donderdag 8 juni 2023

De Telosianen: Alles Verandert Om Je Heen / Gechanneld door: Marie-Josée Andichou ~ 8 juni 2023


 

De Telosianen: Alles Verandert Om Je Heen

Gechanneld door: Marie-Josée Andichou – 6 Juni 2023

Wij groeten jullie, lieve kinderen van de Aarde. Opnieuw keren we terug naar de evolutie van de aardse mensheid. Zoals jullie weten, omdat jullie het in jullie dagelijkse leven meemaken, lijkt het leven op dit moment heel moeilijk voor jullie om te bevatten en te begrijpen. Inderdaad, bijna overal op jullie planeet zien jullie delicate gebeurtenissen zoals een oorlog hier, strijd daar, of het nu op internationaal niveau is of in jullie eigen land.

In jullie land, Frankrijk, waren er een tijd, specifieke demonstraties die een groot aantal mensen monopoliseerden die vastbesloten waren om hun heersers te laten begrijpen dat het belangrijk was om naar de mensen te luisteren, en hen niet te beschouwen als een troep kleine kinderen die onwetend zijn over het leven. Er zullen nog steeds van dit soort omwentelingen zijn, maar niet alleen in jullie land.

Mensen op Aarde beginnen volledig te begrijpen dat ze gemanipuleerd zijn en dat ze nog steeds gemanipuleerd worden door wezens die macht over hen willen hebben, over hun leven, over hun manier van leven. Jullie, mensen uit alle landen, beginnen vrij te willen zijn: vrij om te denken zoals je wilt, vrij om te komen en gaan zonder beperkingen, vrij om zo’n mens uit zo’n land in oorlog te verwelkomen, enz.

Jullie ontwaken momenteel tot het inzicht dat de Kracht van ieder van jullie je leven op deze planeet kan en zal transformeren. Maar, omdat er een ‘maar’ is, zijn jullie nog steeds min of meer geketend aan je verlangens naar bezit, jullie verlangens naar macht. Macht ervaar je zowel in een gezin als op je werk of in je land. Deze macht, een kleine aardse macht, staat heel ver af van datgene wat in jou aan het ontstaan is.

Door jullie door middel van verschillende manifestaties te laten zien, vragen wij jullie om in kalmte en niet in geweld te leven, waardoor jullie jezelf laten zien aan jullie machthebbers en anderen die deze macht over jullie willen hebben, en brengen jullie de energie van vrijheid naar buiten. De energie van het verlangen naar vrede, sereniteit, jullie brengen de Lichtstraal van Liefde naar buiten.

Ja, zelfs door rustig te protesteren, tonen jullie je kracht om het leven van de aardse mensheid te transformeren in een leven van respect, vrijheid en Liefde.

Liefde bevat dit alles en wanneer jullie dit uitstralen via jullie woorden, jullie gedachten in kalmte, projecteren jullie haar Kracht en haar Licht om jullie heen. Dit creëert een egregore die zich over de hele Aarde verspreidt en zal, beetje bij beetje, andere mensen beïnvloeden die in andere landen op alle continenten wonen.

Alles om je heen verandert omdat jij jezelf verandert. Verandering op Aarde, in jouw menselijkheid, kan alleen plaatsvinden als je zelf verandert in je gedachten, in je woorden, in je daden.

Hoe meer jullie gedachten, jullie woorden, jullie daden geactiveerd zullen worden in de kalmte en het begrip dat jullie de scheppers zijn van jullie leven en van het leven van de aardse mensheid, hoe sneller jullie jezelf zullen voortbewegen naar de Nieuwe Aarde waarover wij vaak met jullie spreken. De Aarde van het bewustzijn van de vijfde dimensie.

Sommigen van jullie vragen zich nog steeds af wanneer de beroemde “drie dagen” van de transformatie van het aardse leven zullen aanbreken. Wij weten dat jullie hiernaar verlangen om je weer levend te voelen in een nieuwe wereld van Licht en Vrede. Maar om dit te laten gebeuren, is het belangrijk dat je je  realiseert dat dit alleen echt kan gebeuren als een groot deel van de aardse mensheid al in vrede van hart leeft, in het besef dat het leven alleen met respect en zachtheid gedeeld kan worden.

Wanneer een aanzienlijk aantal mensen dit alles in bewustzijn zal leven, zullen deze “drie dagen” zich aan jullie voordoen.

Jullie zullen zeggen: “In dat geval, gezien wat er nu op Aarde gebeurt, kunnen we lang wachten!” “

Wij weten en kennen jullie gedachten, maar wij gaan jullie vertellen dat alles heel snel kan gebeuren, veel sneller dan je denkt. Het zal voldoende zijn dat de wereldregering plotseling ineenstort om veel dingen onmiddellijk te veranderen binnen de aardse mensheid.

Wij hebben jullie in vele boodschappen verteld dat al diegenen die de mens tot slaaf willen maken, in angst zijn omdat zij zich de opkomst van de bewustzijnsevolutie van ieder van jullie en van alles wat via het internet op jullie computers wordt geopenbaard, realiseren. Daarom doen zij hun uiterste best om jullie in hun macht te houden, maar wij bevestigen dat het voor hen ten einde loopt.

Daarom vertellen wij jullie nogmaals dat de kracht van Liefde, van het Bewustzijn van Liefde en van Vrede in jezelf, de beste elementen van verandering zijn om de aardse mensheid te bevrijden van alles wat bijeengehouden wordt door banden die geen plaats meer hebben om te bestaan. De transformatie van de Aarde, haar bewustzijnsuitbreiding, haar evolutie in een hogere dimensie, zal jullie helpen om hetzelfde te doen als zij door jezelf te bevrijden van alles wat haar in haar evolutie belemmert.

Al enige tijd hebben jullie resonanties in jullie, energetische resonanties die jullie misschien niet kunnen herkennen, maar die toch heel echt zijn. Deze resonanties komen van de Aarde zelf, die al haar energieën weerkaatst op alles wat op haar grond leeft. Daarom kunnen jullie niet achterblijven in haar evolutie, het is belangrijk voor jullie om sterk vooruit te gaan en haar te volgen in haar evolutie.

Zo zal alles zachter, serener en gelukkiger worden voor ieder van jullie.

We begeleiden jullie met veel liefde.

De Telosianen

Kanaal: Marie-Josée Andichou

Bron

Vertaling naar het Engels: EraOfLight

Vertaling naar het Nederlands: Reinier