vrijdag 2 juni 2023

Jullie Raamwerk Fase ~ 2 juni 2023 ~ Brenda Hoffman

Jullie Raamwerk Fase

Gechanneld door: Brenda Hofman – 31 mei 2023 – Life Tapestry Creations

Dierbaren,

De veranderingen of verschuivingen die jullie ondergaan zijn niet noodzakelijk eenvoudig. Niet omdat de veranderingen verkeerd zijn, maar omdat ze buiten jullie comfortzone liggen.

Jullie hele leven lang hebben jullie verwachtingen gehad over wat je zou moeten bereiken of willen bereiken en wanneer. Maar deze verandering, deze verschuiving, volgt geen 3D-patroon of welk patroon dan ook dat je tot nu toe bedacht hebt. Een verandering die waarschijnlijk de ene keer goed voelt en de andere keer helemaal verkeerd. De zin “Wat ben ik aan het doen?” komt waarschijnlijk dagelijks in je op.

Alles gaat zo snel met weinig vooruitdenken of voorbereiding. Je hebt het gevoel alsof je een mentale whiplash hebt. Het is dit, nee dit, nee dit – allemaal binnen dagen of uren. En je bent uitgeput. Het voelt alsof het te veel is – en vaak als een vergissing.

Ook al volg je je innerlijke stem, het voelt niet zo correct als veel van je 3D-momenten. Jouw mogelijke juistheid wordt gevolgd door vele kwalificaties van ‘ik hoop’. En weinig zekerheden.

Op de een of andere manier worden die onzekerheden weggegooid terwijl je vooruitgaat, net zoals toen je maanden of jaren geleden met je innerlijke werk begon. Je weet dat je het moet doen, maar om daar te komen, waar dan ook, voelt niet altijd comfortabel of goed.

Omdat jij je op jouw unieke pad bevindt, kan niemand je verzekeren dat wat je doet goed is – ook jij niet op dit moment. Je nieuwe richting ligt zo buiten je 3D-comfortzone dat je niet kunt begrijpen waarom je gedreven wordt om dit te doen of te zijn.

Tegelijkertijd, terwijl je deze nieuwe ruimte betreedt, vallen stukken die overweldigend lijken met beperkte inspanning op hun plaats. Alsof het voorbestemd was – of je hebt enorm veel geluk.

Deze fase is zo contra-intuïtief dat je niet de energie hebt om tegen je innerlijke richtlijnen te vechten, zoals je misschien een paar maanden geleden had. Logischerwijs voelt je nieuwe richting waarschijnlijk verkeerd aan, maar in jezelf is er een gevoel van juistheid dat je niet kunt begrijpen.

Zal je blij zijn met deze actie of gedachte? Zullen de zon en de sterren helder schijnen omdat je in de juiste richting bent gegaan? Het antwoord is een volmondig ja – misschien niet op de eerste dag, maar naarmate je groeit tot wie je aan het worden bent.

Een beetje zoals het bouwen van een nieuw huis. Als het raamwerk eenmaal op zijn plaats zit, ziet het huis er kleiner en minder uitnodigend uit dan op de voorlopige tekeningen. Maar terwijl je nieuwe huis wordt weggespoeld met muren, vloeren en decor, hou je van wat je hebt gebouwd.

Je bevindt je in de raamwerkfase, dus jouw nieuwe richting lijkt minder dan je je had voorgesteld. “Heb ik dit hier allemaal voor opgegeven?” zal een veel voorkomend refrein zijn totdat je nieuwe body is weggespoeld.

Er zijn stukjes van je huidige leven die in je hart blijven – je gevoelens van vreugde op dat moment in je leven. Maar die tijd ben je voorbij. Het lezen van je boek met de eerste alinea gaf je veel vreugde, ook al is het onmogelijk om hetzelfde geluk te vinden met hetzelfde boek als een volwassene.

Je bent klaar met 3D in alle aspecten van je wezen. Er is niets meer dat je kunt ervaren of diep voelen dan comfort, zoals het geval is met een oude schoen. Je bent nu klaar om naar het bal te gaan en hebt andere schoenen nodig.

Nieuw is binnen en je vorige leven is niet meer. Sta jezelf toe dat te weten tijdens deze ongemakkelijke fase terwijl je overgaat naar je nieuwe body.

De oude wereld is voorbij voor jou en iedereen die verder wil gaan dan 3D.

Je wereld zal vreemd aanvoelen totdat je vreugde ervaart terwijl je nieuwe body het raamwerk van je nieuwe leven wordt. Zo zal het zijn. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org