vrijdag 9 februari 2018

Ascensie journaal VRIJDAG 9 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal geen vage griep dus en wat keelpijn.
VRIJDAG 9 FEBRUARI 2018


WEER EEN SENSATIONELE STIJGING!
Oefff wat is deze energie zuiverend!
immens koude rillingen en enorme hoestbuien, die veel in het middenrif losmaken aan troep en beide hoofdkanalen zitten nu vol met afval die eruit komt als een vibrationele griep. Het voelt alsof ik helemaal vol zit met slijm en het eruit stroomt.


Wat een reiniging! De 2 hoofdmeridianen verdelen ons lichaam in 2 helften= linker-en rechter helft, denken en voelen/emotie, intuitie

Deze 2 zware modderstromen die nu loskomen en via allerlei holten en ruimten de vrijheid zoeken, is in feite je verleden die als een schaduw vol lagere of gestagneerde energie├źn uit het onderbewuste=chakra 1 t/m 3, naar boven komen om voorgoed opgeruimd en weggespoeld te worden als etherisch slijm, Deze modderstromen met een lage trilling oiv de trage stroming of zelfs stilstaand brak water komen in beweging via deze 2 hoofdmeridianen. Tijdelijk trek je nu in de buitenwereld deze trillingen aan en herken je ze in jezelf.

Wat een opruiming, totale uitverkoop en heftig ook, het vraagt om ons weer aan te passen en over te geven zodat we ons lichaam ook de kans geven om het brakke water te lozen.

In mijn geval via een loopneus, niezen, intens hoesten wat dus de middenrif goed doet samentrekken en ook de milt activeert!

Vertaling : Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten