maandag 18 november 2019

Universele Update Door Diederick Van Lottum 18-11-2019


Universele Update 

Door Diederick Van Lottum
18-11-2019
De energie van dit weekend en vandaag..
Intense dromen dit weekend! En evt ook al de dagen daarvoor.. er was een meteoren regen actief rondom Aarde waarvan gezegd dat het onze droomstaat intensifieert. Daarnaast was het 17-11, een Meesterdag. 
Het onderdeel relatie en communicatie staat nog steeds onder spotlight dankzij Mercurius Retrograde.. we zijn meer open en helder in onze communicatie nu. Vandaag of morgen kan er een belangrijke relatie crashen/botsen. Wees je bewust van je eigen aandeel. 
Het kan een weekend geweest zijn met veel herinneringen uit het verleden. Waarin, tegelijkertijd ontmoetingen van belangrijke zielen in jouw leven samen kwamen. 
In deze dagen kunnen we door onze nieuwe inzichten en terugblikken besluiten om keuzes te maken die we lang achterwege hielde. Je hakt de knoop door. Go for for iT! 
Het is belangrijk in deze dagen van heldere communicatie elkaar in waarde te laten zijn wie we zijn. Op deze manier stroomt de informatie geleidelijk, eerlijk, en voelt iedereen zich meer gerespecteerd. 


In de lichamelijke energie gebeurt zooveel tegelijk. Veel activiteit rondom de solar plexus die zich uit in ontladingen via boeren en misselijkheid. 
Kan zijn met braken of alleen kokhalzen = energetisch overgeven. Ook blokkades op te ruimen in keelchakra door golven van energie uit de solar plexus. 
Uitlijning in de heupen/bekken wat voor pijn kan zorgen in je billen/boven benen, voeten/tenen. Gewrichtspijnen door nieuwe balans. Bepaalde spieren die je nog niet eerder gevoeld lijkt te hebben zijn nu meer actief/gevoelig.
Pijn in grote nek spieren, schouders die meer indalen - kan zenuw pijn geven door de armen heen. Evt knakkende polsen of ellebogen. Gevoel je uit te willen rekken. (Doe dat vooral!) 
Het loskomen van oude energie uit de solar plexus moet verwerkt worden in het lichaam, en we moeten het ervaren. Luister dus vooral naar je eigen intuïtie welke voeding voor jou van toepassing is en welke oefeningen je zou kunnen doen om hiermee actief aan de slag te gaan. 
De diepe buik ademhaling en hiermee bewust je energie gaan sturen kan ontzettend van toepassing zijn. Blaas je zelf op, vul jezelf met zuurstof en laat op je uitademing los. Vaak zijn we ongemerkt geneigd onze ademhaling hoog te houden terwijl het daar onder nu juist zo hard nodig is om ruimte te creëeren. 
Je kunt ook in ademen, jezelf opblazen, en op je uitademing alles wat je los wilt laten de aarde insturen. Gelijk een mooi moment om stil te staan bij je aarding. 
De komende dagen zullen we meerdere AHAAA momenten ervaren. Ons persoonlijke waarheid zal diep doordringen, waarna we hier actief mee aan de slag gaan. 
De lessen vanuit deze Mercurius Retrograde waren diepgaand dankzij de combinatie met andere planetaire uitlijningen. Komende woensdag draait Mercurius weer direct ten opzichte van de Aarde. Hierna is het vooral van belang om de geleerde lessen voor ogen te houden. 
Ook fysieke ongemakken zullen hierna minder aanwezig zijn dan de afgelopen 2 weken.. Mercurius Retrograde remt ons graag fysiek af, zodat we meer zullen leren handelen vanuit het NU moment.. 
Benieuwd naar jullie ervaringen! 
Liefs Di