vrijdag 16 februari 2018

Ascensie journaal VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
VRIJDAG 16 FEBRUARI 2018


DE FREQUENTIE'S BLIJVEN TORENHOOG STIJGEN!
Welke groeiproblemen je ook vervaart, dat er iets groots zit aan te komen, is zeker. Vanwege de voortdurende enorme stijgingen ervaar je groeispurten en groeiproblemen die zeer onaangenaam kunnen zijn. Hoofdpijn en depressies uit het niets door het loslaten van de oude vorm.



Huidige klachten; Alsof er een zware wolk over je heen gelegd wordt, depressies, hoofdpijn, niet kunnen concentreren, verstopte holten, gevoel van uit elkaar getrokken te worden [groeispurt] emoties die steeds heftiger binnen lijken te komen en we steeds gevoeliger erop reageren. Verdrietig zijn om van alles en nog wat en bij het minste of geringste uit balans. Vibrationele griep, slijm, kou en hitte aanvallen, slapeloosheid of juist immens slapen. Borst en buikklachten -en bandenpijn, middenrif zet op en houdt van alles vast= niet goed doorademen kunnen door het vollopen van troep en gassen in dit gebied. Kortom uitgeteld zijn en willen schreeuwen dat het genoeg is geweest.

Het voelt alsof we de macht en controle over onszelf aan het verliezen zijn en iets alledaags kan opeens een gigantisch groot drama lijken en je het gevoel kan hebben volledig de controle over jezelf, je leven, situaties, je omgeving etc. kwijt te zijn. Zelf merk ik bv dat ik amper kan rekenen en steeds weer opnieuw de boel op heb te tellen om vervolgens weer volledig de draad kwijt te raken.

Ons zenuwstelsel raakt nu gemakkelijk overbelast en idem ons orgaanstelsel. In onze epifyse liggen de gedachtenpatronen oftewel gedachten gangen opgeslagen en door activering komen al deze patronen vrij. De binnenkomende hoge frequenties van Liefdevolle licht en hogere gedachtenvormen vervangen nu de frequenties van de lagere gedachtenpatronen/vormen en figuren/modellen.

De op angst gebaseerde patronen worden aan het licht gebracht vanuit het onderbewuste [onderlichaam= onbewuste kind] naar het bewuste [bovenlichaam de verzorger] Je kunt het voelen wanneer je epifyse met zijn kristallijnen structuur actief aan het worden is; het geeft kriebelige sensaties over je hoofdhuid en jeuk , kan wondjes/uitslag geven en haaruitval=uitstoten van afvalstoffen om vervolgens een nieuwe gezonde huid te krijgen . Bij mij voelt het alsof ik een kriebelende wollen trui over mijn hele lichaam heb aangetrokken incl over mijn hoofd en alles prikt en jeukt en voelt ''vies"'.

Ons kristallijnen lichtlichaam [chakra 7] activeert= doorbloeden oiv de hoge infusies van licht geladen deeltjes ons fysieke vorm incl. de gedachtenpatronen vanuit angst die vervolgens duidelijk herkenbaar en zichtbaar voor ons worden om de gangen en banen[ neurale banen, zenuwkanalen, meridianen] te zuiveren. Logisch dus dat we ons nu als een arme ik/slachtoffer kunnen voelen want deze kanalen worden nu geopend en gereinigd zodat de hogere zuivere kristallijnen energie binnen kan stromen en ons voorgoed verandert. De oude vorm verdwijnt en ja dat geeft ook een gevoel van rouw.

Laat het er maar allemaal zijn , vecht er niet tegen want dat kruipen we weer in ons hoofd en wordt het erger ipv beter.
En als we dan niet langer in ons hoofd kruipen voel je ook je angst en het controle of grip verlies en ervaar je een immense leegte. In die leegte ga je VOELEN ipv DENKEN.

Het is dus een overgangstijd die vraagt om VOELEN en OVERGAVE en dat is doodeng voor ons hoofd die controle wil houden! Bij mij voelt het alsof mijn hoofd in mijn lichaam zakt ter hoogte van mijn borst. Alsof mijn hoofd naar beneden getrokken wordt dieper mijn lichaam in en niet langer zijn plek heeft op zijn uitkijktoren.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.
Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!


Marjolein Ingrid Soulpursang.