vrijdag 9 juni 2023

Wat & Waar Is De 5e Dimensie? Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 Juni 2023

Wat & Waar Is De 5e Dimensie?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 Juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met u allen te verbinden.

We zijn erg blij om hier met jullie allemaal te zijn in deze tijd van jullie grote expansie. Naarmate je bewustzijn zich uitbreidt, breidt je zelfbesef zich uit en erken je dat er geen echte afscheiding is tussen jou en dit universum. Er is ook geen werkelijke afscheiding tussen jou en iets of iemand anders, en terwijl je dat bewustzijn vasthoudt, kun je zoveel loslaten. Loslaten en wegstrepen zal je verlichten. Je zult uiteindelijk je hogere zelf worden en je kunt het net zo goed bewust doen. Je kunt het net zo goed nu doen, want we nodigen je uit om het te doen.

We nodigen jullie uit om dat volgende niveau van je expansie te nemen en meer op te nemen in je gevoel van totale zelf. Jullie zijn er niet om klein en onbeduidend te zijn, ook al hebben jullie je soms wel zo gevoeld, en jullie algehele reis stelt jullie in staat om van dat gevoel over te gaan naar de waarheid van wie jullie zijn. Jullie zijn wezens van licht en liefde. Jullie hebben het vermogen om jezelf op elk moment als licht en liefde te kennen. Je hoeft alleen maar te verschuiven en die verschuiving vindt in jezelf plaats.

Als je je perspectief verschuift en je gedachten, emoties en overtuigingen verandert, verschuift alles. Het is niet de bedoeling dat je wacht tot er iets buiten je gebeurt om je naar een andere dimensie te katapulteren. Het is de bedoeling dat je die dimensie in jezelf vindt en het herkent als jezelf. De dimensie is liefde. Wanneer je in liefde bent, wanneer je houdt van wat je doet en wanneer je jezelf kent als liefde, stijg je automatisch op. Je wordt je hogere zelf, je laat alle gedachten van afscheiding los, je laat het idee van jezelf als een eindig, sterfelijk wezen los en je wordt het tijdloze, oneindige, eeuwige wezen dat je werkelijk bent.

Het gaat om het verschuiven van de manier waarop je jezelf kent en niet om het verschuiven naar een andere plek. Het gaat om het loslaten van alles wat je ervan probeert te overtuigen dat je die kleinere versie van jezelf bent die je ooit dacht te zijn. En terwijl je loslaat en je uitbreidt in alle richtingen, ontdek je dat je niets nodig hebt, niets wilt en alles bent. En je verschuiving in dat moment is compleet, ongeacht waar iemand anders in relatie tot hun.

Maak je geen zorgen over wat iemand anders doet of denkt, want ze hebben alleen zoveel macht over jou als jij ze geeft, en het is de bedoeling dat je jezelf kracht geeft door te verschuiven, door je perceptie van jezelf te veranderen. Doe het bewust en je zult een vreugdevolle reis hebben naar de vijfde dimensie, de dimensie van liefde, de dimensie die er altijd al was, altijd voor jullie beschikbaar, en die bestaat in het centrum van je hart.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org