maandag 30 augustus 2021

De huidige energie ♥ Gerda Duin ♥

De huidige energie ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

In het bijzonder voor de gevoelige mensen kan je de afgelopen week intense gevoelens hebben ervaren. Het gevoel van overweldigd te worden en soms zonder echte clou.

Ook kan er een uitdaging op je pad zijn gekomen waar angst werd getriggerd! Je gaat door een energieshift heen en dit is bedoeld om je naar een ‘hoger niveau’ van bewustzijn te tillen.

 Het is tijd om je bewust te worden dat een op angst gebaseerd leven je onnodig belemmert in je groei.

Je wilt graag je hart leren vertrouwen, echter dat is moeilijk als je de stem van angst volgt, bewust of onbewust.

In het nu wordt je geconfronteerd met uiteenlopende situaties die je irriteren, raken of je een onrustig gevoel geven. Probeer het verband te zien tussen de gebeurtenissen en weet dat jij de sleutel tot innerlijke rust zelf in handen hebt.

Nu mag je ook meer dan ooit je grenzen aangeven en ook uitspreken! En… ook een goed gesprek met jezelf aangaan, dieper naar binnen durven kijken en niet je blik afwenden.

 Alle delen van jou mag je insluiten, ook ongeheelde delen die het licht willen zien. Hiermee bekrachtig jij jouw plek in het grote geheel en maak je ruimte voor jezelf en je ware potentieel.



Het is tijd om je te beseffen dat ook jij er toe doet! Je hoeft dit niet voortdurend verbaal duidelijk te maken. Zuiver je energie van binnenuit (met mediteren, natuur, veel water drinken) en werk aan positieve en krachtige taal en stel je in verbinding met de spirituele gidsen. Zij geven je richtingaanwijzers en helpen je om in vertrouwen te blijven. Neem tijd jezelf te verbinden met jouw gidsen, ze resoneren op rust en geduld.

Het is dan wel een intense tijd maar ook erg waardevol om nu je energieveld te verhogen vanuit aardse kracht.

Deze periode staat voor aarden, groei en nieuw bewustzijn!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl