maandag 26 februari 2018

Ascensie journaal ZONDAG 25 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie extra journaal
ZONDAG 25 FEBRUARI 2018


WAANZINNIGE TSUNAMI VERHOGING!!!!!!
Ik voelde het gelijk al vanmorgen toen ik opstond en ging aarden in de natuur; een zware energiestroom maakte het lopen amper mogelijk, bovendien een heel verdrietig gevoel dat ik vriendschappen en familieleden had los te laten en afscheid had te nemen en niet langer in staat ben om ze bij me te houden vanwege het feit dat ze nog niet zover in ascensie zijn! Pas ik me aan dan word ik ziek en pas ik me niet aan dan snappen ze niets van mij. Mijn levensstijl komt niet langer overeen met die van hen. Dus ik kan het niet laten om even een extra journaal in te lassen als steuntje voor elkaar in de rug!


Vanaf morgen (26 februari) staat er een 'zachtere' maar oh zo transformatieve energie op het menu.
Rond 1 a 2 uur in de nacht nemen de energieën vaak enorm toe, vooral voelbaar aan de achterkant van het hoofd. Maakt dat je vaak tegen deze tijd wakker bent en onrustig en/of emotioneel. Veel mensen hebben nu ook last van hoofdpijn, lichaamspijn, malaise, piepende oren en ringing ears [alarmbellen horen], druk op het voor- en achterhoofd, enorme duizeligheid [indraai-snelheid van de vortex neemt fors toe], spierpijn en mn onderrug en achterkant benen en voetzolen, uitslag, haaruitval, hartfladderen en ritmestoornissen depressies, huilbuien, misselijk, benauwd, koorts en griep. Probeer daarom veel te rusten en je meer te verbinden met de natuur. Ontspan je, laat je hoofd los en je lichaam kan herstellen!

Stilte zowel in- als ook buiten jezelf, is nu iedere dag extreem belangrijk. Drink 3 liter water per dag en zeg (( ja )) tegen het leven. Ja zeggen tegen het leven = kiezen voor je geluk, in plaats van je gelijk= ego behoefte!

De stuwkracht dwingt ons opwaarts te gaan en te stijgen, maar dat gaat langs pijn-of triggerpunten [ de hoofdwortels ervan zitten langs je wervelkolom] die we liever niet aanraken of onder ogen willen zien, ze zaten er al zolang en we waren er zo aan gewend geraakt dat we niet beter wisten of het hoorde zo en werd het een ''normale'' gewoonte.

De afgelopen weken waren intens en heftig!
Je hebt van bijna alles (o.a. emoties, gevoelens, verslavingen, vriendschappen) 'afscheid' moeten nemen.

Vandaag, zondag de 25ste, kun je je extreem boos, verdrietig, verraden, eenzaam, verlaten en/of extreem en zwaar moe voelen......een laatste staartje van de intens harde, dramatische en turbulente energie, afkomstig uit de adem van de (full)moon van 2 weken terug.

Verwacht - (vanaf) morgen, - niet alleen het onverwachte, je zult (al) je (oude) wonden mogen likken en werkelijk alles, - wat jou niet meer dient- , aldus alle donkere sh*t - achter je moeten laten! Je voelt vanzelf die elleboogstoot vanuit jouw eigen wezen, je zult jouw waarlijke (innerlijke) Universum waar gaan nemen!

Pffff. De afgelopen weken heb je dus op ieder gebied wel 'ergens afscheid van moeten nemen'; van bijvoorbeeld een geliefde (geheel plotseling), een vriendschap die heel innig leek, een baan/opdracht/afspraak/cursus die plotseling niet doorging, en/of een verslaving (roken/alcohol); van de 1 op de andere dag ben je gestopt. Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Al het ingegroeide onkruid is nu uit je systeem getrokken, en niet alleen uit je persoonlijke leven maar ook uit het collectief.

We bouwen nu op naar een 'zachtere' energie, de energie van manifestatie. Maar tot die tijd is het heel belangrijk om gecentreerd en in waarheid te blijven, en nog belangrijker, om los te komen van schuld en/of projectie.
Hierdoor kunnen alle positieve trillingen van de nieuwe maan dan wel de solar eclipse zich aan jouw tempo en verlangen aanpassen!
Reset jezelf door vergeving, zodoende heel je al jouw 12-baansweg energiebanen of wegen.

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie [vanuit macht en onmacht] en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan.

Marjolein Ingrid Soulpursang