maandag 5 juni 2023

AARTSENGEL MICHAEL: Geavanceerde Vijfdimensionale Universele Wetten ~ 5 juni 2023 ~ Ronna Verzane

AARTSENGEL MICHAEL: Geavanceerde Vijfdimensionale Universele Wetten

Gechanneld door: Ronna Verzane – Mei 2023

WIJSHEIDSLERINGEN VAN AARTSENGEL MICHAËL <> juni 2023

Geliefde meesters, terwijl jullie leren om weer aan te sluiten bij de kosmische archieven in de hogere rijken, beginnen jullie je bewustzijn van kosmische afstamming te verbreden. Het proces van hereniging is in volle gang, daarom streven veel trouwe Dienaars van het Licht er nu naar om de vele facetten van hun goddelijkheid terug te vorderen. Een deel van onze missie is om jullie te helpen herinneren aan jullie Goddelijke Erfgoed, en ook om te helpen het ongekende proces te begrijpen waar de mensheid op dit moment middenin zit.

Mijn dapperen, jullie zijn gedurende vele eonen gescheiden geweest van de Zielenfamilie, zodat jullie je eigen unieke Goddelijke Missie konden ervaren en vervullen. Jullie hebben andere universums, subuniversums, sterrenstelsels en beschavingen ervaren die jullie stoutste verbeelding als mens te boven gaan.

Toen jullie tevoorschijn kwamen en aan jullie reis begonnen in dit subuniversum, werden jullie ervaringen meer gericht en gedetailleerd ter voorbereiding op een nog grotere fragmentatie van jullie Essentie, zodat jullie de dichtheid van de nieuw gecreëerde Melkwegen en sterrenstelsels in de lagere rijken van licht konden ervaren.

Zoals jullie weten, werden degenen van het Engelenrijk door onze Vader/Moeder God aangewezen als de boodschappers, beschermers, gidsen en leraren voor de mensheid.

Toen werd bestemd dat een contingent van aartsengelen en grote legioenen van engelachtige wezens de mensheid zou vergezellen naar de onbekende gebieden van de gediminueerde schepping binnen het jonge sterrenstelsel dat het Melkwegstelsel wordt genoemd; en werd er een mandaat uitgezonden dat sommigen van hen, hun Essentie sterk zouden moeten fragmenteren om deze missie te vervullen.

Daarom stemden deze wonderlijke Wezens van Licht ermee in om hun Witte Vuur God Zaadatoom te laten fragmenteren in sterk verminderde vonken van de Ziel van God Licht. Dit was nodig zodat ze tijdens het ongekende experiment in dualiteit en polariteit op het aardse bewustzijnsniveau konden worden belichaamd. Zij kregen ook het geschenk van de vrije wil dat aan de mensheid zou worden geschonken.

Dit is de reden waarom er zo’n groot aantal Zielen zijn die van Engelachtige Afstamming zijn, en waarom er ook zo’n grote diversiteit is aan wonderbaarlijke Lichtwezens uit andere Universa, die werden gekozen om de Avatars en stralende spirituele voorbeelden te worden voor elk groot tijdperk, belichaamd op Aarde.

Deze fenomenale Wezens werden naar het Andromedastelsel gestuurd, het sterrenstelsel dat zich het dichtst bij jullie thuisstelsel bevindt — het Melkwegstelsel. Er zijn daar veel zeer geavanceerde “mentaal gefocuste” planeten en beschavingen, en veel van de Legioenen van Licht en Lichtwerkers en Lichtstrijders kwamen uit dat sterrenstelsel.

De Heilige Triaden van de Engelenlegioenen en de grote Avatars, die op het aardse vlak zouden incarneren om de mensheid te leiden, hebben allemaal heel lang op Andromeda doorgebracht om zich voor te bereiden op hun missie in jullie melkwegstelsel, zonnestelsel en op Aarde.

Tijdens “rust en rehabilitatie” tussen levens voor deze speciale groep, keren deze Zielfragmenten van de Sterrenzaden meestal terug naar de Andromeda Stelsel thuisbasis, die speciaal voor deze groep is gemaakt.

Wanneer zij gereed zijn, krijgen ze hun volgende opdracht.

Keer op keer zijn ze teruggekeerd naar het aardse vlak om de mensheid te helpen in hun grote strijd om zichzelf te bevrijden van de ketenen van het verleden en opnieuw spirituele vrijheid te verwerven.

