zondag 4 juni 2023

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Klaar voor Verheffing ~ 4 juni 2023 ~ Valerie Donner

Mira van de Pleiadische Hoge Raad: Klaar voor Verheffing

Gechanneld door: Valerie Donner – 3 Juni 2023

Gegroet. Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, momenteel op een missie met de Aardse Raad voor de Ascensie van de Aarde.

Ik ben verheugd om vandaag met jullie te spreken. Wat ik te zeggen heb gaat zelfs woorden te boven, dus ik wil dat jullie de energie en frequentie achter deze transmissie beseffen. We voeren het op vanwege de aard van het uur. Ons werk is overvloedig en stijgt bovenmate.

De hogere frequentiecodes die jullie nodig hebben voor Ascentie zijn geactiveerd. Alles is op zijn plaats om jullie voorbij de lagere frequenties van de derde dimensionale Aarde te verheffen. Dat is een van de redenen waarom je je misschien vreemd voelt, alsof je in verschillende werelden tegelijk bent, wat inderdaad het geval is.

Kom alsjeblieft met me mee naar de plaats van de hogere Spirit. Krijg toegang tot de creativiteit en het licht die nu in overvloed beschikbaar zijn. Valerie had het over magie en wonderen en dit is de wereld waarin we leven. Het is hoe je zult creëren en leven in hoger bewustzijn. Je zult je niet langer naar beneden getrokken voelen door de negatieve bronnen die je van je plannen probeerden af te brengen en je deden vergeten wie je bent als deel van de schepping.

In de Aardse Raad houden we jullie nauwlettend in de gaten. We zien hoe velen van jullie het om verschillende redenen moeilijk hebben. Wat we willen dat jullie weten is dat het belangrijk is om gewoon te blijven stijgen. Stijg uit boven alles wat er gebeurt. We begrijpen dat het veel is. We weten dat sommigen van jullie grote verliezen hebben geleden van geliefden, familie, vrienden, huisdieren, banen, financiën en gezondheid. We zien dat oude vriendschappen verschuiven en elk hun eigen weg gaan. Dit kunnen hechte relaties zijn, familie en vrienden. Het gebeurt door de frequentieverschuivingen en het stijgende bewustzijn bij sommigen, maar niet bij anderen. Het wordt ongemakkelijk om deze relaties in stand te houden. Daarom raden we aan om je nergens aan te hechten. We weten dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan, maar het is de enige manier om hoger te komen omdat je andere gelijkgestemde mensen met dezelfde frequentie in je leven zult aantrekken. Dit zal jullie in staat stellen om hoger te zweven op jullie machtige paden.

Veel van deze relaties leiden tot pijnlijke verliezen. Ze moeten zo goed mogelijk worden betreurd. Sommige van deze relaties hadden al lang losgelaten moeten worden. Voor sommige dappere en sterke lichtwerkers zal het de vrijheid van de duisternis zijn.

Onthoud alsjeblieft dat het leven geen uithoudingswedstrijd is. Het is bedoeld om van te genieten. Ook al kan het nu uitdagend zijn, er moeten misschien beslissingen worden genomen. Je geluk, vreugde, harmonie en vrijheid zullen het waard zijn.

Ik vertel jullie deze dingen omdat jullie ascensie in volle gang is. Vertrouw er alsjeblieft op dat ik weet waar ik het over heb omdat wij als Pleiadiërs andere planeten helpen met hun ascensies. We zijn blij dat jullie vooruitgang boeken en we zijn trots op jullie voor jullie prachtige werk. Let alsjeblieft op elkaar en wees aardig voor jezelf en voor anderen. Blijf zo geaard als je kunt. Weet dat ascensie een natuurlijk proces is en dat jullie goddelijk gekozen zijn om hier nu te zijn.

Met liefde en dankbaarheid, ik ben Mira.

Bron

Kanaal: Valerie Donner

Vertaling: Reinier