maandag 5 februari 2018

Ascensie journaal ZONDAG 4 FEBRUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie journaal
ZONDAG 4 FEBRUARI 2018


DE BOOST VAN GISTEREN IS NU EEN TSUNAMI GEWORDEN!
Blijf je aanpassen en in liefde en warmte voor jezelf ipv achter de drukte en het vele moeten aan gaan! Overgave en aanpassing zijn de vernieuwende termen die ons leiden op weg naar de versmelting van lichaam en geest tot 1 geheel. Stilte en rust, verdieping, warmte, je eigen ruimte innemen respect en onvoorwaardelijke liefde voor onszelf zijn nu onze leiders en dat lijkt lijnrecht tegenover ons ego te staan. Onze oude vertrouwde ego-beschermjas lost letterlijk op door de onophoudelijke stroom die is vrijgekomen oiv de toenemende licht-drukgolven.


Het etherische slijm [ werkt als een muur] die onze blauwdruk deed stagneren toen we gingen overleven en aanpassen aan de 3D maatschappij laat nu letterlijk zijn gestagneerde en vervuilde stroom los en dat kun je merken aan de onophoudelijke stroom aan slijm die nu in beweging is gekomen. Het slijm is verbonden aan ons lymfe drainagesysteem en behoort tot het immuunsysteem die weer is verbonden aan onze jeugdklier de thymus die nu geactiveerd wordt en al oud zeer vrijgeeft in de holten van de borst, kaken, voorhoofdsholten, achterhoofdsholte , heupholten, knieholten etc, buikholten etc.overal waar maar holten=ruimten zijn waar de troep tijdelijk in kan stromen om uiteindelijk er via je neus weer uit te lopen als een voortdurende loopneus. De mazzelgriep oftewel de vibrationele griep is het gevolg van deze zuivering van vele levens en generaties.

Dan voel je vermoeidheid van de zware last van het ego oftewel letterlijk ons hoofd. We kunnen alleen ons maar overgeven en ons aanpassen aan deze zuivering.

Het slijm hoopt zich op in de holten en holten geven resonantie en als er slijm zit ervaar je ook een lagere zwaardere trilling, deze trillingsfrequentie oftewel bandbreedte hebben een vorm, figuur die je dan heel duidelijk kunt horen, waarnemen en voelen zodat je deze vorm herkent en voelt wat het met je doet; blij of vermoeid? licht of zwaar? Dit is tijdelijk want als het slijm eruit is en de holte gereinigd ervaar je gelijk een andere resonantie=trilling en word je letterlijk lichter.

Dit etherische slijm blijft nu maar komen want we hebben veel op te ruimen en vegen ons licht-pad letterlijk en figuurlijk schoon, we nemen noodgedwongen afscheid van vele mensen die ooit een belangrijke rol speelden in ons leven=spiegelbeelden dus! We kunnen niet anders we gaan verder en stijgen op naar grote hoogten en laten vele levens achter ons, we noemen dat EVOLUTIE EN WELKOM IN DE 5e Dimensie!

Gevolgen van hoge energie dagen
Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen.
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”).
· Elkaar snel afwisselende gevoelens.
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.
· Spanning rond het middenrif.
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”.
· Zwaarte in je lichaam.

Omgaan met hoge energie dagen
Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de “doe en denk modus”, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.
Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde “klachten”.
Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Bron : Marjolein Ingrid Soulpursang