Die Aardse Zielen, die nog steeds functioneren binnen de beperkingen van de Derde/Vierde Dimensionale omgeving, circuleren naar de hogere Vierde Dimensie voor rust en rehabilitatie.

Ze brengen dan tijd door op een van de zeven grote planeten van jullie zonnestelsel. Hun lessen, training en focus zullen gericht zijn op de belangrijkste attributen, talenten en kwaliteiten die nodig zijn om te helpen terug te keren naar balans en harmonie – binnen de grenzen van de Universele Wet – van het bestaande Dimensionale rijk waarin ze zijn afgestemd.

Ja, voor het fysieke oog kunnen deze planeten er levenloos en dood uitzien; op verschillende manieren resoneren ze echter allemaal met de frequenties van de Vijfde Dimensie of hoger, en ze werken allemaal samen met het leven – ze zijn weelderig, mooi en overvloedig.

Het is tijd voor de Aarde om bij te blijven bij haar zonnestelsel, zodat iedereen de opwaartse spiraal van Ascentie kan volgen.

Degenen wiens Ziellied resoneert met de drie hoogste Subniveaus van de Vierde Dimensie zullen hun tussenin levens doorbrengen op de betreffende planeten met een hogere Frequentie van jullie zonnestelsel.
Daar zullen zij toegang krijgen tot de meer verfijnde buitenzintuiglijke vermogens, die zijn afgemat door onjuist gebruik of niet-gebruiken door de vele eeuwen van incarnatie-ervaring heen, dat betekent reactivatie optie.

Mijn dappere vrienden, dit is slechts een klein overzicht van enkele van de hogere leringen en informatie die op jullie wachten terwijl jullie je mentale processen verfijnen en de hogere Lichtfrequenties van jullie naderende Vijfdimensionale omgeving integreren.
Jullie kunnen niet beginnen te bevatten wat jullie te wachten staat in de dappere, nieuwe wereld waar jullie zo jullie best voor doen om te creëren en ervan te genieten.

Velen van jullie, de Sterrenzaden en degenen die de Weg Aangeven, kwamen in dit leven met meer Facetten van jullie Diamanten Godkerncel zijnde actief dan diegenen die nog functioneren binnen de Derde/lagere Vierdimensionale rijken. Daarom hebben jullie de afgelopen jaren veel meer “uitbarstingen van Godsbewustzijn” gehad.

Wanneer jullie aantekeningen over eerdere ervaringen vergelijken met die van anderen, zoals onze geliefde schrijfster, die trouw onze berichten doorgeeft, zullen jullie merken dat jullie gedurende het hele leven veel soortgelijke ervaringen hebben gehad.

Jullie zijn aan het ondervinden dat dit geen gewone gebeurtenis is voor de gemiddelde persoon die nog steeds bestaat en functioneert binnen de lagere, vervormde rijken van de geloofsstructuur van het massabewustzijn.

Wat velen van jullie nu ervaren, dierbaren, is de overgang van de laatste stadia van het Vierdimensionale Rijk.

Wat er aan het gebeuren is op dit moment voor velen van jullie die op HET SNELLE SPOOR VAN HET ASCENSIEPROCES zitten: jullie zijn bezig met het integreren van de resterende facetten van jullie Hogere Zelf binnen de meer verfijnde niveaus van de Vierde Dimensie.

Dit activeert vele herinneringen en gevoelens, als een caleidoscoop van ervaringen uit jullie verre verleden binnen de hogere rijken.
Gedurende de afgelopen jaren hebben wij jullie het kritieke proces doorgegeven dat jullie moeten doorlopen om op jullie geprogrammeerde bestemming aan te komen – het eerste sub-vlak van de Vijfde Dimensie.

Jij, jullie en andere toegewijde Lichtdragers hebben nu het vermogen tot het aanspreken van, het is in de Vijfde en Zesde-Dimensionale Steden van Licht, het gaat om toegang te krijgen tot de God Deeltjes van Liefde/Licht genaamd Adamantine Deeltjes en deze in de betreffende werelden te brengen.

Deze wonderbaarlijke Scheppercellen zullen de etherische Godcel met Diamanten Kern verder activeren die diep in jullie Heilige Hartcentrum ligt.

Deze Godcel bevat de volledige maat van het Goddelijke geboorterecht; alle attributen, kwaliteiten en deugden van Godsbewustzijn die beschikbaar zijn voor de mensheid voor deze Subuniversele ervaring.

