zondag 21 april 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL ~ Marjolein Ingrid Soulpursang Donderdag 18 april 2019

 Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Donderdag 18 april 2019

OEFFFFFFFF ENORME FREQUENTIESTIJGINGEN EN DAAR BOVENOP SCHUMANN PIEKEN TOT MAAR LIEFST 140Hz!!!!!! FULL SPECTRUM SR VANAF GISTERAVOND 23.00 UUR TOT HEDEN!! DIT ALLES IS STERK VOELBAAR EN LEGT DE KERN VAN ONS WEZEN BLOOT= DE 1e 8 STAMCELLEN!

Kortom het is weer flink bal!!! Er wordt weer heel veel losgetrild oiv het binnenstromende licht en de SR anomalieën.


Fysiek voelbaar; immense pijn mn botten, wervelkolom, schouderbladen, nek, pezen, spieren, gewrichten, dizzy, snel misselijk, benauwd en drukkend gevoel borstkas oiv expansie lichtlichaam, hartkloppingen/ritmestoornissen, onrust en nerveus, dikke gespannen en pijnlijke lymfeklieren [oksels, hals, liezen] zwaar vermoeid en buikpijn, grieperig, rillen, trillen, shaken en beven oiv de Schumann anomalieën, ontvellingen, piepende oren, zeer gevoelige ogen, schrikkering, plots heftige emotionele uitschieters etc.

De intense energie neemt iedere dag fors toe en dat is goed voelbaar in ons lichaam! Onrustig slapen, veel wakker, veel dromen, en het gevoel dat er iets immens staat te gebeuren, iets overweldigends groot, groter dan jezelf.

Dat kan angst, onrust en paniek geven omdat ons brein er niet bij kan, hij is immers geprogrammeerd in 3D, het snapt er niets van en wil houvast, controle. Radeloze angst en niet weten wat te doen of welke kant je op moet of hebt te gaan, zo kan het voelen. Maar vertrouw erop dat het precies gaat zoals de bedoeling is!

We worden in onze kern gezet, onze blauwdruk ooit gevormd door de eerste 8 stamcellen. Zoals een zaadje dat precies ontkiemt volgens de blauwdruk van zijn oorsprong en op het juiste moment. We hebben een taak en overstijgen ons ego, volgen van ons hart en dat kan weerstand opwekken [brein] omdat we dan oude patronen los hebben te laten, ze dienen ons niet langer.

Deze energie die nu de aarde bereikt is zeer genezend en vraagt van ons om vertrouwen en overgave zodat het licht zijn genezende werk kan doen.

Allerlei ziekten waar je ooit last van hebt gehad en die van de vorige generaties [karma] worden nu gezuiverd en dus kunnen oude kwalen tijdelijk versterkt worden om voorgoed uit je systeem verwijdert te worden.

Wees nu een liefdevolle moeder voor jezelf!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten