donderdag 22 juni 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 22 juni 2023 – De serieuze zomer- en winterzonnewende van 2023 – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 22 juni 2023 – De serieuze zomer- en winterzonnewende van 2023 – Door Dr. Schavi M. Ali

Seizoenswisselingen vinden niet zomaar op een bepaalde dag plaats en zijn dan pas 24 uur later.
De vibraties van verandering blijven bestaan ​​tot het volgende seizoen.
Deze specifieke seizoensgebonden zonnewende die het raam heeft geopend voor de zomer op het noordelijk halfrond en de winter op het zuidelijk halfrond is zeer belangrijk.
Onze zon is, vanaf 21-06-2023, naar Tropische Kreeft gegaan en staat nu in geometrische oppositie met retrograde Pluto in Tropische Steenbok.
Zoals eerder besproken, ging Pluto in 2008 naar Steenbok.
Op 23 maart van dit jaar (2023) verhuisde het voor korte tijd naar Waterman (tot 11 juni).
Eerder, van 11 februari tot 23 maart, was het op zijn "anaretische" of kritieke 29e graad (er zijn 30 graden tussen tekens - de 29e graad wijst altijd op een soort crisis).
Er is echter altijd een "vooraankondiging" van een mogelijke crisis enkele dagen van tevoren. Herinner je je bijvoorbeeld de verschrikkelijke aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter in Turkije en Syrië? Het gebeurde op 4 februari - slechts een week voordat Pluto zijn kritieke 29e graad in Steenbok bereikte.
Pluto is nu terug in Steenbok "gedanst" vanaf zijn korte "introductie" in Waterman en gaat dienovereenkomstig terug over zijn laatste graden van het teken Steenbok - waarvan er één de 29e is die hij later dit seizoen zal bereiken en op weg is naar het Noorden Halfrond herfst en het zuidelijk halfrond lente.
Het doet echter nu zijn "vooraankondigingen".
Een van deze "vooraankondigingen" is de hachelijke situatie met betrekking tot de onderzeeër met vijf mensen aan boord die de Atlantische Oceaan in gingen om de ruïnes van het Titanic-schip te bekijken.
Het is NOOIT WIJS OM BETROKKEN TE ZIJN BIJ GROTE ACTIVITEITEN MET WATER MET PLUTO IN STEENBOK OP HET punt DE ZON TE VERTEGENWOORDIGEN IN KREEFT MET WATERELEMENTEN!
Aangezien onze zon nu volledig verankerd is in Kreeft totdat het vuurelement Leeuw-seizoen over een andere maand begint, zal "pralaya" (Sanskriet voor "strijd") met betrekking tot water heel goed mogelijk zijn: waterongevallen, orkanen, overstromingen, op sommige plaatsen verstopte rioleringen, onderzoek gepubliceerd en besproken in het nieuws met betrekking tot giftige watersituaties, enz.
Pluto's kenmerken zijn die van transformaties op een vaak traumatische manier.
Steenbok, zoals nu al zo vaak is besproken, richt zich op regeringen, bedrijven, bedrijven, onderwijsinstellingen, de politie en het leger - die allemaal toe zijn aan een soort revisie.
Echter, met onze Zon in het water-element Kreeft voor een tijdje, zullen situaties met water voorrang hebben.
Toch zal Pluto's bezoek aan Steenbok, zoals hierboven vermeld, zich de rest van dit jaar afspelen, afhankelijk van waar Steenbok over regeert.
Het is terwijl onze Zon Kreeft bezoekt dat de vaak uitdagende oppositie ervan met Pluto's huidige plaatsing de moeite waard is om voorzichtig te zijn. WEES VOORZICHTIG MET WATER!
Zoals echter altijd het geval is, kunnen we ernstige situaties vermijden als we om leiding bidden.
Deze artikelen lijken misschien veel suggesties te bieden voor spirituele rituelen, en dit komt omdat het KOSMISCHE HEILIGE BOEK echt is!
De "hoofdstukken" en "verzen" ervan zijn gedurende eonen in het ruimte/tijd-continuüm aan "Rishi's" (Sanskriet voor "Wijzen") gegeven.
Degenen die de berichten negeren en bespotten, oogsten chaos in hun leven.
Alle Goddelijk geopenbaarde heilige boeken leren over de hemelse boodschappen.
Sommige informatie is verborgen in cryptische taal. Sommige zijn verkeerd vertaald.
De oudste heilige leringen moeten worden onderzocht, omdat deze de wortels zijn van andere paden.
=================
Opmerking : Artikelen zoals deze zijn niet bedoeld om angst op te wekken. Ze zijn voor kennis. Vergeet niet dat Sri Bhagavan Krishna zei: "VREES NIET." Yeshua Ha Messias zei: "GOD IS LIEFDE EN LICHT". Laten we ook zijn zoals Gautama Boeddha die zei: "IK BEN WAKKER"!