zondag 4 juni 2023

Juni 2023: Afstudeer Dag / Door Emmanuel ~ 4 juni 2023


 

Juni 2023: Afstudeer Dag

Hallo, mijn vriend,

In deze tijd van het jaar hebben pas afgestudeerden over de hele wereld de kans om feest te vieren, hun academische prestaties met een diploma-uitreiking.

Afstuderen brengt meestal een veelheid aan gevoelens met zich mee. Voor sommigen kunnen deze gevoelens een gevoel van voldoening inhouden voor wat ze hebben bereikt. Voor anderen kan het een beetje verdriet oproepen, omdat het het einde van een hoofdstuk van hun leven aangeeft.

Maar dat moment kan ook grote vreugde, opwinding, nervositeit, aarzeling en verwachting brengen over wat de toekomst in petto heeft, als een nieuw hoofdstuk begint.

Afstudeerdag

In termen van energie ervaren veel mensen (vooral wegwijzers) op dit moment exact hetzelfde besef: het is tijd om af te studeren.

Degenen die een pad van persoonlijke groei hebben gekozen, zullen gemerkt hebben dat de dingen vanaf ongeveer februari 2023 (eerder dan dat voor sommigen) tot half mei veel uitdagender leken dan normaal.

De lesplannen en het ‘huiswerk’ dat het Universum ons oplegde, voelden veel moeilijker aan dan voorheen, en soms zelfs oneerlijk.

Wanneer deze uitdagingen zich voordoen, gaan we natuurlijk onmiddellijk naar enkele van de vele spirituele hulpmiddelen die we in de loop der jaren tijdens onze genezingsreis hebben verworven.

Maar net als alles een beetje tot rust zou komen en verholpen leek te zijn, zou er een andere uitdagende “opdracht” voor in de plaats komen.

Met name de minder plezierige manieren om te reageren op uitdagingen, waarvan we dachten dat we ze zouden overwinnen, kwamen in volle kracht terug, waardoor we ons afvroegen of we echt op enigerlei wijze uitbreiden.

Vragen voor hulp

In deze tijden zullen velen die gevoelig en empathisch zijn voor energie proberen zichzelf en anderen ervan te overtuigen dat ze alles bij elkaar houden, ondanks hoe uit balans ze zich voelen.

Het is oké om gewoon de ‘ik kan het aan’- de façade los te laten – de overtuiging dat we alles moeten uitzoeken – en gewoon om hulp te vragen.

Nadat we de afgelopen maanden geprobeerd hadden om alles bij elkaar te houden, bereikten velen van ons een breekpunt, wat ons hielp om de druk tegen het leven los te laten, en ons gewoon over te geven en mee te stromen met de huidige energieën.

Hoewel zo’n ervaring grote genezing en transformatie kan volgen, kan het vragen om hulp – niet alleen een moedig gezicht opzetten en zeggen dat alles perfect is – wat van de druk wegnemen.

Er hoeft geen grote uitbarsting plaats te vinden om een grote expansie te laten volgen!

Als je iets soortgelijks hebt meegemaakt, weet dan dat je niet de enige bent.

Ik nodig je graag uit om terug te denken aan de tijd dat je net afstudeerde.

Weet je nog hoe chaotisch het werd, die laatste paar maanden op school? Of het nu ging om het afleggen van examens, het afronden van projecten, het bijwonen van evenementen of het verzorgen van iets anders dat moest worden afgerond voordat je kon afstuderen, het voelde waarschijnlijk allemaal behoorlijk overweldigend, toch?

Toen, op de dag van je afstuderen, toen je op het punt stond om naar boven te lopen om je diploma in ontvangst te nemen, terwijl je diep van binnen wist dat je aan een gloednieuw hoofdstuk in je leven zou beginnen, alle ontberingen die je tot nu toe had doorstaan dat punt loste onmiddellijk op.

Op dat moment dacht je zelfs bij jezelf: “Ik zou het helemaal opnieuw doen!”

Nou, mijn vriend, dat is precies waar we nu zijn.

