maandag 12 februari 2018

Symptomen van de Ascentie of Transformatie ~ Lizeth Brands

 foto van Martha Krul.
 Symptomen van de Ascentie of Transformatie _ Lizeth Brands

De basis ascensie ‘symptomen’
De symptomen lijken erg op kundalini symptomen ofterwijl het ontstaan van een kristallijne levensvorm in het lichaam. Dit zijn energetische aanpassingen om de nieuwe frequentie te
integreren.


Je hoeft je niet eens bewust te zijn van het ascensieproces om deze symptomen toch te ervaren. Veel mysterieuze kwalen worden fout gediagnostiseerd of farmaceutisch onderdrukt (dit veroorzaakt een disbalans op andere gebieden omdat de energie toch ergens heen moet).

Als je jouw symptomen niet begrijpt, ga dan op zoek naar een dokter of (natuurlijk) genezer. Zoek iemand waarin je vertrouwen hebt als je denkt dat de symptomen je fysieke schade opleveren of andere problemen waarbij je je niet goed voelt. Maar deze (ascensie)symptomen zijn voor veel mensen ook vaak een roep om ‘wakker’ te worden, als de (reguliere) dokters geen verklaring kunnen vinden. Als je iemand ‘googled’ om antwoorden op jouw vragen te vinden, vermoed ik dat je een ‘warm welkom’ krijgt.

De basissymptomen zijn de vroege signalen van het ascensieproces. Het ligt in de verwachting dat je er binnen een paar maanden vanaf bent, alhoewel ze af en toe weer kortstondig kunnen opvlammen.
Het proces is voor iedereen uniek, dus denk nou niet dat je pas in de ‘beginnersfase’ zit omdat je deze basissymptomen ervaart. Het is geen race die gereden moet worden of een triatlon die moet worden gewonnen. Vergeet niet dat het enorme energetische en fysieke aanpassingen zijn die er in je lichaam plaatsvinden.