dinsdag 6 juni 2023

BRANDEN ZONDER OP TE BRANDEN! – Boodschap van Christus ~ 6 juni 2023 ~ Jahn J.Kassl


BRANDEN ZONDER OP TE BRANDEN!

Jahn J. Kassl, 4 juni 2023

 

Boodschap van Christus


Lichtstrijders branden op, verliezen hun kracht en zien zichzelf als mislukt. Dit gebeurt als er te veel energie is verspild en als de persoon zijn batterijen niet meer kan opladen. Waar dit aspect onbehandeld blijft, kan succes niet komen en moeten projecten, hoe lichtvol ook, mislukken. Niemand zal de wereld redden en niemand hoeft de wereld te redden! Het enige dat telt is: jezelf ontplooien en je rol in dit spel herkennen! Zo ontplooi je je op het toneel van het leven.


Branden zonder op te branden

Storm over Europa

Ga onverschrokken verder op het pad van de liefde! Stop niet voordat je hebt vervuld waarvoor je naar deze aarde bent gestuurd. Maak je geen zorgen om je eigen welzijn, maar alleen om bij elke gelegenheid de hemel op aarde en in jezelf te versterken.

Er broeit een storm over Europa en toch zal Europa uiteindelijk als overwinnaar en glorieus uit de strijd komen. Wat verrot, verkeerd en misplaatst was, zal worden gedoofd door het licht van de waarheid en degenen die de storm hebben aangewakkerd, zullen omkomen in de storm.

De wet van oorzaak en gevolg brengt overeenkomstige resultaten met zich mee en alle mensen die de kosmische wetten vergeten zijn, worden er nu aan herinnerd door zelf het lijden te ervaren dat ze veroorzaakt hebben.

GOD kent wraak noch vergelding, GOD is liefde!

In deze liefde worden de mensen waarover hier wordt gesproken tot inzicht gebracht en tot rust gebracht. Niemand sterft voor eeuwig, niemand verliest dit leven zonder er een ander leven voor terug te krijgen! Alles is verweven in de genade van GOD, niemand gaat voor eeuwig en niets gaat voor eeuwig verloren.

Verandering van perceptie

Wat er nu gebeurt is de grote verschuiving in perceptie. Gebeurtenissen die ontwaken bevorderen en conditioneren worden gegeven. Mensen die alle verbinding met GOD hebben verloren en alle relatie met het ” MENS-zijn” ontkennen, worden wakker geschud. De grote goddelijke interventie – de interventie van de hemel op aarde – brengt dit teweeg.

Wie het niet meer verwacht, wie moe is geworden van de vele aankondigingen, zal het werk van GOD herkennen en deelgenoot worden van ZIJN GENADE in lichaam en ziel.

Het hart – de sleutel

Maak je geen zorgen, want het zijn grote en kleine zorgen die ervoor zorgen dat je somber naar de huidige gebeurtenissen kijkt. Doe er alles aan om een positieve houding aan te nemen, om lichtvolle gedachten en emoties te behouden en ze steeds opnieuw te creëren. Te midden van het grote kwaad en vlak voor de grote storm is het belangrijk om gericht te blijven op het licht van GOD – op de waarheid van GOD. Laat je niet ontmoedigen, maar vind altijd de weg terug naar het spirituele centrum van je ” MENS-zijn “: Het hart is de sleutel en GOD is degene die in je hart woont.

Verplaats je aandacht van buiten naar binnen, vooral als wat er aan de buitenkant gebeurt je teveel wordt. Wanneer je niet meer weet hoe je verder moet, is het tijd om jezelf uit het spel te halen en je onder te dompelen in het leven buiten deze waarneming.

Stilte, meditatie en gebed zijn de ankers van deze tijd. Helaas nemen te weinig mensen hiertoe hun toevlucht.

Als ze in de strijd staan, vergeten ze dat elke krijger pauzes nodig heeft om aan te sterken en rust om kracht te verzamelen. Degenen die zich inzetten voor een zaak, die hun missie leven, die alles geven zonder rekening te houden met zichzelf, zijn tegelijkertijd vereerd en meelijwekkend, want liefde begint met het waarnemen van de eigen behoeften.

Je bent mens!

Respecteer je eigen behoeften zoals je de behoeften van je medemensen respecteert en ervoor opkomt.

Zij die zichzelf weggeven zonder op zichzelf te letten, die oog hebben voor de mensheid maar zichzelf verwaarlozen, zijn gedoemd te mislukken. Het is de innerlijke balans die het succes of falen van een zaak bepaalt. Een koning kan één kasteel of zelfs meerdere kastelen bestormen en zo veroveren, maar hij kan nooit alle kastelen op deze manier onderwerpen.

Lichtstrijders branden op, verliezen hun kracht en zien zichzelf als mislukt. Dit gebeurt als er te veel energie is verspild en als de persoon zijn batterijen niet meer kan opladen. Waar dit aspect onbehandeld blijft, kan succes niet komen en moeten projecten, hoe lichtvol ook, mislukken.

Niemand zal de wereld redden en niemand hoeft de wereld te redden! Het enige dat telt is: jezelf ontplooien en je rol in dit spel herkennen! Zo ontplooi je je op het toneel van het leven.

Dus ga op pad en ontwikkel zelfrespect, zodat je achting voor de zorgen van mensen oprecht kan zijn – en verheug je, want onuitwisbare gebeurtenissen zullen de mensheid en de planeet herstellen naar goddelijke orde en harmonie. Wat de ENE vreest en de ANDERE met vreugde afwacht, brengt zegen over alle mensen, want het Licht van GOD betekent VRIJHEID voor elke entiteit.

Ik ben bij je.
Christus

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org