donderdag 22 juni 2023

Yeshua: Ik Zie Jullie22 juni 2023 ~ Galaxy Girl

Yeshua: Ik Zie Jullie

Gechanneld door: Galaxy Girl – 20 Juni 2023

Gegroet, vrienden, broeders en zusters van de Weg, van de weg die we lang geleden samen begonnen te gaan. Ik zie jullie in mijn hart door de ogen van liefde en ik wens dat jullie jezelf zien zoals ik jullie zie. De manier waarop de Bron jullie ziet, een geliefde ervaring van het goddelijke, van de Bronschepper in vorm, de Ik Ben-vonk van het Al Dat Is. Dit is wat je bent, dit is wie je altijd al wilde worden, want het is je lot om het grote bedrog te ontrafelen en verenigd in het licht te staan, het over je heen en door je heen te laten stromen.

Ik Yeshua spreek. Ik stuur mijn liefdeslicht naar jullie. Alles is niet zoals het lijkt, nee er moet nog veel ontmaskerd worden en het zal niet mooi zijn, vrienden, maar het zal hard nodig zijn. Dit is niet de tijd van troost. De tijd van voorbereiding is voorbij, de tijd van actie van de grote onthulling vindt nu plaats.

Ik zie jullie, ik zie jullie vermoeidheid en toch ook jullie gretigheid om deze laatste stuwkracht van verandering door te zetten. Dit massieve licht, deze tsunami van liefde, zoals de Moeder het noemt, deze tsunami ben jij, zijn wij, zijn wij allemaal, het Hemelse en het Aardse gezelschap, verenigd, want wij zijn één.

Deze tsunami van liefde licht is duwen, omvallen, en het komt in steeds grotere kracht. Laat het binnen.

(Gal. Girl) Ik zie een grote deur met een deurklopper en iemand klopt aan).

Het licht klopt. De bron klopt. Laat het binnen. Laat het licht binnen in je hart en zie hoe je wereld explodeert in glorie. Jullie hebben veel beloften gehoord en tot op zekere hoogte zijn er vertragingen geweest, maar er is ook meer tijd van voorbereiding toegestaan. En de mensheid heeft dit tot op zekere hoogte nodig gehad, en degenen die net ontwaken zullen het wachten dat namens hen, voor hen, werd gedaan om nog meer te laten ontwaken, nodig hebben gehad en later waarderen.

Ik Yeshua zie jullie. Ik hou van jullie. Jullie zijn mijn familie. Ik ben niet groter dan jullie. Jij bent niet groter dan wie dan ook. We zijn allemaal hetzelfde.

Dit zal degenen die geïndoctrineerd zijn om anders te geloven, van hun stuk brengen. Ik kwam gewoon eerder, ik had het geluk geboren te zijn zonder de programmering, en in sommige opzichten heb jij een veel uitdagendere en uniekere reis gehad. Toch zijn alle reizen even opwindend, soms verraderlijk en vol lering als je ervoor openstaat.

Ik zie jullie. Jullie reis is een lange geweest van kronkelende bergtoppen en modderige valleien, van vurige velden en vuur met vrienden, van gebroken dromen en uitbreiding naar nieuw bewustzijn. Nieuwe realisaties komen naar jullie toe. Nieuwe dromen komen naar jullie toe. Want jullie breiden je uit.

Jullie oude levens zijn een prachtige reis geweest. Het is nu tijd voor het nieuwe. Vriend, het is tijd om een stap te zetten en om je heen te kijken en te voelen wie je nu bent versus wie je 5 minuten geleden was.

Zo snel kolken de energieën, zo snel veranderen ze jou en alles wat je om je heen ziet. Er zullen velen zijn die het niet zien, en er zullen er velen zijn die het wel zien. En het kan je verrassen als je je realiseert dat de collega’s of kennissen van wie je dacht dat ze zo anders waren, eigenlijk helemaal niet zo anders zijn dan jij.

Er is altijd hoop. Er is altijd licht. Er is altijd de reis van het licht dat tot zichzelf terugkeert, en dat is de reis die jij hebt moeten volhouden.

Jullie hebben het beloofd en jullie komen het na. Wij, het Hemelse gezelschap, kijken met grote liefde naar jullie. Jullie zijn niet in de steek gelaten. Niets wat je zou kunnen doen of zeggen, zou me minder over je doen denken. Er wordt heel veel van je gehouden, je wordt gewaardeerd en je wordt hooggehouden.

Nu is het tijd om jullie eigen innerlijke kind lief te hebben, te waarderen en hoog te houden, want dit is waar ware genezing begint.

Jullie levens zijn een tapijt van licht, van gekleurde levens, van pijn en vreugde. Het leven is het grootste geschenk dat de schepper ons kan geven.

En hier zijn jullie. Jullie ervaren het.

Jullie zullen je vermoeid voelen door deze niet aflatende energieën van liefde. Rust. Wanneer jullie je emotioneel gevoelig voelen, rust dan. Wanneer jullie moe zijn, rust dan, integreer. Adem. Adem het allemaal in en laat me naast jullie lopen. Ik ben hier bij jullie in het midden van jullie reis als jullie willen dat ik die samen met jullie beleef. Velen van jullie zijn ingewikkelde familieleden geweest en zijn nog steeds familieleden van het licht in verschillende vormen, plaatsen en ruimtes.

Ik ben Yeshua. Jij, jullie licht, zijn de tweede komst. Jullie belichaming van het Christusbewustzijn dat aan het ascenderen is, uit alle hoeken en gaten van deze prachtige planeet, het Christusbewustzijn is aan het ascenderen.

Stijg mee op. Laat het binnen en het zal je leven op elk niveau transformeren.

Sommigen zullen niet willen veranderen, maar wat komen gaat is zodanig dat iedereen gedwongen zal worden een beslissing te nemen om ofwel te veranderen en mee te rijden of te vertrekken omdat de veranderingen zo groot zullen zijn.

Er zal onrust zijn en jullie zullen de kalmte in de storm zijn. Jullie, lichtdragers, jullie hebben veel geboren in deze levens en vooral in dit cumulatieve leven. Dit is de climax van dit project, zodat het volgende hoofdstuk kan beginnen.

De nieuwe Aarde wacht.

Neem moed. Ik ben met jullie. Ik ben Yeshua. Ik omarm jullie in mijn vrede.

Het is nu heel dichtbij. Grond. Adem. Weet dat je er klaar voor bent.

Jullie zijn gekomen voor tijden als deze. Wanneer de wind de verandering huilt en je hemelse muziek hoort, zul je het weten. Ik ben bij jullie.

Ik ben Yeshua.

Vertaling: wakkeremensen.org