zaterdag 30 november 2019

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment 

De fysieke druk van de Schumann resonantie is nog steeds te voelen.Steeds op een iets andere manier, maar blijft aanwezig. De fotonen energie komt in grote getale binnen stromen en dat kan je fysiek wat "problemen" opleveren. 
Kijk naar het aparte artikeltje dat ik er ook zojuist op heb gezet. Een onrustig hart kan daar een oorzaak van zijn. Maar je weet het neem geen enkel risico. Weekend of niet. Laten kijken wanneer je het niet vertrouwd. Ook de zonnewind is van hoge snelheid rond 400 km/sec en ook dat heeft invloed op ons lichaam.

De snelheid van de zonnewind is hoog momenteel, dus er is heel wat turbulentie in het magnetisch veld van de Aarde, en dus ook in je energieveld (zenuwstelsel). Waardoor je symptomen kan ervaren als: koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat,. 


De zon is al 17 opeenvolgende dagen zonder vlekken geweest - een teken dat Solar Minimum aan de gang is. Veel mensen denken dat Solar Minimum oninteressant is. Niet zo. Deze fase van de zonnecyclus brengt extra kosmische stralen , langdurige gaten in de atmosfeer van de zon en een mogelijk overschot aan nachtelijke wolken .
Je kunt je geïrriteerd en uitgeput voelen. De zonnevlammen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn (wederom magnetisme) zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kun je je tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen. 
De manier waarop je tijd en ruimte waarneemt verandert, je vergeet woorden tijdens het praten, je slaappatroon is verstoord, je kunt energie boosts ervaren gevolgd door een tekort aan energie. Het lichaam is dan aan het resetten. 
Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Voor mij een duidelijk signaal. Op het moment dat ik deze hoge tonen weer hoor weet ik inmiddels dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen. De energie helpt je om steeds meer uitgelijnd te zijn met het Kosmische Hart Chakra.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten