maandag 25 november 2019

De Wereld Van Creatie - Activering Door De Raad van 144 / Gechanneld via Natalie Glasson – Sacred School of OmNa

De Wereld Van Creatie - Activering Door De Raad van 144

Gechanneld via Natalie Glasson – Sacred School of OmNa























Onze Definitie van Creatie: Een energie in de kern van de Schepper die zich in en door alles wat de Schepper is verstrengelt en de uitdrukking en manifestatie van de Schepper in vele vormen ondersteunt.

Ik Ben de bron van de schepping,

In het leven waarin ik geboren ben,

Met de waarheid van de kern van de Schepper geef ik geboorte aan iedereen,

Ik Ben de Schepper van alle beschavingen, de planeten, sterren en daar voorbij,

Ik Ben de bevrijding van nieuwe dimensies, creaties, genezing en vervulling,

Als je in harmonie met mij werkt, zal ik alles leveren wat nodig is,

Wat nu nodig is, is jouw vertrouwen in mij, want ik heb de middelen om alles te transformeren.

Ik Ben de Wereld van Creatie, ik ben de Schepper in manifestatie.

Als je me kunt zien, dan kun je de hele schepping waarderen en begeleiden.

Laat onze draden zich met elkaar verweven, want ons doel is één te zijn,

Ik Ben de Wereld van Creatie en jij bent de bron van een/om.

Laten we in harmonie ademen, onze gezamenlijke activering creëert het geheel.




Gegroet, wij zijn de Raad van 144, als collectief vertegenwoordigen wij ieder lid van het Universum van de Schepper. Wij bestaan op kosmisch niveau en toch worden wij vaak herkend als de Raad van 12 (de 12 kernenergieën die voor het eerst worden uitgedrukt door de Schepper, waar ieder van jullie doorheen gaat en waar jullie een uitdrukking van zijn). Als Raad van 144 is het ons doel om de energie, frequentie en vibratie van de schepping, zoals die geboren is uit de Schepper, in stand te houden. De frequentie die wij uitstralen als de 144 synthetiseert in vele dimensies en zelfs beschavingen op de Aarde. Tijdens grote ascensie verschuivingen is de 144 frequentie aanwezig om de noodzakelijke manifestaties te ondersteunen. Wanneer de 144 frequentie aanwezig is in welke vorm het zich ook manifesteert, kun je er zeker van zijn dat er zich een krachtige verschuiving en transformatie aandient voor iedereen om te ervaren. De frequentie van 144 op kosmisch niveau is de trilling van manifestatie en creatie van de zuiverste natuur.

Wij, de Raad van 144 van het Kosmische Niveau, geschapen en begenadigd in het Universum van de Schepper, een bron van licht dat bekend staat als de Wereld van Creatie. Dit is een hulpmiddel voor de zielen om mee te werken en om:    
  •       De wetten van het Universum van de Schepper verder te begrijpen.
  •       Het vervolmaken van de nauwkeurigheid van het manifesteren vanuit welke dimensie van het Universum van de Schepper je ook bestaat, aangezien elke dimensie een ander proces vereist.
  •       Download de lichtcodes van de schepping en de ontbrekende licht-DNA-strengen die de co-creatie met de Schepper ondersteunen.
  •       De manifestatie van het Goddelijke Plan van de Schepper om de reis en zoektocht naar de waarheid voort te zetten, beginnen nu allemaal.

De wereld van de schepping, geboren uit de bron van de 144 vibratie op kosmisch niveau, is in zijn energetische vorm beschikbaar voor alle zielen om zich te verbinden en mee te werken. Bij de eerste verbinding zal het beginnen met een diepe en volledige herverbinding en reiniging van de aanwezigheid van de schepping binnenin je wezen. Dan zal het de energie en frequentie van de scheppingsenergie van de Schepper binnenin je hele wezen vergroten. Daarna zal de Scheppingswereld de aanwezigheid van het Goddelijke Plan binnenin je wezen bekrachtigen en zelfs elke versplintering die zich heeft voorgedaan, genezen. Dus, door je meer in lijn te brengen met het Goddelijke Plan waardoor het een krachtig geleidend licht wordt in je leven en bestaan, of je nu op de Aarde of op de innerlijke niveaus bent. De wereld zal de lichtcodes van de Schepping en de ontbrekende licht-DNA-strengen downloaden om jouw natuurlijke vermogen tot co-creatie met de Schepper te ondersteunen en om jouw vaardigheden van manifestatie en Schepping te verbeteren.

