zaterdag 28 augustus 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Mens, versie 2.0 ~ 28 augustus 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Mens, versie 2.0  

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij kijken naar degenen onder jullie die bereid en enthousiast zijn om te veranderen om de volgende grote sprong voorwaarts voor de mensheid te maken in jullie spirituele evolutie. Zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, zijn jullie als het ontwaakte collectief de leiders van de mensheid. En om te leiden hoef je geen enorme aanhang op social media of waar dan ook te hebben, want wat ieder van jullie doet in de privacy van je eigen huis, met je ogen dicht, doet er toe. En het telt allemaal op. Jullie zijn medescheppers van het nieuwe ras van mensen. Jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor de co-creatie van de mens, versie 2.0.

En zoals we al zeiden, jullie doen dit werk stilletjes, nederig. De meesten van jullie doen het gewoon omdat je je beter wilt voelen. Jullie worden meer door het feit dat jullie bestaan en dit is de tijd van ascensie voor de mensheid.  Maar degenen onder jullie die dat weten en het bewust willen doen, maken de grotere stappen voorwaarts en daarom zijn jullie in staat anderen te leiden door je voorbeeld, door de vibratie die jullie uitstralen en door de sjablonen die jullie creëren. Jullie creëren nieuwe blauwdrukken voor jullie medemensen en nogmaals dat gebeurt, ongeacht of iemand weet dat jij het bent die dit doet.

Jij mag de mensheid naar dat volgende niveau brengen. Het is een voorrecht. Het is een eer en je mag het op jouw manier doen. Met andere woorden, je hoeft niet de handleiding van iemand anders te volgen voor de nieuwe mens. Je mag het gaandeweg zelf bepalen. Jij mag beslissen wat belangrijk is in termen van spirituele evolutie, maar het zal altijd een interne klus zijn. Het zal altijd iets zijn dat je doet door in jezelf te kijken, door te voelen wat daar is en door meer te activeren van wat je wilt ervaren. Je groeit in je vermogen om te vergeven, om lief te hebben en om mededogen te voelen wanneer je erkent dat er iets niet helemaal klopt, iets dat binnenin je niet helemaal klopt.

Je zult er niet komen door alleen maar te zeggen dat iemand anders de verkeerde is, de slechte, degene die gestopt moet worden. Kijk altijd in jezelf naar de volgende stap voorwaarts die je wilt zetten om die impuls te creëren voor het menselijk collectief. Zo zul je meer blijven toevoegen aan het menselijk bewustzijn, een bewustzijn dat klaar is om voorwaarts te gaan, zelfs als veel individuen dat nog niet beseffen. Het gaat gebeuren en als jullie al wakker zijn, zijn jullie een van degenen die de weg wijzen. Wij stellen voor dat je dit doet door eerst de zaken in jezelf te regelen en dan uit je cocon te komen om de lat hoog te leggen voor de nieuwe versie van het menselijk wezen dat jullie allemaal samen aan het creëren zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org