zaterdag 28 augustus 2021

Energie update 28-8-2021 # 2-88 ~ Inge Heldens


Energie update 28-8-2021 # 2-88

De Cirkel is bijna rond, we verlaten de maand augustus, de maand van de Leeuw, de maand van de kracht, lef en moed. De verdubbelde energie die nu ervaren wordt kwam vaak vanaf het 0 punt. De Geboorte van het kind was een hele bevalling. Voel het 2e sacraal chakra, het thuisfront van de Maagd (het innerlijk kind) wat zich weer mag gaan/mocht openen.

De Bevalling/Ontwaking begint en doorvoelt oude pijnen en keert even terug naar de veilige baarmoeder om terug op te laden. Voor sommige van jullie zal dit letterlijk het Ontwaken zijn. Andere keren terug om verder te ontwaken.

Na een zware tijd die kon voelen als willen opgeven. Wordt de geboorte, bevalling, ontwaken in gang gezet. De laatste loodjes wegen dan ook altijd het zwaarst. De meeste vrouwen kunnen dit beamen. De Grootste Overwinning gaat altijd gepaard met het diepste dal. De ondraagbare pijn van de moeder/aarde als het Kind geboren wordt.

De verandering is voelbaar, vernieuwing was voelbaar vanaf dat het voorportaal de 24e open ging ook wel vergelijkbaar met de Ontsluiting, het openen van de Baarmoeder. De meeste van jullie smolten pas samen nadat de uitbarsting op de zon kwam 26/8., Onze Mannelijke Zon-energie zorgt voor de nieuwe creatie wat gepaard gaat met de pijnlijke Weeën van de Nieuwe en Oude Wereld. Waar leg jij je focus ?

Voor nu geniet even van deze Inkomende energie waarin we soms uit verbinding gingen met de oude karmische wereld om terug in verbinding te treden met " De Geliefde " het
Hogerzelf. Het kindje, de Nieuwe creatie maakt zich klaar om geboren te worden..

Wellicht doorvoel je de laatste weken weer vorige levens in verbinding met je Innerlijk kind, je moeder zijn, je niet moeder zijn, het verlies van je kind in dit leven of vorig leven. Maar ook misbruik, sex, porno ,verslaving onderdrukking van je fysieke gevoel kan tot een uitbarsting geleden hebben. Het was nodig om terug te keren in verbinding met jezelf en met je oude zelf om oude pijn los te kunnen laten en/of te kunnen helen.

Als moederaarde en het kind weer geboren worden, komt de ellende van het verleden en vorige levens vollop in het licht te staan. Maar ook mooie herinneringen vanuit het kind en de moeder worden weer gevoeld. Soms in verbinding met afscheid, verlies. Maar ook een letterlijke geboorte behoort tot de mogelijkheden. Daar waar de Onbevlekte Maagd voor het eerst het daglicht weer ziet nadat ze maanden in het donker verbleef.

Zo mag jij nu ook her- boren worden en ontwaken of een wedergeboorte ervaren die zowel op aarde als in de hemel kan geschieden. Ook verzoeningen en herenigen met " De Geliefde " behoren dan tot de mogelijkheden. Alles wat te maken heeft met Nieuwe creatie ten behoeve van de wereld, jezelf en anderen. Denk aan een geboorte, huwelijk, ander werk , verhuizing, maar ook een wedergeboorte in de hemel behoort tot de mogelijkheden.

Zodra het kind wordt geboren en de navelstreng wordt doorgeknipt spreken we over het loslaten van de moeder/aarde om terug op eigen benen te leren staan. Echter zal het kind pas op latere leeftijd voor de 2e keer geboren worden vanuit haar/ zijn hogerzelf , dat is het moment het haar eigen moeder leert kennen en het haar eigen mag leren koesteren en liefhebben.

De maand sept , de maand van de Openbaringen.. van verleden en toekomst, de maand van de kluizenaar , de maand van de voltooiing van de afgeronde fase, de maand van nieuwe inzichten. De Maand van terugkeren naar de Onbevlekte pure zuivere maagd die wij allen zijn op het moment dat we op aarde aankomen.

De Oude wijze man zorgt ervoor dat je de komende tijd terugkeert naar je oude ziel. Dat je gaat zien dat je prima voor jezelf kan zorgen en dat je alles bezit wat je nodig hebt om alleen te kunnen staan wanneer dat nodig is. Dat je een sociaal wezen bent maar ook eigenwaarde hebt onafhankelijk en uniek bent. Dat je geest en lichaam tot meer in staat zijn dan dat ze jou willen doen geloven.

Loslaten om jezelf op het diepste niveau te kunnen omarmen. Je Oude ziel omarmen en je verbinden met gelijkgestemde zielen.
Jou unieke energie delen met anderen om te groeien en ontwikkelen. Om elkaar te helpen helen verlichten zul je mogen delen. Geven is prima maar vergeet ook niet te ontvangen wat jij nodig hebt !

Zorg dat je kind wat zich nu in het geboorte kanaal bevind, de weg naar buiten weer vind, puur en onbevlekt, alles doorvoelt en doorleeft uit het verleden om (weder)geboren te kunnen worden. Een proces wat in samenwerking door Hemel & Aarde geschied...

De Grootste Overwinningen worden voorafgegaan door de Diepste Dalen...

Inge Heldens