maandag 18 november 2019

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Energie Portaal 5e Dimensie Maandag 18 november 2019

Update Energie Portaal 5e Dimensie

Maandag 18 november 2019


ALS DE ZIEL WIL OPRUIMEN IS ER GEEN ONTKOMEN AAN: DE GROTE WAKE-UP CALL!
Een enorme KRACHTGOLF aan LICHT heeft ons bereikt en duwt ons steeds dieper en dieper in ons stoffelijk lichaam, iedere cel wordt belicht, oude vertrouwde zelven komen los en verschijnen aan de oppervlakte van ons bewustzijn= onderhuidse figuren, vormen, patronen, modellen. die ons oude ik, op het ego (denken) gebaseerde persoonlijkheidsstructuur weerspiegelen. Ze dienen ons niet langer, ze vervullen ons niet langer en staan onze ware zelf en zielsbestemming in de weg als een grote wegblokkade.
We dalen zo diep af tot in het uiterste puntje van ons staartbeen en tot diep in onze voetzolen en halen nog heel veel oud zeer en bevroren gevoelens naar boven; rillen, trillen, diepvrieskou! Kan je ook het gevoel geven dat je niet goed aarden kunt.
De grootste opruiming vindt plaats in de darmen; grote filmlagen van slijm liggen tegen de darmwand aan om als een pantser ons te beschermen en te overleven in de 3D maatschappij invloeden= ongezonde toxische voeding, vlees, chemische middelen in tal van producten, alcohol, zuivel etc etc tasten onze zeer gevoelige gezonde darm bacteriën [biofotonen, mitochondriën; de motortjes van iedere cel] aan en sterven af, terwijl de ''slechte bacterien'' met een dikke slijmlaag de overhand gaan krijgen met als gevolg; een verzwakking van ons immuunsysteem.


Tijdens onze wake- up call vraagt onze ziel om opschoning en dit vindt dus grotendeels in onze darmhuishouding plaats. Een gezonde darmflora bestaat uit een balans van zowel gezonde als slechte bacteriën. Vandaar dat we zoveel ascensie klachten ervaren als de ziel ons roept om op te ruimen, je wake-up call.

In de 3D maatschappij pasten we ons aan, deden mee zonder ons bewust te zijn. Totdat je moe bent, uitgeteld, geen energie meer hebt en je wel tot overgave en stilstand hebt te komen om zo de darmen op te schonen van vele levens en generaties vol toxische gewoonten en patronen waardoor ons immuunsysteem steeds meer en meer verzwakte tot je geen druppel puf meer hebt; DAT MARKEERT DE GROTE OMMEKEER, alsof je tegen je 3D overlevers weg inloopt en ook nog eens aan de verkeerde kant vd weg. Je loopt tegen de oude vertrouwde massa in, in tegenstelde richting!

Des te meer je opruimt, des te gevoeliger en gevoeliger je word, en met de dag meer en meer afstoting ervaart van oa toxische voeding ervaart! Je gezonde darmflora herstelt en dit ervaar je dan weer als afstoting van de vele levens stijlen en gewoonten uit onbewustheid en opgevuld met slechte toxische gewoonten die de darmbalans verstoren totdat je immuunsysteem= je weerstand zo verzwakt is dat je noodgedwongen uit de dagelijkse 3D-roulatie hebt te stappen. BURNOUT is SOUL IN!

De aarde in 3D is BURNOUT en vraagt om SOUL IN. Dus mocht je totaal geen puf meer hebben om nog mee te kunnen draaien in de [onbewust] levende gekte, onrust en chaos van de 3D georiënteerde maatschappij, weet dan dat je ziel bezig is te ontwaken je mag opruimen om zo de weg te banen voor de velen die nog wel mee draaien maar ook steeds meer en meer onvrede, innerlijke onrust en leegte ervaren. We zijn hard nodig! We hebben een dienstbare taak omdat we NU zelf ervaren hoeveel worstelingen en angsten het geeft als we tot overgave komen.

SYMPTOMEN Voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar! Druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je lichaam=pure opruiming.

Marjolein Ingrid Soulpursang