donderdag 26 augustus 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Onbekende & Wat Er Naar Je Toe Komt ~ 26 augustus 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Onbekende & Wat Er Naar Je Toe Komt.

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn in ons element wanneer we iets voelen dat onbekend voor ons is en we er voor de eerste keer een gevoel over krijgen. Voor ons is er niets opwindender dan het onbekende, omdat het betekent dat we een aspect van onszelf zullen leren kennen waar we ons voorheen niet van bewust waren. Als jullie in je leven in het onbekende stappen, willen jullie echt dezelfde benadering kiezen, want het zal de plaats zijn waar je iets nieuws over jezelf ontdekt.

Je wilt ontdekken hoe creatief je bent, hoe sterk en hoe intelligent je bent. En wanneer niet alles perfect voor je wordt uitgestippeld, geven jullie jezelf de kans om deze aspecten van jezelf te ontdekken waarvan jullie misschien nog niet op de hoogte waren. Jullie willen jezelf ook altijd uitdagen. Dus ook al wist je dat je een zekere mate van creativiteit bezat, het is waardevol wanneer je jezelf kunt laten zien hoe creatief je kunt zijn als dat nodig is.

Je wilt echt niet dat je toekomst in steen gebeiteld is en dat je dit wordt verteld door iemand die de gave heeft om in de toekomst te kijken. Je wilt verrast worden door het leven en je wilt op die momenten verschijnen als een vollediger en completere versie van jezelf en het onbekende met vertrouwen tegemoet treden. Als je bang bent voor het onbekende moet je jezelf echt afvragen waarom dat zo is. Komt het door wat je je inbeeldt dat het onbekende inhoudt? Want als dat het geval is, is het niet langer onbekend voor je. Nu creëer je met je verbeelding en je creëert iets dat je niet wilt. Maar als je in plaats daarvan kunt zien dat het onbekende soms iets beters bevat, kun je er enthousiast over worden.

Wanneer we met jullie praten over het je verheffen naar de vijfde dimensie, praten we over iets dat grotendeels onbekend is. De meeste mensen hebben slechts een glimp opgevangen van wat de vijfde dimensie inhoudt. En dus willen jullie eigenlijk gewoon aannemen dat wat er ook naar jullie toekomt en nu nog onbekend voor je is, beter zal zijn. Het zal zeker jullie creatie zijn en jullie zijn aan het evolueren en meer aan het worden dan jullie ooit eerder op Aarde geweest zijn. Dus het gevolg zou kunnen zijn dat wat jullie aan het creëren zijn beter is dan wat jullie ooit hebben ervaren en zelfs beter dan wat je je kunt voorstellen.

De energieën die nu om jullie heen zijn, ondersteunen je heel erg in het creëren met vibratie in plaats van met gedachten en verbeelding. Dat betekent dat jullie je niet op details hoeven te richten om een betere versie van de werkelijkheid te creëren. In feite willen we zeggen dat je je op je gevoel moet richten en het universum alle details moet laten uitwerken. Details die je niet kunt bedenken of je zelfs maar kunt voorstellen. Dat is werkelijk leven zoals jullie bedoeld waren te leven en dat is de vibratie die wij in deze transmissie inbrengen, zodat jullie je bij ons kunnen aansluiten in ons enthousiasme om jezelf vollediger te leren kennen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org