dinsdag 6 februari 2018

Ascentie-journaal MAANDAG 5 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascentie-journaal MAANDAG 5 FEBRUARI 2018

 foto van Thea Spaninks.
 WOWWWW DE ENORME TSUNAMI HEEFT ZICH VANDAAG VERDER OPGESTAPELD!!!

Wees waakzaam en let op alle tekens van je lichaam, zodat je je kunt aanpassen en correcties kunt aanbrengen. Blijf dus rustig en in liefde en probeer jezelf te temmen, tot dat je het juiste innerlijk kompas hebt gevonden.

De kracht neemt zo immens toe in omvang dat alles eruit getrild wordt wat ons niet langer dient, ongezond is geworden voor ons welzijn. De darmen vertegenwoordigen onze buikhersenen en laten nu heel veel oud zeer los die opgeslagen lagen in de darmlussen [ontslakken] Wat hebben we veel vastgehouden en ingehouden, en alles komt nu in beweging. De darmen en longen hebben dezelfde golfpatroon, een goede en diepe ademhaling masseert de darmen en de vele lymfe die daar doorheen stroomt.


Mijn symptomen van vandaag; hevige darmkrampen, voortdurende loopneus [longen], intens koud afgewisseld met hitte-aanvallen, moe en toch weer niet, stromen aan negatieve gedachten komen vrij=onderhuidse stroming komt op gang oiv de doorbloeding en bewegingspatronen vd hersenen.

Snel enorm emotioneel. Steeds gevoeliger voor van alles en nog wat.

Wat we als kind meegemaakt hebben en niet goed begrepen hebben omdat onze hersenen nog niet volgroeid waren [=reptielhersenen en overleven] duwden de darmen onderhuids en dus onbewust, De huid bevat figuren, patronen, vormen, personages en behoort tot het vegetatief zenuwstelsel oftewel het rijk van ,aarde, lucht, water, de zon zoals in het plantenrijk [fotosynthese].

Wat we niet goed begrepen hebben als kind herkennen we in anderen en we willen er dan iets aan doen door helpen, redden, zorgen, bemoeien, healen, Omdat we in die ander de onmacht en pijn zien die we zo herkennen. Door er iets aan te doen voelen we macht ipv onmacht en voelen we ons beter, door niets te doen voelen we onze eigen onmacht en schuld-schaamte gevoelens die voortkomen uit een gevoel van tekortschieten. Dit wordt het huis van de gewonde healer genoemd. Helpen is dan een leitmotiv geworden vanuit onze eigen on-geheelde pijn die als een schaduwenergie onderhuids stroomt en precies die vormen, figuren en personages aantrekt die onszelf [onbewust]spiegelen. De overlevingsrol van vele levens en generaties die aan ons is doorgegeven middels DNA. Onze karmastukken die we nu gaan doorleven en loslaten.

Als we die schaduwstukken die we zo goed in anderen zien ook in onszelf durven zien en erkennen transformeren ze in licht! Alles komt nu aan het licht! Niets blijft ongezien!
Zelf merk ik dat mijn schaduw [ego, duale brein en overleven vanuit verstand] achter me ligt en ik personen aantrok die mij mijn verleden lieten zien, ooit was ik net zo maar het was zo vermoeiend om opgevuld te zijn met drama, pijn, schuld, schaamte en daardoor anderen aan te trekken ook vol hiermee en met de vinger wijzen naar anderen die het in onze ogen helemaal fout deden en ons de pijn aandeden. Slachtoffers-denken weet ik nu. Het vult en voedt niet langer meer, we worden wakker geschud!

Gevolgen van hoge energie dagen
Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen.
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”).
· Elkaar snel afwisselende gevoelens.
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.
· Spanning rond het middenrif.
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”.
· Zwaarte in je lichaam.

Omgaan met hoge energie dagen
Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de “doe en denk modus”, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.
Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde “klachten”.
Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Bron: Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten