zondag 11 februari 2018

Ascensie journaal ZONDAG 11 FEBRUARI 2018 en POORTDAG ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
ZONDAG 11 FEBRUARI 2018 en POORTDAG

WOWWW EEN ZEER KRACHTVOLLE STIJGING!
Afgelopen nacht bereikte ons een zeer krachtvolle energie stijging met meer dan een miljoen factor hoger dan gisteren.

Afgelopen donderdag hadden we ook een torenhoge stijging die goed voelbaar was en de dagen daarna steeg de energie weliswaar maar kwam niet zo hoog als afgelopen donderdag.
Vannacht steeg de krachtgolf ver en ver boven de torenhoge piek van donderdag uit!!! Hij is bijna dubbel zo hoog en sterk geworden als die van donderdag!


Wat een krachtgolven en wat een immense druk op ons lichaam, alles wat niet resoneert met dit hoge zuivere energie wordt eruit geduwd, geperst en gefilterd en komt onderhuids te liggen om herkent, erkent en losgelaten te worden als het ons niet langer dient! En dat is zwaar voor ons lichaam [mn ons immuunsysteem=lymfesysteem=thymus en milt] die nu alles op alles heeft te zetten om door die immense golven heen te komen. Zoals een schip in een zware storm.

Ik heb zelf de afgelopen dagen- vanaf donderdag!!!!- een zware vibrationele griep gekregen en werd letterlijk platgelegd, de troep kwam eruit in grote onophoudelijke stromen. Vandaag gaat het iets beter want ik krijg mijn ogen weer wat open en voel dat er iets meer ruimte is gekomen.

Wel blijf ik de dagelijkse journaals kort houden zolang ik nog ziek ben.
Hoe weet je nu of het geen gewone griep is vroeg ik mezelf in al mijn ellende af? Door de verschillen; veel spanning die loskomt rondom de oogkassen en jukbeenderen als je erop drukt , lichtflitsen zien [ verenigen van hypofyse en epifyse] , pijn en druk rond je slapen, weinig koorts, je voelt en weet dat het opruimt, kriebelende sensaties voelen rond je hoofd, kriebelende sensaties voelen over je hele lichaam alsof er een soort van panty structuur over je heen wordt gelegd=etherisch lichaam heeft diezelfde structuur.

Het heeft uiteraard ook met ontwikkeling in je bewustzijn te maken waardoor we het gaan verklaren, maar zo voel en ervaar ik het.

Onze hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [ opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] oiv de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen! Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
Marjolein Ingrid Soulpursang