donderdag 26 augustus 2021

Cobra – 24 Augustus 2021: Houd het Licht Vast ~ 26 augustus 2021

Cobra – 24 Augustus 2021: Houd het Licht Vast

Door: eventnl  25 augustus 2021

Lichtkrachten zijn begonnen met het opruimen van de binnenste laag van de etherische en astrale duistere krachtmatrix waar nog steeds tientallen miljarden Reptielen-entiteiten aanwezig zijn. Dit betekent praktisch dat de strijd om het planetaire oppervlak op de niet-fysieke gebieden nu zijn hoogtepunt bereikt. Duistere aanvallen in de afgelopen weken hebben ongeveer 40 procent van het Lichtraster op het oppervlak van de planeet doen instorten, en gelukkig herstelt het raster zich de laatste paar dagen langzaam.

Niet-fysieke duistere krachten gebruiken hun scalaire technologieën en entiteitbezit om de oppervlaktebevolking in een staat van angst en veroorzaakte massapsychose te houden:

Link naar artikel “mass psychosis greatest threat to humanity”

https://noqreport.com/2021/08/19/mass-psychosis-is-the-most-viable-explanation-for-what-were-seeing-in-america-today/

Deze angst is als een wolk rond het planetaire oppervlak en zelfs de meeste Lichtwerkers zijn eraan bezweken.

Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat het van het grootste belang is om naar binnen te gaan, verbinding te maken met het Licht en het Licht vast te houden, ongeacht wat er de komende weken en maanden in de buitenwereld gebeurt. Als genoeg mensen het Licht vasthouden, zal dit zorgen voor de meest positieve mogelijke uitkomst in de huidige uitdagende situatie.

Er is veel eng nieuws in de media, maar uiteindelijk is er voor de overgrote meerderheid van de mensen die deze blog lezen geen reden om bang te zijn. De vaccins worden NIET gebruikt om de planeet te ontvolken, en de overgrote meerderheid van de mensen die het vaccin nemen, zal NIET sterven. Na de Event zullen de Lichtkrachten in staat zijn om ALLE negatieve bijwerkingen van de vaccins om te keren en te genezen met hun technologie.

Light Forces hebben ook gecommuniceerd dat het heel goed is voor mensen om hun blootstelling aan mainstream en alternatieve media te minimaliseren en liever meer tijd in de natuur door te brengen, elkaar te ontmoeten in kleine inspirerende groepen, naar muziek te luisteren, of alles te doen wat nodig is om de vibratie hoog te houden. Als je je zo geleid voelt, kun je ook mediteren en de energie van Lichtwerkers en van het planetaire energieraster zuiveren met de violette vlam.

Klik hier voor informatie over o.m. de violette vlam

Tachyon-technologie kan mensen helpen om een ​​hoog vibrerende bewustzijnsstaat te behouden:

http://tachyonis.org/Products.html

Ook kunnen cintamani-stenen, afzonderlijk gedragen, veel voor dat doel helpen, omdat ze de hoogste vibrerende materie op de planeet zijn:

http://www.cintamani.space/Cintamani.html

Terwijl niet-fysieke vlakken worden opgeruimd, komen de Pleiadiërs dichter bij de oppervlakte, zoals je kunt zien in deze video:

N.B. Vaak worden links naar youtube vanaf dit blog geblokkeerd, dus wanneer de link niet werkt, zoek naar: Youtubekanaal: thirdphaseofmoon – video: You Wanted Clear UFO footage? We Got It! Buckle-Up! 2021

En het volgende wolkenschip heeft een paar dagen geleden de berg Fuji omcirkeld:

Marco Polo, een ambassadeur van de Venetiaanse zwarte adelfamilies, maakte al in de 13e eeuw contact met negatieve Cabal-families in China. Dit was het begin van een lange en succesvolle samenwerking tussen oosterse en westerse cabal-facties, die enorm werd uitgebreid met de aanwezigheid van jezuïeten in het vroege Qing-hof in Peking in de 17e en 18e eeuw.

Omdat in de afgelopen decennia de westerse cabal-facties enorm werden blootgesteld via de alternatieve media, hebben de zwarte adelfamilies en de jezuïeten besloten om veel van hun belangrijkste mensen van het westen naar China te verhuizen en in 2016 zijn ze een nieuwe alliantie aangegaan met Xi en De Chinese Communistische Partij (CCP) als het zichtbare Chinese front, en het World Economic Forum (WEF) als het zichtbare westelijke front. Hun doel is de dystopische samenleving van de Nieuwe Wereldorde met China als de wereldhegemonie.

