vrijdag 22 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Vrijdag 22 november 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie
Vrijdag 22 november 2019


Wederom is de energie GIGANTISCH gestegen tov gisteren met maar liefst een getal van 640.000 nullen!
Bovendien hebben we te maken met zonnestormen KP 4= zgn. zenuwstormen en die geven een onrustig zenuwstelsel!
Onbegrijpelijk voor ons om te bevatten nog! Deze megagrote vloedgolf van zuiver wit licht zorgt ervoor dat we mogen ontwaken en opstijgen naar grote en ongekende hoogten en is pure evolutie. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op!
VEEL ACTIVATIE VAN ONZE KLEINERE CHAKRA'S!
GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM[ oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde van je lichaam]: 
-koude rillingen, snotterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolomroute, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc

Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden pad! Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht o.i.v deze hoge druk!
Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken. We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? Hierom dus. De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken. 
We leefden horizontaal en vervulden onze emotionele behoeften, hierbij keken we door een bril; het rechter brillenglas liet licht zien en het linker brillenglas liet zwart zien, het lichte glas was goed en mooi en oké, was winnen en macht, bezit, aanzien, materieel voordeel, de buitenkant dus en het zwarte glas liet het mindere zien, fout, verkeerd, niet mooi, lelijk, verliezen, armoede, minderwaardig etc .etc.. Dualiteit dus en ego oftewel de 3e Dimensie. In een crisis kom je door het donkere brillenglas te zien en zo voel jij je dan ook; minderwaardig, lelijk, grauw,armoedig,vermoeid alleen en verlaten. 
Het dwingt je nu door deze donkere brillenglas naar binnen te keren uit pure wanhoop en gaan we verticaal naar beneden en weer naar boven. We ontmoeten de zwarte slang= staat symbool voor de slingerende dikke darm overlopend in de dunne darm en eindigt in de maag, slokdarm, om uit te komen in de mond waar de zwarte slang zijn woede en frustratie, angsten en onmacht in uitspuugt,en het uitschreeuwt als een oerschreeuw, Zijn vastgehouden gif zo verwijdert uit zijn systeem. 
We doorlopen dus in omgekeerde volgorde ons spijsverteringsstelsel, vandaar de uitdrukking-je shit opruimen!. 
Uiteindelijk komt het erop neer dat in onze darmen heel veel oud zeer vastzit [immuunsusteem=lymfe=koude stroom alsof je onder een ijslaag ligt,] Dit stamt nog uit de kindertijd toen ons brein nog niet volgroeid was en vele pijnlijke ervaringen zich hebben vastgezet [lymfe-egopantsering chakra 3-4 ] Dit egopantser lost nu geleidelijk op o.i.v de binnenstromende lichtgolven. Dit egopantser is dus letterlijk de plek waar jij in de kou stond, ongezien, ongehoord en verlaten van iedere vorm van warmte en steun. Dit wordt nu flink aan ons gespiegeld door de wereld om ons heen deze oude pijn = triggerpoints 'aanraken" [fibromyalgie] 
Veel vastgehouden en weggestopte verdriet komt los nu we ons alleen en verlaten voelen op deze heilige=helende eenzame weg. [in de darmlussen opgeslagen middels een slijmlaagje]] . 
In omgekeerde volgorde komt deze shit er nu uit en het is nogal wat, het kan er zelfs via je neus uitkomen in de vorm van slijm! 
Signalen dat we mogen loslaten en onze zielenpad vervolgen zoals we bedoeld zijn in onze puurste vorm zonder vervormingen en zonder afhankelijkheid van anderen hun mening. De emotionele afhankelijkheids banden [aanhechtingsbanden -en pezen aan je skelet] worden losgemaakt van iets of iemand buiten onszelf. Zodat we weer in de juiste en perfect op maat gemaakte pasvorm [oospronkelijke blauwdruk].

Marjolein Ingrid Soulpursang