woensdag 17 april 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL door Marjolein Ingrid Soulpursang Dinsdag 16 april 2019


ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL
Dinsdag 16 april 2019

WOWWWWW enorme en alles overstijgende lichtfrequenties overspoelen ons en zuiveren ons tot diep in de celkernen!

Schumann pieken tot 81Hz die onze hersengolven, zenuwstelsel en hart beïnvloeden!
Maar kijk eens naar de lucht en zie hoe ongelooflijk schoon deze is!!!!


Ik voel me heerlijk in deze hoge energiestijgingen en in de natuur. Mijn lichaam is nog enorm moe en ik kan alleen in een slakkengangetje een eindje lopen langs het water waar aan ik woon. Met volle teugen zuig ik de schitterende natuur ik me op en hoor iedere vogeltje fluiten! Tijdens het lopen drupt voortdurend het snot uit mijn neus.

Wat een reiniging! De 2 hoofdmeridianen verdelen ons lichaam in 2 helften= linker-en rechter helft, denken en voelen/emotie, intuitie, Onze baarmoeder heeft een eigen intelligentie en een zelfherstellend vermogen, deze wordt nu grondig gereinigd en kan dus klachten geven van rugpijn, emoties en het losmaken van energiekoorden van vele levens en generaties. Onze cellen [DNA] laten nu de geheugen schijven vrij uit deze levens en generaties.

Ons indalend bewustzijn, gevuld met het binnenstromende fotonenlicht reinigt nu deze donkere energieën! Dit gebeurt nu collectief! Moeder aarde reinigt alle levensvormen!

De 2 zware modderstromen die nu loskomen en via allerlei holten en ruimten de vrijheid zoeken [geeft dus verstopte holten], is in feite je verleden en die van vorige generaties die als een schaduw vol lagere of gestagneerde energieën uit het onderbewuste=chakra 1 t/m 3, naar boven komen om voorgoed opgeruimd en weggespoeld te worden als etherisch slijm, snot, koude rillingen, immense pijnen, vermoeidheid tot burnout aan toe, grieperigheid, pijn botten, spieren en pezen etc.

Deze modderstromen met een lage trilling oiv de trage stroming of zelfs stilstaand brak water komen in beweging via deze 2 hoofdmeridianen.

Tijdelijk trek je nu in de buitenwereld deze trillingen aan en herken je ze in jezelf.

Wat een opruiming, totale uitverkoop en heftig ook, het vraagt om ons weer aan te passen en over te geven zodat we ons lichaam ook de kans geven om het brakke water te lozen.

Marjolein Ingrid Soulpursang