zondag 21 april 2019

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Door Marjolein Ingrid Soulpursang Woensdag 17 april 2019

 Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

ASCENSIE vs DESCENSIE JOURNAAL Door Marjolein Ingrid Soulpursang
Woensdag 17 april 2019

WOOOOOWWWWW EEN MEGA STIJGING MET EEN ENORME STUWKRACHT!!!! WE WORDEN OVERSPOELD MET LICHT!

Was het gisteren al van een ongekende stijging, vandaag is deze nog eens verdubbeld tov gisteren!
Schumann pieken tot 70Hz!!!


Ons lichaam reageert op deze toestroom van hoogfrequent licht dmv uitstoot vd lagere frequenties uit de cellen. Dit geeft de bekende ascensiesymptomen met moeheid en spierzwakte=niet vooruit te branden!

Dit alles omdat ons lichaam zich nl. niet zo snel kan aanpassen aan deze enorme lichtinfusies die door alle poriën nu binnenkomen. Geef je eraan over want hier hebben we zolang op gewacht; dat het licht weer binnen mag komen!

Vandaar dat je lichamelijk weerstand kunt voelen tegen de immense hoeveelheden licht, gewoon omdat ons lichaam deze mega hoeveelheden aan lichtinfusies niet zo snel absorberen en integreren kan.
De "speciale" lichtstuwkracht veroorzaakt veel "storingen" [zenuwstelsel] bij veel mensen. Laat je niet misleiden. Dit alles is ter reiniging en zuivering, opdat we kunnen "transformeren" om te komen tot de vernieuwde jij.

Zelf merk ik er heel veel van; gelijk vanochtend al een heel zwaar gevoel en eenmaal buitengekomen lukte het aarden niet, wat ik ook probeerde, dizzy, misselijk en buikpijn en niet vooruit te branden! Bovendien veel snotterigheid alsof alle holten nu gelijk vollopen met afgewerkte troep.

Gewoon aanvaarden, laat het er zijn! Het trekt gelijke oude stukken omhoog, oude patronen en gewoonten die ik doorzie en de knopen doorhak. Dat geeft een misselijk gevoel alsof mijn buik een overvolle wasmachine is geworden die op volle toeren draait. Het helpt om mijn hand op de "wasmachine" te leggen om zo de doorstroming te bevorderen van het overvolle darmvlies die vol afvalstoffen zit.

De bevrijdende luchtstroom[= letterlijk inspiratie] die de kanalen volledig opschoont en zuivert.
Mijn voorhoofdsholte -waar ik al langere tijd druk voelde- is nu heel gevoelig en wordt gereinigd, 3e oog activatie dus en verbonden met de hypofyse. Alles stroomt er nu ongehinderd uit en stopt niet meer. Ogen worden gereinigd en het hoger hart gebied vol oud zeer stroomt er uit, het ego sterft en zijn beschermjas lost letterlijk op in de vorm van etherisch snot!

De Meridianen aan de voorkant van ons lichaam gaan open en worden gezuiverd en het is niet meer te stoppen door deze immense energie-drukgolven.

We worden in de perfecte vorm geduwd en gedrukt, in onze wezenster en daar willen we ook landen, op de plek van onze bestemming waarvoor we hier op aarde zijn gekomen. Onze zielsbestemming die loopt als een kabbelend riviertje naar het LICHT.

We laten ons verleden ,gebaseerd op ego, denken /doen, achter ons als een schaduw die ons de vele levenslessen leerde die we nodig hadden want ze reikten ons de handvaten die we nodig hadden om te worden waar we hiervoor op aarde gekomen zijn=zielsplan.

Marjolein Ingrid Soulpursang