woensdag 21 juni 2023

ZONNEWENDE Woensdag 21 juni 2023 ~ Tanaaz


ZONNEWENDE
Woensdag 21 juni 2023
Vandaag is de dag van de zonnewende, de dag waarop de zon ‘stil staat’ en de seizoenen veranderen. De zonnewende is ook de langste dag van het jaar op het noordelijk halfrond, waardoor we uitgenodigd om het licht te vieren.
Er wordt ook gezegd dat tijdens de zonnewende de sluiers tussen deze wereld en de hogere dimensies het dunst is, waardoor we met meer gemak galactische energieën en engelenrijken kunnen aanboren.
De zonnewende van juni markeert ook de overgang van de zon in Tweelingen naar het waterige, koesterende en gevoelige teken Kreeft. We vieren het begin van de zomer, het seizoen van het licht!
Dit is een tijd om jezelf naar buiten te brengen, je angsten af te leggen en jezelf te laten stralen. Je hoeft jezelf niet meer in te houden of klein te spelen. Het is tijd om een sprong voorwaarts te maken en het werk te vieren dat je het afgelopen jaar hebt bereikt.
En ook al is het leven niet altijd zonnig, het universum brengt de langste dag van het jaar om ons eraan te herinneren dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Ook al kunnen dingen donker aanvoelen, toch is het tijdelijk. Er is altijd een manier om het licht weer te vinden hoe donker of diep de tragedie ook is. Het licht zal weer schijnen en ons herinneren aan de schoonheid en overvloed die het leven te bieden heeft.
En als de zon weer helder schijnt kunnen wij ook een straal van helderheid door ons leven voelen gaan. We beseffen wat belangrijk is en waar we echt onze tijd aan willen besteden.
Wat ons motiveert en drijft, kan op dit moment echter worden herzien, want onder de zomerse Kreeftenzon worden we geïnspireerd om onze motivaties af te stemmen op onze hoogste waarheid en de roeping van onze ziel.
We worden ook geleid om na te denken over wat onze geest voedt en onze ziel oplaadt. Daarbij krijgen we kansen van het universum om precies dat te doen met behulp van de kracht van de zon.
Aangezien de zon nu het helderst schijnt, worden we uitgenodigd om naar buiten te gaan en tijd in de natuur door te brengen. Zwem in de oceanen, wandel door de bossen, geniet van wilde bloemen en verbind je met de energie van de schepping. Voel hoe de warmte van de zon je wezen verlicht en weet dat, net als de hele natuur, de zonnestralen je kunnen transformeren, voeden en helpen creëren. En onthoud dat het licht altijd in je leeft.
© Tanaaz - Intuïtieve Astrologie
Mooie dag & Zonnewende allemaal!