Het resultaat zal zijn dat je een diepere verbinding en intimiteit met de Schepper voelt met een groter begrip van de wetten van het Universum van de Schepper. Je zult het proces van creatie, manifestatie, expressie en materialisatie van de Schepper perfectioneren op de dimensionale frequentie waar jij en anderen zich momenteel in bevinden. Een begrip van het verband tussen ascensie en schepping zal ontstaan, waardoor een bloei van dienstbaarheid aan alles wat de Schepper is, ontstaat.

Het is enorm dat de Wereld energetisch verschijnt voor hen die bereid zijn om haar aanwezigheid, invloed en wijsheid te aanvaarden. De Scheppingswereld is sinds de val van Atlantis niet meer energetisch verschenen voor lichtwerkers.

Waarom is de Wereld van Creatie nu verschenen?

De mensheid heeft nu de noodzakelijke lichtfrequentie bereikt. In 2020 zal zich een lichtvlam manifesteren die de lichtfrequentie van alle wezens zal verhogen, de Scheppingswereld moet energetisch aanwezig zijn om de energie van de schepping in alle zielen nauwkeurig en volmaakt te kunnen uitvergroten. Er zal een krachtige synthese plaatsvinden tussen de Lichtvlam en de Scheppingswereld, die een nieuwe manifestatie van de Schepper opent voor iedereen om binnenin zichzelf te realiseren en te accepteren.

Het is belangrijk om te vermelden dat je je niet concentreert op datgene wat je wilt manifesteren of creëren wanneer je je energetisch verbindt met de Scheppingswereld. In plaats daarvan verfijnt en opent het je wezen om je natuurlijke en door de Schepper gegeven vermogens van manifestatie en co-creatie met de Schepper te verfijnen. Dus, zodra het proces voltooid of geïntegreerd is, zal datgene wat door de Schepper geleid wordt, zich manifesteren met jouw focus en intentie.

Stappen voor het verbinden met de Wereld van de schepping

Doe een beroep op de 144 Frequentie van het Kosmische Niveau om binnenin je wezen te downloaden met het doel om al je energetische systemen te reinigen en te zuiveren.

Vraag in je eigen woorden aan de 144 Frequentie om je hele wezen voor te bereiden op een ascensieverschuiving, ontwaken en tot bloei komen.

Vraag de 144 Frequentie om hun energie van de Schepping van het Kosmische Niveau binnenin je wezen te downloaden.

'Met de steun van mijn gidsen en de 144 frequentie van het Kosmische Niveau wens ik me vanuit de zuiverste essentie van mijn wezen te verbinden met de Scheppingswereld, een energetische bron begenadigd door de 144 Frequentie van het Universum van de Schepper. Als het goddelijk gepast en geleid wordt door mijn ziel, wil ik de noodzakelijke energie uit de Scheppingswereld binnenin mijn wezen downloaden om de perfectie en het ontwaken van mijn scheppingsvaardigheden en co-creatie met de Schepper te ondersteunen. Ik hoop dat ik nu alles mag ontvangen wat toepasselijk is en geleid wordt. Dank je wel'.

Sta jezelf toe om te ontvangen en te ervaren zo lang als nodig is.

Vraag binnenin je wezen hoe vaak je nog verbinding moet maken met de energetische Scheppingswereld om het proces in je compleet te maken.

Roep de 144 Frequentie op om alle ascensieverschuivingen die hebben plaatsgevonden te perfectioneren, om alle downloads te aarden en om de energieën die je hebt ervaren met je fysieke wezen en realiteit te synthetiseren. (Geef jezelf de tijd om volledig terug te keren naar het bewustzijn en jouw werkelijkheid.)

Wij, de 144 Frequentie geven dit geschenk van een activering met de Wereld van de Schepping in vertrouwen en respect voor jouw waarheid,

Oneindige liefde,

Raad van 144