dinsdag 20 juni 2023

De energie van dit moment ( avond) Martha Krul


De energie van dit moment

Wij zien dat de registratie weer werkt. Door je eigen gevoels registratie te volgen weet je wat er aan de hand is. Er zijn weer zonnevlammen actief. M en C sterkte laten zich voelen.
--->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.


Wij zien ook weer een piek in de Schumann resonantie van 48 Hz en natuurlijk is die ook de voelen door een fysieke druk op je hoofd, schouders, onderrug, etc.
-->De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.

Zonnewindsnelheid: 407,0 km/sec

--->De zonnewind veroorzaakt onrust in het magnetisch veld van de aarde en daardoor heb jij er last van in je energie. Hierdoor kan je het volgende ervaren: : koude rillingen, emoties, heel beladen wakker worden, plots wakker worden 's nachts, moeite met inslapen, neiging om overdag te willen slapen, licht gevoel van grieperigheid, spanning in de kaakgewrichten, lichte hoofdpijn, gepiep in de oren, moeizame vertering, de maag die onder druk staat.

Instroom fotonen energie dichtheid: 2,78 protonen/cm 3

Planetaire K-index
Nu: Kp= 2,33 stil
24 uur max: Kp= 3,00 stil

Morgen de Solstice. De zon zal even stil staan boven de evenaar. Het is een hele krachtige energie en zij zal ons proces nog sterker ondersteunen. In Nederland zal de tijd om 4.34 uur zijn. Hier op Lanzarote is dat 3.34 gelijk aan Londen.

Laat je vooral niet gek maken door uiterlijke omstandigheden. Blijf dicht bij jezelf. Zoek je eigen stilte. Verbind je met de natuur. Visualiserend kan je de wereld over. Het werkt net zo krachtig als er te zijn. Maak gebruik van je eigen energie en verbind jezelf met hetgeen je naar verlangd. Voelen en vooral niet denken.

Wij hebben het allemaal nog nooit meegemaakt en dus kan je denken er geen juiste beelden bij bedenken. Voel en je zal herkennen dat er ook heel veel licht is dat je aantrekt. Je wordt naar het licht toe begeleid, laat je leiden. Niet door mogelijke voorspellingen, maar door je zuivere gevoel.