Een nieuwe tijdlijn begint

De lessen die we hebben geleerd, leken misschien uitdagender dan voorheen, omdat we er zoveel mogelijk moesten inpassen om op tijd te zijn voor onze aanstaande afstudeerdag.

Afstudeerdagen zijn als energieportalen, omdat ze dienen als het eindpunt van de ene tijdlijn en het begin van een andere.

Deze specifieke graduatie leidt ons naar hogere staten van bewustzijn.

We stemmen ons af op het grotere potentieel van ons ware zelf en ons hoogste doel.

Het heeft veel raffinage gekost om hier te komen, maar we zijn hier.

Hoewel het voor sommigen misschien nog niet zo voelt, hebben we al zoveel bereikt op het gebied van bewustzijnsverhoging.

Ja, we zullen meer blijven bereiken.

Het is echter belangrijk om de tijd te nemen om te vieren hoe ver we al zijn gekomen.

Genezing door stilte

Rond de dag van afstuderen is er meestal een periode waarin we meer introspectief willen zijn. Luisteren en stil zijn in stilte is een balsem voor de ziel, omdat het ons op het allerdiepste kernniveau aanvult en voedt.

Als je verlangt naar stilte, geef jezelf dan toestemming om tijd voor jezelf te nemen, weg van het lawaai van de wereld. U hoeft zich niet te haasten. Dit is uw tijd om uit te rusten en te verjongen.

Kort na het afstuderen beginnen nieuwe ervaringen te bloeien. Je hebt misschien al de zaden geplant om deze ervaringen in je leven te manifesteren.

Dit kan blijken uit het doen van iets dat je nog nooit eerder hebt gedaan, het starten van een nieuw project, baan, relatie of genezingsprotocol, uit je comfortzone komen, je inzetten om je gelukzaligheid te volgen, of iets anders dat je uitbreidt.

In tijden van grote overgangen is er meestal een periode van bezinning die ons in staat stelt om te marineren op alle diepgaande ervaringen die ons hebben gebracht waar we nu zijn op onze huidige reis.

Voor velen kunnen tijden van overgang een scala aan emoties naar boven brengen, van overdreven gelukzaligheid tot momenten van verdriet, terug naar lachen en alles daartussenin. Het is volkomen normaal om al deze emoties tegelijkertijd te ervaren, vooral als we een manier van leven en zijn die we al zo lang gewend zijn, achter ons laten.

De sleutel om met meer gemak en gratie door overgangsperioden te gaan, is door simpelweg van onze weg te houden door wat we ook doormaken.

Ja, dat houdt ook in dat we van onszelf houden door middel van elke emotie.

Het ervaren van emoties die een beetje meer uit balans zijn of “overal” zijn, is gewoon feedback dat we door grote veranderingen gaan en dat ons emotionele lichaam zich opnieuw aan het kalibreren is voor de nieuwe realiteit die we aan het creëren zijn.

Volle vaart vooruit

Dat gezegd hebbende, helpt het meest recente eclipsseizoen waar we net doorheen zijn gegaan ons om snel nieuwe tijdlijnen in te gaan die een meer op het hart gerichte benadering van het leven weerspiegelen.

Omdat energie nu zo snel verandert, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat we echt willen, voordat het vorm begint te krijgen in onze realiteit. Velen van ons hebben gemerkt dat zodra we aan iets denken, het snel daarna verschijnt.

Als je het gevoel hebt dat alles voor je is, besteed dan elke dag wat tijd aan het uiten van dankbaarheid voor de zegeningen die je al in je leven hebt.

Dit helpt de geest zich open te stellen om zich te concentreren op meer van wat werkt in ons leven, in plaats van wat niet werkt.

Vertrouwen op onze intuïtie

Naarmate we collectief meer naar onze hartcentra gaan, wordt het gemakkelijker om op onze intuïtie te vertrouwen. Door ervoor te kiezen om te vertrouwen op en te luisteren naar onze intuïtie, begint alles op één lijn te komen en op zijn plaats te komen.

