vrijdag 2 juni 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 1 juni 2023 – De startmelodie van juni – Door Dr. Schavi M. Ali

Kosmische Frequentie Nieuws 1 juni 2023 – De startmelodie van juni – Door Dr. Schavi M. Ali
Op woensdagavond 31-05-2023, om ongeveer 18:52 uur (EDT), registreerde een sterke zonnevlamontploffing "M.4-Klasse", en de explosiegolf duurde vier uur.ochtend van 1-6-2023 is er een enorm groot zonnevlekgebouw aan de zuidoostelijke kant van onze zon dat recht tegenover onze planeet staat.
Het kan ofwel verdere sterke "M-Klasse" -ontploffingen of die van "X-Klasse" -niveaus ontketenen. De magnetosfeer (het beschermende magnetische schild van de aarde) wordt gepenetreerd door een dicht samendrukkend deeltjesplasma dat een sterkere druk lijkt op te bouwen.Myanmar heeft een aardbeving van "5,8" op de schaal van Richter gehad met in totaal 94 bevingen in een periode van 24 uur over de hele wereld.
Wanneer deze dagelijkse bevingen plaatsvinden, zijn ze meestal tussen "1,0" tot de "3s", "4s" en "5s" in grootte, met een paar in het bereik van "6".
Ze komen dagelijks in de honderden of iets minder voor. Soms zijn er aardbevingen in de verbazingwekkende "7" en "8" reeksen zoals die welke recentelijk in Turkije en Syrië hebben plaatsgevonden (2/4/2023) en in Peru een paar jaar geleden en in India daarvoor (2004).
Zo rommelt en tuimelt de Aarde altijd in "Haar" kern.
De kosmische gebeurtenissen die de aarde activeren, die zowel van binnen als buiten ons zonnestelsel komen, wakkeren specifiek de planetaire trillingsfrequentie en -amplitude aan - ook wel bekend als de "Schunann-resonantie", de "kracht" en de "hartslag". eigenlijk zijn energetische bewegingen en uitbreiding van kracht die tektonische platen verder beweegt en magnetietdeeltjes opwekt.
Al die tijd zweeft de Aarde en "Haar" hele galactische "buurt" door de "Fotonengordel" - een intense band van straling en wordt ook naar de "Grote Aantrekker" getrokken - die een massa van meer dan 1.000 biljoen "Zonnen" bevat en is groter dan het centrum van het "Melkwegstelsel".
Het is ook een enorm stralingsveld waarvan de zwaartekracht de kracht heeft om licht te buigen.
Net als andere kosmische krachten is het een krachtige overbrenger van informatie naar het planetaire bewustzijn, waartoe natuurlijk ook de mensheid behoort.
Waarom is het na eerdere besprekingen van zowel de "fotonengordel" als de "Grote Aantrekker" nodig om er nog eens naar te verwijzen?
Het is vanwege de verhoogde gedachten, emotionele reacties en acties van het menselijke collectief.
Het Collectief Bewustzijn is zowel razend als scherpzinnig en probeert kalm te blijven te midden van dramatische veranderingen op alle niveaus die de beschaving vormen.
De menselijke vorm, hoewel voor sommige mensen moeilijk te accepteren, transformeert letterlijk op cellulair niveau en in atomen en subatomaire energie – het ook meer dan eens genoemde proces van het “werk van wedergeboorte”.
Opnieuw gevormd worden is fysiek, mentaal en emotioneel een uitdaging, en de "weeën" kunnen nog meer uitgesproken zijn wanneer kosmische gebeurtenissen escaleren.
Juni verwelkomt een Volle Maan (3 juni), Pluto's terugkeer naar Tropische Steenbok (11 juni) en de zomer- en winterzonnewendes in de hemisferen boven en onder de evenaar (21 juni).
De uitgestrekte Jupiter, het rebelse en verrassende Uranus en de Noordelijke Maansknoop (die de toekomst van de collectieve mensheid aankondigt) bevinden zich allemaal in het Aardse element Tropische Stier, gericht op economie, materiaal, esthetiek, het uiten van WAARHEID en het opbouwen van kracht.
Steenbok (ook van het aarde-element) en Stier bevinden zich in een harmonieuze geometrische driehoekspositie met elkaar, en Pluto die binnenkort terug "danst" naar Steenbok kan bijdragen aan de transformerende kracht van deze huidige tijd.
Er zullen kansen worden geboden voor de verbetering van de mensheid, maar het voorbehoud is dat vrije wil voortdurend wordt toegestaan. Daarom zal de manier waarop mensen "kiezen" om hun vrije wil uit te oefenen - vooral wereldleiders in politiek, wetenschap, onderwijs, religie, enz. - grotendeels bepalen wat de collectieve ervaringen zijn.
Maar als individuele "lichten" van SOURCE LIGHT heeft ieder van ons de vrije wil om te "kiezen" wat te accepteren, waarin te geloven en wat te doen met betrekking tot onze keuzes - ongeacht de zogenaamde "wereldleiders".
Juni is een zeer cruciale maand.
Er kunnen achterwaartse bewegingen zijn en dieper wegzinken in chaos of opklimmen naar HOGERE KENNIS en grotere spirituele ondersteuning ontvangen die een grotere toekomst zal creëren.
Wat zeg jij?
Wat kies je?
Hoe ga je opnieuw "bevallen"?