zondag 4 juni 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 4-6 DEEL & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 4-6 DEEL & VOORUITZICHT: GROTE ZONNEVLAM ALERT, nu kleine zonnevlammen, verhoogde zonnewind, Schumannresonantie piek, gat corona aarde gericht en andere magnetische verbinding met Zon HCC & uitleg huidige processen.

GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, MAAR MILDE ZONNEVLAMMEN
Opnieuw is het mild met de zonnevlammen. Alleen C-klasse zonnevlammen. Er komen weer nieuwe fellere zonnevlekken bij. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT 35% kans op een M-klasse zonnevlam en 10% X-klasse.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GATEN CORONA AARDE GERICHT
Grote gaten corona deels aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld:https://inzichten.com/het-al-omvattende-hart/

SCHUMANNRESONANTIE PIEK KORT
Er was een korte gemiddelde pieken van de Schumannresonantie rond 3:00 uur met de hoogste 30 amplitude.
(Symptomen GEMIDDELD.: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er met C-klasse zonnevlammen en elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum en dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Er is een grote activatie bezig van het hart en grote omvattende frequenties die we mogen verwerken. Daarom is de situatie extra heftig. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan:

Vanavond lekker tot rust komen in het meditatie-webinarveld: https://inzichten.com/agenda

VERHOOGDE ZONNEWIND
De zonnewind dichtheid was verhoogd tussen 7:30 en 12:30 uur naar ongeveer 29 p/cm³. Dat is een milde verhoging. Er was dan ook nauwelijks reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde (kp-3). Dit kan milde symptomen hebben gegeven van een stroom deeltjes die gevoeld hebt en misschien iets onrustig.
(Symptomen zonnestorm MILD AAN DE ORDE, bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Er zijn woensdagmiddag 28-6 nog plekjes vrij op de kristaldag: https://inzichten.com/.../kristaldagmiddag-op-woensdag.../

HELIOSPERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is zondag 28-5 rond 6:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. Zoals het er nu uitziet waarschijnlijk nog 4 dagen aan de orde.(De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we meer vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energielichamen en breng je jezelf in evenwicht: https://inzichten.com/.../special-voor-eenheidsbewustzijn...

HUIDIGE PROCESSEN
Het is allemaal redelijk mild. De verwachting is dat dit nog wel een paar dagen zo zal blijven. De zonnevlammen zijn potentieel wel hoog net een GROTE ZONNEVLAM ALERT en nieuwe actieve zonnevlekken die in het zicht van de aarde komen. De innerlijke proces zijn wel pittig op dit moment. Er is een zeer groot omvattende integratie bezig vanuit andere dimensies en onze Wezensessentie. Je kan daarover meer lezen in de artikelen van nieuwe en volle Maan. Linken staan in de berichten DEEL 1/4.

Heb je moeite om dat wat geopend wordt te integreren, die dan mee met de meditatie webinar vanavond om 19:45 uur: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../
Fijne zondag, geniet van de relatieve elektromagnetische rust.

Heb het goed..
© Manuela van https://inzichten.com