Om dat doel te bereiken, hebben ze het coronavirus vrijgegeven en ontwikkelt het Wuhan-lab nog steeds nieuwe soorten, waarbij sommige bronnen beweren dat ze ook de delta-variant hebben ontwikkeld en in India hebben geplant. Het is geen toeval dat Shi Zhengli, de beroemde Bat Lady uit het laboratorium van Wuhan, waarschuwt voor coronavirusmutaties:

https://www.zerohedge.com/covid-19/wuhans-bat-lady-warns-coming-covid-19-mutants

Het partnerschap tussen Oosterse en Westerse Cabal-facties bij het ontstaan ​​van een pandemie is duidelijk zichtbaar:

Link naar artikel “Gates Foundation partnered with ‘Socialist’ China Internet Foundation

https://www.naturalnews.com/2021-08-04-bill-gates-partnered-ccp-conduct-coronavirus-research.html

Om hun doelen van de Nieuwe Wereldorde te bereiken, om zeldzame aardmineralen veilig te stellen die nodig zijn voor hun wereldwijde hightech dystopie, en om de cashflow van de drugshandel en mensenhandel veilig te stellen, is China begonnen met het veranderen van de regimes van hun buurlanden. Het eerste land dat viel was Myanmar en het tweede was Afghanistan:

Link naar artikel “China is now a full time player in the Great Game

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=180233

Joe Biden en Mark Milley waren geen incompetente spelers in dit spel, maar gewillige slaven van hun Chinese handlers:

https://www.ibtimes.com.au/biden-lets-china-grab-worlds-biggest-lithium-deposits-botched-afghanistan-exit-1744058

De volgende meditatie kan helpen de situatie in Afghanistan te helen en je kunt meedoen als je je zo geleid voelt:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html?m=1

Het enige positieve aspect van de situatie in Afghanistan is dat Russische speciale troepen in staat waren om verschillende Pleiadische gijzelaars te redden die sinds eind jaren negentig door het Amerikaanse leger in geheime gevangenissen in Afghanistan werden vastgehouden.

Het volgende land dat de Chinezen willen onderwerpen is Taiwan. China wil zijn halfgeleider- en microchipindustrie veiligstellen. Met dat doel hebben ze sinds maart enkele belangrijke positieve Dragon-leden op het vasteland van China vermoord en enkele anderen gearresteerd. Dit heeft de Red Dragon-troepen op het vasteland van China, die tot nu toe de invasie van Taiwan op afstand hebben gehouden, verzwakt omdat ze nu een zeer laag profiel moeten houden om te overleven. Deze situatie wordt eindelijk aangepakt en de Lichtkrachten ondernemen actie om dit op te lossen.

Op 28 augustus vindt het eerste van de twee exacte Eris Pluto-vierkanten plaats:

Op die dag zijn er wereldwijd veel protesten tegen de beperkingen van het coronavirus gepland en volgens inlichtingenbronnen kunnen deze gewelddadig worden. Lichtkrachten vragen degenen die zich zo geleid voelen om te mediteren en de energie van de protesten te zuiveren met de violette vlam om de negatieve gewelddadige energie te verwijderen en de demonstranten met wit Licht te omringen om hen te beschermen en te ondersteunen. Als de kritieke massa van 144.000 demonstranten die dag wereldwijd samenkomt met een uniforme boodschap, kan dit het tij beginnen te keren in de strijd tussen de positieve en negatieve tijdlijnen.

30 augustus is ingesteld als een triggerdatum om door bepaalde groepen een wereldwijde revolutie te starten.

In Australië doen vrachtwagenchauffeurs het:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9917753/Australian-truck-drivers-prepare-stage-Covid-protest-blocking-highway.html

https://www.zerohedge.com/covid-19/australian-truck-drivers-vow-block-every-major-highway-radical-anti-lockdown-strike

Een commentator op mijn blog maakte een interessante opmerking over hoe dit zou kunnen uitpakken:

In Frankrijk plannen groepen het, die naar men zegt verbonden zijn met de Positieve Militairen. Volgens bronnen in Frankrijk:

De andere interessante strategie die de demonstranten hebben, is om de massamedia over te nemen:

https://www.theepochtimes.com/demonstrators-occupy-london-news-headquarters-over-pandemic-coverage_3961050.html

Het is onmogelijk om te voorspellen hoe dit zich allemaal zal manifesteren, maar tussen nu en eind oktober staat een Kuipergordel-object genaamd Altjira in exacte conjunctie met Rigel, de ster van de duistere krachten van Orion:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Altjira.htm

http://markandrewholmes.com/altjira.html

Dit is de tijd van grote zuivering van Rigeliaanse krachten die planeet Aarde binnenvielen in 1996, en nadat deze zuivering halverwege/eind oktober voorbij is, zal het naar verwachting veel gemakkelijker zijn om de dromen van het Aquariustijdperk op het oppervlak van deze planeet te manifesteren.

Toplet-bommen in implantaten zijn nog niet verwijderd en ze zijn nog steeds de belangrijkste factor die de Event voorkomt:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/08/toplet-bombs-prevent-event.html

Een commentator op mijn blog heeft de situatie heel duidelijk uitgelegd:

De komende twee maanden zijn een belangrijke tijd in de menselijke geschiedenis en we moeten het Licht vasthouden. Ieder mens telt.

Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica

https://eventnl.wordpress.com/