vrijdag 29 november 2019

Energie Portaal 5e Dimensie Vrijdag 29 november 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie Portaal 5e Dimensie
Vrijdag 29 november 2019


MEGAGOLF en SHUMANN pieken tot >109 Hz rond 13.00 uu
De dagelijkse binnenstromende hoogfrequente energieën via chakra 7 zijn drukkend op ons zenuwstelsel en duwen de ragfijne zenuwkanaaltjes die verbonden zijn aan ons pijnlichaam weer open en schonen ze op, de verstopte troep eruit duwend in ons emotioneel lichaam=waterlichaam. 
Dit ervaar je dan als angst en extreme kou als het oude uit de cel geperst wordt. Je merkt dit aan een vol en druk hoofd, en rillen, kou een enorme weerstand en een dreigend ego dat kost wat het kost alles op de oude vertrouwde manier wil doen, maar deze oude weg is nu voorgoed afgesloten en gehoorzamen we toch aan ons dwingend, veeleisend en zeer kritische ego dan kost dan ons enorm veel energie en worden we neerslachtig omdat het ons niet langer dient, het vervuld ons niet langer. We raken uitgeput van de 3D levensstijl. 
Een zeer intensieve schoonmaak op celnivo verreist van ons overgave en vertrouwen. Stem je af op het licht en vul je met dit levenslicht! Ons lichaam ondergaat een immense transformatie! 

Chakra 3 ruimt flink op en slingert vele levens van ons en de vorige generaties in 3D in ons darmvlies. De vrijgekomen vergane lymfe zoekt ruimte in ons lichaam om de grote hoeveelheden troep tijdelijk te parkeren. 
In de borstkas is veel ruimte en rondom de schouders, borsten, oksels en holten als neus, kaakholte, bijholten, bekkenholte, borstholte, knieholten, schedelholten etc. 
Hier kun je dus druk en zenuwpijnklachten ervaren en als je niet weet wat het is raakt je ego in paniek =stress, angst, vechten, vluchten of verstijven/verlammen. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op! Het oplossen van ons egopantser geeft rillen, trillen en diepvrieskou= dood van het ego!
VEEL ACTIVATIE VAN ONZE KLEINERE CHAKRA'S!
GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM[ oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde van je lichaam]:

-koude rillingen, snotterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolom route, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc

NOVEMBER is een zeer intense en diepgaande detox maand. We worden steeds dieper en dieper in onze oorspronkelijke lichaamsvorm=blauwdruk geduwd! Des te dieper we afdalen in ons fysiek/aards lichaam des te meer ons hoofd/ego in paniek raakt.
Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden van ons pure kern energie pad! 

Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht o.i.v deze hoge druk!

Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken. 
We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? 

Hierom dus. 
De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.
Rusten, vertrouwen , overgave en meditatie, drink veel water en pas op voor teveel aan externe prikkels, zeker nu met de aanloop naar de feestdagen!
Tip; lees ook de update's van Martha Krul en Diederick Van Lottum over de huidige ascensie energie!
Echt een aanrader om hen te volgen in deze heftige transformatietijden!


Marjolein Ingrid Soulpursang