Het is wanneer we niet naar onze intuïtie luisteren dat we nog een paar uitdagingen in ons leven ervaren, omdat er meestal een soort weerstand is tegen het vertrouwen dat wat er gebeurt voor ons werkt.

Op dit moment is het bijna onmogelijk om onze intuïtie niet te horen. Als we iemand zijn die zich in een baan, relatie of een andere situatie bevindt waar we ons niet gelukkig mee voelen, bevinden we ons waarschijnlijk op een plek waar we het gevoel hebben vast te zitten.

Om vast te komen zitten, kunnen we onze intuïtie de weg wijzen.

Onze intuïtie stuurt ons alleen in een richting die in overeenstemming is met ons hoogste en grootste goed. Deze richting is meestal degene die voor ons het meest vreugdevol, zachtaardig en bevredigend voelt.

Laten we bereid zijn om op onze intuïtie te blijven vertrouwen terwijl we verder gaan op de wonderbaarlijke reis die voor ons ligt.

De zonnewende van overvloed

Deze maand brengt de zomerzonnewende op het noordelijk halfrond en de winterzonnewende op het zuidelijk halfrond (vindt plaats om 10:58 uur Eastern Time op 21 juni 2023).

Een zonnewende vertegenwoordigt een tijd van voltooiing en een nieuwe start. Als er iets is dat we willen oplossen en loslaten, dan is de zonnewende de tijd om het te doen.

We kunnen dan de volgende fase van onze reis ingaan met een verfrist gevoel, in onze kracht en klaar om het leven te creëren waar we het meest naar verlangen.

Het hoofdthema van deze zonnewende is overvloed.

Wat betekent overvloed voor jou? Hoe is jouw relatie met overvloed door de jaren heen geweest?

Leef je in overvloed, op een manier die voor jou expansief aanvoelt? Of voelde het anders?

Ben je klaar om een meer liefdevolle relatie met overvloed te omarmen?

Het stellen van dit soort vragen zal ons helpen om optimaal gebruik te maken van de energieën van de zonnewende, aangezien de antwoorden zich op een ondersteunende manier zullen openbaren.

Vervolgens kunnen we de feedback die we ontvangen gebruiken om onze relatie met overvloed te verfijnen, te helen of te versterken op een manier die voelt als afgestemd op ons meest authentieke zelf.

Wat ben je bereid los te laten, en ook meer te creëren, om meer overvloed te ervaren?

Wat ben je bereid opzij te zetten, zodat je meer ruimte kunt creëren voor je gewenste werkelijkheid?

Dit zijn nuttige vragen die ons kunnen inspireren om meer beschikbaar te zijn voor meer overvloed.

De energieën rond een zonnewende kunnen onze oprechtste en meest authentieke verlangens aan het licht brengen.

Dit komt omdat miljoenen spiritueel bewuste mensen over de hele wereld nu met deze energieën werken, om te helpen een verenigd veld van liefde te creëren waar kan worden afgetapt met de simpele intentie om dit te doen.

Door dit verenigde liefdesveld aan te boren, wordt het veel gemakkelijker om een ​​staat van flow binnen te gaan, en dat is wanneer we op ons krachtigst zijn, in termen van opzettelijke creatie en manifestatie.

Om je te verbinden met het verenigde liefdesveld, nodig ik je uit om van 20 tot 21 juni een paar momenten door te brengen , waar je je ogen sluit en hardop tegen jezelf bevestigt: “Ik sta open om de volledige overvloed van het leven op te merken en te ontvangen. !”

Visualiseer dan een deken van roze, roze licht dat je zachtjes omringt.

Zet wat muziek aan en dans terwijl je je voorstelt dat dit roze Licht door en om je heen stroomt.

Dit proces zal helpen om je hart te laten ontwaken, waar de grootste liefde en wijsheid in je bewustzijn komen vanuit je spirituele zelf.

Deze liefde en wijsheid zullen je begeleiden om de realiteit te creëren die het meest is afgestemd op de hoogste visie die je voor je leven hebt.

Op een helder, mooi en overvloedig nieuw seizoen voor ons allemaal.

Met liefde,
Emmanuel

Bron

Vertaling: wakkeremensne.org