dinsdag 6 juni 2023

Energie Update ~ Alicia


Beste familie,

Wat jullie nu voelen (of gedurende enkele uren afhankelijk van waar jullie zijn) is het effect van inkomende kosmische straling en een lichte toename van geomagnetische activiteit.
Ze kunnen zich dus erg moe voelen, hongeriger dan normaal, met spierzwakte, veel activiteit in het Kroonchakra (druk, pijn, tintelingen of het gevoel hebben dat insecten op hun hoofd lopen), maar ook moeite hebben om zicht- en achtergrondgeluid op de oren te concentreren (alsof ze afstemmen op een radiostation). Ze kunnen ook "duizeligheid" voelen of naar de ene of andere richting trekken, zich niet kunnen concentreren en alsof ze in twee "dimensies" tegelijk zitten.

Hier ga ik een zeer eenvoudig uitleg schrijven van het energetische proces dat we leven voor degenen die op de pagina komen en voor degenen die de symptomen hebben maar niet precies weten waarom. Sinds ik deze pagina opende, koos ik ervoor om wetenschappelijke taal te gebruiken omdat het de meest neutrale van allemaal is (vrij van interpretaties en subjectieve verhalen, die geldig en waar zijn vanuit subjectieve ervaring maar niet universeel) en omdat we aan iedereen, tenminste één keer, op school werd uitgelegd dat de Energie wordt noch gecreëerd noch vernietigd, het wordt alleen getransformeerd; en energie wordt omgezet (besteld) in verschillende trillingsfrequenties maar het blijft slechts energie. Een boom, ons fysieke lichaam, een tafel of een stoel is gewoon Energie die met een andere snelheid trilt. Wat we als vast zien bij het aanraken van een boom is slechts de dichtste laag van zijn magnetisch veld, maar het magnetisch veld strekt zich, net als het onze, uit in de ruimte, die voortdurend trillingsfrequenties ontvangt

Het magnetische veld van de aarde (Magnetosfeer) is een schild dat kosmische straling en zonneplasma afstoot en tegelijkertijd absorbeert, de energie die absorbeert komt de magnetische polen binnen en wordt verspreid via de schelpen die het vormen (daarom is de plek belangrijk waarin ze zijn omdat niet op alle geografische punten dezelfde absorptie- en distributiekarakteristieken van binnenkomende energieën heeft) wanneer deze energieën gevangen zitten in het magnetische veld van de aarde zonder naar de ruimte te worden afgewezen, deel worden van de Magnetosfeer en is alsof Gaia een grotere hoeveelheid Bewustzijn "belemmerd".

Ons elektromagnetisch veld werkt op dezelfde manier. Wanneer we deze binnenkomende energieën ontvangen wordt ons magnetisch veld verstoord (net als die van de aarde) en dus voelen we "angst" of dat "er iets staat te gebeuren" en we merken de trekken naar de zijwaarts (of alsof we geschud of geduwd worden), deze energieën gaan dan het chakra van de Kroon en door het Wortel Chakra en worden voornamelijk door ons Zenuwstelsel en door het water in onze cellen naar Hart en Hersenen gedreven.

Door een verhoogde hoeveelheid elektrische puls beschikbaar te hebben wordt onze hartslag sterker (het elektrische deel van ons elektromagnetisch veld) en ons magnetisch veld breidt zich uit om een grotere ruimte te bedekken, waardoor het vermogen vergroot om een grotere hoeveelheid kosmisch/Goddelijk bewustzijn (waarom we omringd zijn) te blijven absorberen (en te bel zij als de vissen omringd worden door water in de zee). Individueel Bewustzijn breidt zich uit wanneer dezezelfde elektrische impuls de hersenen bereikt en een groter aantal neurale verbindingen triggert. Onze hersenen slaan alle beschikbare trillingsfrequenties op, identificeert en verbindt tussen hen die we kunnen waarnemen. Hoe grotere connectiviteit er is in de neuronen van de hersenen, hoe groter het vermogen zal hebben om subtiele frequenties op te nemen, te identificeren en zich te relativeren (hogere frequenties in verhouding tot de frequenties die vormen wat we definiëren als materiaal of "vast

Het enige dat echt ons vermogen bepaalt om een grotere hoeveelheid Bewustzijn te belichamen zijn onze emoties, als we door angst leven in een van hun uitingen (woede, wrok, frustratie, angst, behoefte aan controle, slachtofferisering etc.) wordt onze hartslag sneller (om de weefsels te zuurstof te geven voor het geval dat het zo is noodzakelijk om te vechten of te vluchten) maar het verliest stroom en dat sluit ons elektromagnetisch veld in plaats van het uit te breiden.

Het is waar dat een fysiek lichaam met meer zware metalen (vooral afkomstig van chemicaliën en bewerkte voedingsmiddelen) zich wat harder moet proberen aan te passen, maar het heeft geen zin om het lichaam te reinigen als we het hart niet zuiveren. Hoe meer we kiezen in elke ervaring liefde en al haar uitingen (compassie, integriteit, vrijgevigheid, vreugde, goodwill etc) wordt onze hartslag sterker (omdat het niets vindt om te verdedigen of tegen te vechten) en ons elektromagnetisch veld breidt zich uit waardoor we een betere "geleiderkabel" of antenne voor ontvangst van Goddelijk Bewustzijn.

Aangezien het nog steeds een veel voorkomende vraag is waarom sommige mensen het ervaren en anderen niet, of waarom ik de symptomen voel en anderen niet, is het antwoord dat we het allemaal ervaren. Deze binnenkomende energieën zijn niet selectief en kiezen niet voor sommigen om het te leven en anderen niet, het verschil is waar we onze aandacht leggen en ook de kans. Als we voortdurend omringd worden door andere magnetische velden die ze ook absorberen (bv een winkelcentrum vol mensen, routers, elektronica etc) wordt dezelfde hoeveelheid energie verdeeld over al die magnetische velden, in plaats daarvan als we geïsoleerd zijn op een strand of in een open veld hoeveelheid van energie zal praktisch alleen voor ons beschikbaar zijn (en voor de bomen en planten die we in de buurt hebben), daarom dwingt onze intuïtie ons om onszelf te isoleren als onderdeel van dit proces. Ook, als we in een winkelcentrum zijn omringd door mensen, zal onze aandacht zeker liggen op het betalen van het product dat we kopen of ervoor zorgen dat het kind niet verdwaalt, dan op de binnenkomende energieën. Hoe groter de afleiding, hoe minder het vermogen om waar te nemen wat we niet kunnen zien.

Ik hoop dat de uitleg niet te lang was en tenminste wat dient. Als het niet met je resoneert, negeer het alsjeblieft. Mijn bedoeling is om een simpele en samengevatte uitleg te bieden (ik zweer het zo goed mogelijk ) voor degenen die op de pagina komen en geen context hebben.
~Alicia~