woensdag 14 februari 2018

Ascensie journaal WOENSDAG 14 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
WOENSDAG 14 FEBRUARI 2018

WOWWWWWW WEER EEN MEGASTIJGING!

Wie zou er toch verantwoordelijk zijn voor de steeds maar stijgende energieën? Wat als dit jaar alles gaat veranderen, maatschappelijk alles omgaat? Alles wat de wereld probeert gevangen te houden, verwijderd zal worden? Alle dwangmatigheid gaat verdwijnen? Wat verborgen is, bekend zal worden gemaakt. Moeten we ons hierop gaan voorbereiden? Wie goed voelt, weet dat er iets gigantisch zit aan te komen.


Huidige klachten; snotterig, grieperig, keelklachten, tanden en kiezen kunnen pijn doen, depressieve klachten oiv detoxen, koude rillingen, zelf bevroren gevoelens, rillen, beven, misselijk, dizzy, wazig zien, jezelf soms niet herkennen in je spiegel, last van zware benen, voetzolen, huiduitslag, verlies van letterlijk je oude haren, overbelaste en volle buik, benauwd, angstige gevoelens tot aan paniek, gevoel van burnout te zijn [ oiv openen NV] , snel prikkelbaar en geirriteerd, hevige emotionele rollercoasters, intens verdrietig alsof je sterven gaat en van iedereen en je hele leven afscheid neemt.

De stijgingen blijven nu maar doorgaan zonder een adempauze. Als ontsluitings weeën en alleen persen en nog eens persen de enige way out is. We persen nu al het oude eruit en er is geen ontkomen meer aan. We laten de placenta los die ons ooit voedde toen we er nog afhankelijk van waren, ons hart wordt geopend, onze longen zuigen zich vol en we doen het op eigen kracht, de navelstreng wordt doorgeknipt die ooit eens diende als een veilig en voedend omhulsel waar we warm en behaaglijk meedeinden op het levensritme van de moeder.

We snijden de etherische navelstreng oftewel levenskoord door met ons verleden, voorouderlijke lijnen zodat we los staan en het levenskoord weer verbinden met onszelf, met onze eigen organen, ons eigen leven. Dit levenskoord= de nervus vagus, is als een zilverkleurige kronkelende rivier die als een navelstreng verbonden was met onze achtergrond waarin we opgroeiden, we zogen de omgeving op idem hun afvalstoffen en onverwerkte leed, onmacht, oude zeer en vele onverteerde herinneringen, net zoals een fysieke navelstreng dat doet!

Dit levenskoord [NV=10e hersenzenuw oftewel zwevende zenuw= motorisch]] begint bij je hersenstam [ verlengde merg] en kronkelt zich rondom je strottenhoofd, je hart, ademhaling, spijsverteringsorganen, darmen. Hij regelt het ritme van deze organen, verbindt je hersenen met je hart en buik als 1 geheel= buik of ademhalingsritme, hartritme en hersenritme. Vanaf dat we gingen overleven in 3D raakte deze zenuw in de ban van angst en regelde automatisch de bijbehorende ritmen; oppervlakkige ademhaling, paniek, angst snel hartritme, en om dit te voorkomen gingen we leven op de automatische piloot om te voorkomen dat we deze nare gevoelens gingen ervaren.

Aanpassen, schikken, plooien, tandje bijzetten, maar we raakten uitgeput door deze angstmechanismen, we raakten de controle en de macht over ons eigen leven kwijt.

Dit kanaal gaat weer open bij ons en dus ook alle angsten die ermee verbonden waren doorleven we nu opnieuw als schaduwstukken. We krijgen heel wat voor de kiezen als een soort van rad van fortuin die steeds maar weer rondgedraaid wordt en je weer in een pijnlijke prijs laat vallen. Vaak denk ik; dat heb ik toch al verwerkt? om vervolgens toch het nog weer opnieuw te moeten verteren en vanuit een ander gezichtspunt heb te bekijken. Vaak besef ik dan; aha maar dat had ik toen al gelijk gezien en doorzien, maar mijn ego kwam tussenbeide en tetterde dan in mijn oor; ach dat verbeeld jij je, ach dat is onzin, ach je hebt zeker ook niet je best gedaan.

Het ego vond ook dat ik overal verantwoordelijk voor was, waren mensen niet vriendelijk tegen me of keken ze afkeurend, jaloers dan nog was dat mijn eigen schuld.
En zolang het mijn schuld was dat anderen ontevreden waren dan ging ik me nog meer aanpassen, kleiner maken om hen weer gunstig te stemmen. Zo bang was ik!
Terwijl ik het allang wist via mijn haarscherpe intuïtief die 100.000 x sneller is dan het verstand. Dat is je buikgevoel!

En die buik wordt nu grondig gereinigd, de darmen ontdaan van slakken vol gestagneerde lymfe. zodat er weer ruimte ontstaat en we durven vertrouwen op onze intuitie ipv redeneren, analyseren. Je weet het echt allang hoor, maar je ego wil er niet aan want dat betekent ook dat je nu in actie hebt te komen en er de bezem door hebt te halen= familie, kennissen, relaties, werk....etc etc. En dat doet pijn en daar houdt het ego niet van, die wil alles bij het oude vertrouwde houden want dat voelt veilig.

In deze huidige energieën wordt er nu flink de bezem doorgehaald en we hebben ons leven te herzien; wat dient ons welzijn en wat niet?

ZIE IK MAAK ALLES NIEUW
Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.
Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.
Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten