woensdag 24 april 2019

De energie update van vandaag 24/04/2019 ~ Martha Krul

De energie update van vandaag 24/04/2019 

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
De energie is heftig.
Wij zitten in een heftige periode. Dit heeft heel veel te maken met dat er nog delen in de oude dimensies verbonden zijn en ook nieuwe delen van onszelf met de hogere dimensies.
Wij zweven een beetje tussen de wal en het schip.

De oude delen die met emoties van vorige levens te maken hebben, brengen je uit je balans. Je bent veel gevoeliger geworden, veel bewuster, je kan veel beter tussen de verschillende dimensies schakelen en dan krijgen wij nog steeds de neiging om in die oude emoties te gaan zitten.


Die emoties laten delen van jouzelf zien, niet met de behoefte dat je je daardoor laat beinvloeden of dat je er mee aan de slag zou moeten. Dat is een schakeling van de 3e dimensie en juist dat geeft je dat onbehaaglijke, onrustige gevoel.

Laat het gaan. Het is als foto's kijken uit het verleden. Je mag gewoon doorbladeren wanneer je niet zo gezellige foto's tegenkomt. Blijf wat langer stilstaan bij de mooie en fijne ervaringen, waar je er ook heel veel van hebt.


Je gaat niet meer alleen door DIT leven maar nu door vele levens. De sluier is weg en je krijgt meer contact met ALLE delen van jezelf. Laat lekker gaan waar je je niet zo fijn bij voelt en zweef door naar het volgende punt wat wel heel fijn is....


 JIJ bent de schepper van je leven. JIJ mag bepalen wat je wel en niet fijn vindt.

Voor mij een bijzondere dag (nog altijd) mijn vader is vandaag 108 jaar geleden geboren. Hij is natuurlijk niet meer op aarde, maar onze verbinding is er niet minder om geworden. Nog altijd een bijzondere dag


Geen opmerkingen:

Een reactie posten