woensdag 7 juni 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 7-6 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaa



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 7-6 & VOORUITZICHT: Plotseling een heftige hoge M-klasse zonnevlam, GROTE ZONNEVLAM ALERT, extreem hoge Schumannresonantie piek, grote gaten corona aarde gericht en andere magnetische verbinding met Zon HCC. Voor donderdag avond milde bijna zonnestorm verwacht.

ALGEMENE SITUATIE PLOTSELINGE INTENSITEIT
Het was mild met de zonnevlammen, zonnewind en andere verstoringen afgelopen dagen, dus daarom heb je even geen updates gekregen. En ik was zelf erg druk met de enorme achterstand in de administratie op te lossen. Omdat mijn gezondheid voorop staat en ik dus regelmatig rust moet nemen, was de achterstand te ver opgelopen.
Ondanks dat het met de verstoringen mild was, is er een enorme evolutie gaande in onze binnenwereld en ontvouwen er nieuwe kwaliteiten en zijn blokkades extra goed voelbaar. Dus er is nog al wat aan de hand, vooral het energetische werkt fysiek door.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/het-al-mvattende-hart/

PLOTSELINGE HOGE ZONNEVLAM
Plotseling was daar weer een pittig hoge M-klasse zonnevlam. M-4.72 rond 13:30 uur, niet direct aarde gericht. Rond dezelfde tijd was ook de zeer hoge Schumannresonantie piek. Dat gaat eigenlijk nooit zo synchroon samen. Dus dat is wel bijzonder en ook heftig. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT 30% kans op een M-klasse zonnevlam en 10% X-klasse.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.
GATEN CORONA AARDE GERICHT
Grote gaten corona deels aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.


Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld:https://inzichten.com/het-al-omvattende-hart/

HEFTIGE SCHUMANNRESONANTIE PIEK
Er was een zeer hoge piek Schumannresonantie rond 13:30 uur met een amplitude van 120. Nog activiteit tot 19:00 uur.
(Symptomen ZEER HOOG.: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen waren er met C- en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum en dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)
Er is een grote activatie bezig van het hart en grote omvattende frequenties die we mogen verwerken. Daarom is de situatie extra heftig. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan:
Kom lekker tot rust komen in het meditatie-webinarveld op zondagavond 11-6: https://inzichten.com/agenda

MILDE BIJNA ZONNESTORM VERWACHT
De zonnewind is binnen normale waarde. Voor donderdag 8-6 wordt er een milde verhoging (kp-4) van de zonnewind verwacht begin van de avond.
(Symptomen zonnestorm waarschijnlijk MILD AAN DE ORDE donderdag, bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Er zijn woensdagmiddag 28-6 nog plekjes vrij op de kristaldag: https://inzichten.com/.../kristaldagmiddag-op-woensdag.../

HELIOSPERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is zondag 28-5 rond 6:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. Zoals het er nu uitziet waarschijnlijk nog 3/4 dagen aan de orde.(De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energielichamen en breng je jezelf in evenwicht: https://inzichten.com/.../special-voor-eenheidsbewustzijn...

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com