woensdag 27 november 2019

Korte energie update; Woensdag 27 november 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte energie update;
Woensdag 27 november 2019


Hevige onrust ervaren, schedel/schouder/nekpijnen, jeuk, darmkrampen, diarree, misselijkheid,slapeloosheid, heftige dromen, onderrugklachten, enorme toestroom aan deprimerende gedachten komen vrij en passeren de revue, vermoeidheid en ZO ZAT ERVAN-gevoelens overspoelen ons als een zwaar kleed.
Ons darmvlies[ etherisch web] wordt als een wasmachine schoongespoeld en draait overuren. Alle oude ''buikpijn"' komt naar boven en we willen alleen maar huilen. Diep verdriet wordt naar boven gehaald. De oerwond van afgescheidenheid ligt bloot.
Ons ego trekt het niet en raakt in totale paniek omdat het zijn grip en macht kwijt raakt, de controle dreigt te verliezen en de grote leegte als een gapend zwart gat voor zich ziet liggen en doodsbang is om volledig op gezwolgen te worden in die immense draaikolk aan donkere lege ruimte die zich voor ons uitstrekt. 


Ons hoofd gebruiken kost enorm veel inspanning, denken trekt 80% van ons bloed uit ons lichaam weg om zo ons hoofd te voorzien van bloed. Dat hoofd werkt/denkt/analyseert immers zo hard=controle houden.
We zijn nu diep in ons lichaam gezakt en gedrukt o.i.v de lichtgolven. Als we nu in ons hoofd willen gaan zitten onttrekken we dus 80% van ons bloed= energie uit ons lichaam waardoor ons lichaam vol opgehoopte afvalstoffen komt te zitten en we op zwart gaan vol deprimerende gedachten stromen.
Kortom we hebben ons hoofd los te laten en zakken in ons gevoel en dat is eng want we halen nu JUIST alle onderdrukte gevoelens naar de oppervlakte en dat geeft een immense onrust. Het is een ontwennings-proces van onze ego-verslaving van vele levens en generaties die wij nu zuiveren.

Een korte wat ""rommelige update, haha mijn buik is nl. een rommeltje vandaag!­čśé.

Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. Wat werkt is overgave, wanneer het zwaar voelt , zeg tegen jezelf, mijn ziel brengt mij waar ik thuis hoor, alles is goed.

    BeantwoordenVerwijderen