donderdag 8 juni 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 8-6 & VOORUITZICHT ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 8-6 & VOORUITZICHT: C-klasse zonnevlammen, gemiddelde Schumannresonantie en andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). De heftigheid van de huidige processen zijn door het uit elkaar vallen van de Matrix.

VERWACHTINGEN
De verwachting zijn dat de situatie voor de komende dagen hetzelfde is als vandaag, met 30% kans op M-klasse en 10% op de hoge X-klasse zonnevlammen, maar dan wel deels aarde gericht. Dus als er hoge zonnevlammen zijn, is het wel heftig.

ZONNEVLAMMEN
Deze dag alleen C-klasse zonnevlammen niet op de aarde gericht. Geen bijzondere grote. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT 30% kans op een M-klasse zonnevlam en 10% X-klasse.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.

GATEN CORONA AARDE GERICHT
Grote gaten corona deels aarde gericht, geeft hoge fluittonen in oren en hoofd.

Lees meer over de huidige processen in jezelf en in de wereld: https://inzichten.com/het-al-omvattende-hart/

SCHUMANNRESONANTIE PIEK
Er was een gemiddelde piek Schumannresonantie rond 17:00 uur met een amplitude van 40.
(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen waren er met C- en M-klasse zonnevlammen. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was full spectrum en dus alle frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

Er was geen mild verhoogde zonnewind, zoals wel verwacht werd.

Er is een grote activatie bezig van het hart en grote omvattende frequenties die we mogen verwerken. Daarom is de situatie extra heftig. Lees meer in het artikel van de nieuwe Maan:

Kom lekker tot rust komen in het meditatie-webinarveld op zondagavond 11-6: https://inzichten.com/agenda

HELIOSPERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is zondag 28-5 rond 6:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. Zoals het er nu uitziet waarschijnlijk nog 3/4 dagen aan de orde.(De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energielichamen en breng je jezelf in evenwicht: https://inzichten.com/.../special-voor-eenheidsbewustzijn...

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com