zondag 4 juni 2023

Breng Jezelf Naar De 5e Dimensie Of Val Terug Naar 3D Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 juni 2023

Breng Jezelf Naar De 5e Dimensie Of Val Terug Naar 3D

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

We zijn zo blij om op deze manier met zovelen van jullie in contact te kunnen treden. Wij waarderen ieder van jullie die bereid is om ons en ons perspectief op wat jullie daar op Aarde leven te ontvangen.

Jullie hebben misschien gemerkt dat er op dit moment veel leraren zijn, en als gevolg daarvan zijn er vele, vele perspectieven voor jullie allemaal om uit te kiezen als jullie waarheid. Dit is de aard van de vierde dimensie, die de trillingsfrequentie is waarin jullie op dit moment verblijven.

Jullie mogen beslissen welk aspect van de vierde dimensie jullie willen ervaren.

Er zijn lagere aspecten en hogere aspecten, en het is gemakkelijk voor je om te zeggen over welk aspect iemand je vertelt als hij je informatie of een spirituele lering geeft.

Als er ook maar een klein beetje nadruk ligt op een slachtoffer/dader-achtige ervaring en/of een wij-tegen-zij mentaliteit, dan richt de persoon zich op de lagere aspecten van de vierde dimensie. Ze recycleren in feite de derde dimensie in de vierde en vragen jullie in zekere zin te geloven dat jullie nog steeds derde-dimensionale wezens zijn die in die specifieke vibratie werken.

Degenen die jullie de hogere aspecten van de vierde dimensie geven, praten met jullie over wat jullie kunnen doen om jezelf te bekrachtigen. Ze zullen de nadruk leggen op liefde, mededogen en vergeving. Ze zullen jullie ook vertellen over hoe jullie je realiteit creëren en ze zullen de nadruk leggen op eenheidsbewustzijn en eenheid.

De lagere aspecten van de vierde dimensie leggen nog steeds de nadruk op afscheiding, afzondering en concepten zoals duisternis versus licht. Zij die jullie de hogere aspecten van de vierde dimensie tonen, zullen de nadruk leggen op integratie, eenheid en eenheid.

Jullie zijn de lichtwerkers van de wereld, maar jullie zijn geen strijders en jullie zijn er niet om het duister te verslaan.

Jullie zijn er eerder om de duisternis in anderen en in jezelf te zien en te vergeven. Jullie zijn er om te erkennen dat duisternis altijd zijn oorsprong heeft in trauma, en daarom kunnen jullie mededogen voelen voor jezelf en anderen voor de duisternis waarin en waarmee jullie hebben gespeeld. En als je dat doet, zal het gemakkelijker voor je zijn om je ware en hele zelf te zijn. Het zal gemakkelijker voor jullie zijn om onvoorwaardelijke liefde te worden en dan de verschuiving naar de vijfde dimensie te voltooien.

Je moet echt aandacht schenken aan hoe je je voelt tijdens dit ascensieproces en je moet echt erkennen dat hoe je je voelt jouw verantwoordelijkheid is. Het is jouw creatie en als het negatief is, is het aan jou om het te verwerken en los te laten.

Er wacht op degenen die bereid zijn het werk aan zichzelf te doen zo’n enorme hoeveelheid positieve energie dat we het onmogelijk recht kunnen doen met woorden of analogieën. We willen alleen dat jullie weten dat er een beloning is voor het werken aan jezelf, voor het nemen van de hoge weg en voor het wegnemen van je aandacht van wat anderen doen die nog steeds in het donker spelen.

Jullie zijn er om iedereen te redden en dat begint bij jezelf.

De enige manier om jezelf te redden is om je aandacht op jezelf te richten en de simpele vraag te stellen: ‘Hoe kan ik beter zijn? Hoe kan ik het beter doen? Hoe kan ik meer worden van dat wat ik werkelijk ben, wat onvoorwaardelijke liefde is?’

Die vraag werden er drie, maar jullie begrijpen dat het zo eenvoudig is en daarom geven we het jullie zo eenvoudig.

Jullie levens zijn al ingewikkeld en complex genoeg; jullie benadering van spiritualiteit zou eenvoudig moeten zijn. En dat kan het zijn, als jullie het toelaten.

Zorg goed voor jezelf, doe het werk dat gedaan moet worden en jullie zullen jezelf eerder vroeger dan later naar de vijfde dimensie brengen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org