donderdag 22 juni 2023

Elke ontwaakte ziel dient wijs te beslissen ~ Jitz Bosma


Elke ontwaakte ziel dient wijs te beslissen.
Je kunt er niet van weglopen en je kunt het zeker niet negeren.....
....de constante, steeds doorgaande energievervormingen, fluctuaties en DNA upgrades van onze fysieke/mentale/emotionele/spirituele realiteit.
In deze energiebewegingen zitten ook lethargie (Lusteloosheid), uitputting, moeheid, inertie (Traagheid, neerslachtigheid) en willen slapen zonder feitelijk goed in slaap te vallen en in slaap te blijven.
Het is allemaal voor het goede doel (Het doorbreken van het oude paradigma om plaats te maken voor het nieuwe) en toch krabben wij ons geregeld op het hoofd en vragen ons af wat er aan de hand is en
“Zal dit ooit ophouden om ons een beetje rust te gunnen?”
Wel het korte antwoord is NEE, het zal doorgaan en doorgaan tot in de eeuwigheid want er is geen stoppen van de evolutie, vooruitgang en het omhoog brengen van onze planeet.
Door eonen van tijd heen hebben de zogenaamde “geavanceerde beschavingen” zich verwijderd van schone lucht en vers, fris water, van het transformeren en consumeren van gezond, leven-brengend voedsel dat het immuunsysteem een boost geeft om zich tegen virussen van welke soort ook, te verweren.
De toekomst is aan ons om te scheppen en elke ontwaakte ziel dient wijs te beslissen.
Als wij het wensen om door de benauwende en controlerende derde dimensie te breken en de energie van ons gebied omhoog kunnen brengen naar een hoger niveau van vrede, van geluk, onvoorwaardelijke liefde, vreugde, schoonheid en overvloed zullen wij de grond eerst moeten bewerken.
Zo moge het gebeuren.
Wat ook doorgaat is het toenemend aantal mensen dat opschudding in hun dagelijks leven ervaart;
.....vele zielen vertellen mij dat zij zich “wiebelig” voelen, onstabiel, tegen allerlei dingen aanlopen en zich af en toe in een andere realiteit voelen en vreemde dingen zien, objecten, scènes die niet bestaan in onze solide materie-realiteit en dit kan angstwekkend zijn….
…..meer en meer bewijs dat ons innerlijke vibratieniveau omhoog gaat naar een hoger niveau.
Niet iedereen zal dit fenomeen ervaren.
Ik heb iets soortgelijks ervaren terwijl ik op de snelweg reed.
Ik reed twintig tot dertig seconden in een andere, zeer verschillende dimensie.
Terwijl ik een veranderd tafereel om mij heen had kreeg ik het voor elkaar om het stuur goed vast te houden terwijl ik hard remde om zo snel mogelijk tot een huiveringwekkende noodstop te komen.
Veel, veel dieper en vollediger ontwaken gebeurt bij vele mensen wat wordt bewezen door het aantal mensen met gerapporteerde ervaringen over deze en gelijkluidende ervaringen.
Blijf veilig!
Zoals wij weten vertoont de huidige tijd afwijkingen.
Vele mensen hebben contact gezocht aangaande deze “tijdverschijnselen” – nu zie je het en opeens zie je het niet meer – in onze tijdmeting, of tijd die zomaar verdwenen is.
Er zijn meer voorbeelden dat deze planeet naar een veranderde staat/tijd gaat waarin vele dingen zullen ophouden te bestaan in hun huidige vorm.
Toekomstige tijd is soms ineens hier.
Meer algemeen wordt ook het almaar doorgaan van technische hebbedingetjes en gadgets, de TV, telefoon, computer en telecommunicatiesystemen.
De enige manier om hiermee om te gaan is dit gewoon accepteren en de verandering plaats te laten vinden.
Jezelf gaan ONTmoeten.