donderdag 21 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie Donderdag 21 November 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie
Donderdag 21 November 2019


ALLES VIBREERT oiv BOMBASTISCHE HOOGFREQUENTE ENERGIE TSUNAMI'S!!
Naderende zonnestormen geven een onrustig zenuwstelsel=zgn zenuwstormen! 
De SR is erg laag de laatste dagen wat je het gevoel kan geven van inspiratieloos en wat moedeloosheid. 
Een enorme lymfe detox is aan de gang, ons immuunsysteem maakt overuren! 
Ik ril, tril, bibber, klappertand en heb het al ruim 12 uur ijskoud! Bevroren gevoelens worden uit de aller diepste weefsellagen [buik, bekken, billen, benen en voeten] in ons lichaam o.i.v de instroom van kosmische lichtgolven naar de oppervlakte geduwd=onderhuids daar waar de stofwisseling/bloedcirculatie plaatsvindt! 
De mega hoge energiestromen verhogen iedere dag en is amper nog te begrijpen! Golven van megalicht overspoelen de aarde en al haar bewoners. De golven pulseren ritmisch in iedere cel en spoelen alle ballast uit onze cellen en DNA van vele levens, generaties en tijdperken. Het is niet niks wat we voor onze kiezen krijgen om op te ruimen uit ons DNA systeem!

Ons hart pulseert mee in deze energie=hartslag vd aarde=Schumann resonantie, Oftewel ons bioritme, onze yin en yang! Ons bioritme is ons levensritme. We worden nu gedwongen tot vertragen om de rust en stilte te omarmen om zo in de hartslag ritme te komen en blijven zodat iedere cel in ons lichaam dit pulserend ritme ontvangen kan en alles wat niet langer in dit hoogfrequente licht mee pulseert wordt eruit geduwd en komt terecht in ons emotioneel lichaam. 
Dit geeft vervolgens de donkere sombere gedachten die je dan ervaart= donkere doodse en deprimerende wolken bioplasma uitstoot.. 
Onder deze donkere zware negatieve gedachtenwolken zit nl het heldere witte licht die in iedere cel doordringt en het oude eruit trilt en aan de oppervlakte brengt =onderhuids om uiteindelijk opgeruimd te worden door je lever, darmen, huid en nieren die daardoor overbelast zijn en de afvalstoffen tijdelijk parkeren in je middenrif wat weer allerlei klachten geeft van opgeblazenheid, obstipatie, misselijk etc. De oude troep staat dan a.h.w in de wachtrij voordat de lever weer plek heeft gemaakt om het vervuilde bloed te zuiveren.. 
Snap je hoe belangrijk rust en stilte nu nodig zijn om je lichaam de kans te geven om op te ruimen. Hoe doodser en deprimerend de gedachtenwolken hoe sneller de troep eruit gespoeld wordt en tijdelijk dus opstopping [verstopping] en een wachtrij geeft. 
Ons ego protesteert en schreeuwt moord en brand hij is enorm bang en voelt zich bedreigd, hij kan alleen leven in het duistere, donkere en is bang voor de grote donkere leegte! Doodsbang is hij voor het GROTE NIETS! [ =portaal naar de 5e dimensie= nulpoint]. De grote lege ruimte is de plek die voor ons bestemd is en die wij volledig mogen innemen en vullen met licht, ons innerlijk licht! Het is verbonden met de negatieve druk in de thoraxruimte en de longen mogen nu optimaal uitzetten en ontplooien gaan om zich te vullen met levensenergie! 
De linker long onderkwab lijnt zich nu verticaal [aardingskanaal] uit o.i.v de binnenkomende drukgolven en dit maakt veel spanningen, ingehouden emoties en stress los rondom je linker long onderkwab. Geeft het gevoel van te willen schreeuwen zoals een pasgeborene die met de 1e schreeuw zijn longen maximaal activeert. Activeren geeft veel spanningsklachten en opgeblazenheid [boeddha buik] spanningen chakra 3 en overvolle organen= emotionele rollercoasters!
Ons ego=hoofd wil zich aan alles vastklampen om maar houvast=grip te hebben maar voelt zich aan de verliezende hand wat het gevoel versterkt van onmacht, onrust en angst= dood vh ego! Dit zie je nu wereldwijd gebeuren! Fysiek ervaar je heftige pijnen en veel ongemak, onrust, angst vd grote donkere lege ruimte= het onbekende!
Rust en stilte, vertrouwen en overgave afgewisseld met matige beweging. Veel water drinken en geloven in dit schitterende levenslicht dat voorzichtig hier en daar gloort als kleine flitsende lichtpuntjes!

Marjolein Ingrid Soulpursang