Wij moedigen degenen onder jullie die nieuw zijn in het proces aan om in jullie persoonlijke Piramide van Licht in de Vijfde Dimensie te gaan ~

  • Ga op de kristallen tafel liggen. Aldoende stellen jullie je voor dat de lichtdeeltjes uit de Lichtstad over jouw gebied naar beneden druppelen door het grote kristal met dubbele uiteinden dat boven jou hangt in jouw etherische lichaam.
  • Kijk hoe het naar beneden stroomt door de kolom van Licht die zich verbindt met het fysieke lichaam, en elk facet van jullie Wezen doordringt tot in de diepste cellulaire kern en DNA.
  • Stel jullie dan voor dat een deel van dit wonderbaarlijke Elixer van Liefde/Licht/Leven naar beneden stroomt in de kern van jullie Moeder Aarde, dat het haar helpt bij haar transformatieproces, en ook naar buiten stroomt in de wereld van Aarde via jullie Heilige Adem.

Weet dat voordat jullie incarneerden in het huidige fysieke voertuig, dat jullie een Etherische Replica van julliezelf achterlieten op de kristallen tafel in de persoonlijke Vijfdimensionale Piramide van Licht.
Wanneer het jullie wens is, mogen jullie een deel van de Adamantine Deeltjes die jullie hebben geactiveerd met eigen Liefde/Licht, opdragen aan de Wereldpiramide in de hogere Vijfde Dimensie.
Jullie gezegende geschenk zal worden gemengd en samengebracht met de Liefde/Licht-geschenken van anderen en worden gebruikt om wonderen van Goddelijke proporties te creëren; voor het hoogste goed voor de Aarde, de mensheid en de hele schepping.

Wij vragen jullie om een lichtbaken te worden en een drager van de nieuwe frequenties wat geleidelijk aan, over de Aarde en in de harten van de hele mensheid zal belanden. Mijn standvastige vrienden, jullie kunnen helpen naties en de wereld te transformeren. Wees gedurfd in jullie visie; zie wat goed is in jullie wereld, waardoor de Liefde/Licht wordt versterkt die aanwezig is in elke persoon die jullie ontmoeten.

Richt jullie niet op dat van de schaduwen, want waar jullie de aandacht ook op vestigen, dat is wat jullie versterken en groter maken. De enige echte vijand is angst. Laat de angst los zodat jullie de maximale hoeveelheid Liefde/Licht kunnen uitstralen, en kijk dan hoe de wonderen zich ontvouwen.
Wat is jullie passie? Wat geeft jullie vreugde en voldoening? Jullie kunnen alles bereiken wat jullie je kunnen voorstellen – dit is een tijd waarin jullie je Goddelijke Erfgoed herkrijgen.

Het is tijd om veel van de oude beperkende gedachtevormen en structuren die jullie als jullie realiteit hebben geaccepteerd, los te laten en te transmuteren of van andere gradatie te voorzien.

Wanneer jullie wat tijd doorbrengen in meditatie en contemplatie, waarbij jullie de “structuren” bekijken die jullie hebben gecreëerd in de Vierdimensionale realiteit (waaronder mentale, emotionele, fysieke en zelfs enkele spirituele beperkingen), zullen jullie snel vaststellen dat het tijd is om veel van de “banden die binden” los te laten, zodat er snel de uitgebreide, krachtige wereld van morgen kan worden betreden.

Je bent een meester van manifestatie op hogere rijken niveau en ook op het fysieke bestaansniveau; jullie zijn het gewoon vergeten.
Geloof in jullie zelf zijn en stop met het creëren van die dingen die pijn, schuldgevoelens en lijden bezorgen.

Word opnieuw een medeschepper van het Licht, de vrede, het evenwicht en de harmonie, zodat jullie kunnen helpen bij het her manifesteren van de ongerepte schoonheid van de planeet Aarde.

Wij van de engelenrijken zijn hier met grote kracht om jullie met gemak en gratie door deze tijden van evolutie en grote verandering heen te helpen.

Jullie moeten echter om onze hulp vragen, want wij kunnen geen inbreuk maken op jullie vrije wil.

Jullie hebben in de Lichtpakketten van wijsheid, van de Heilige Geest, codes ingebracht die erop wachten om naar buiten te treden en met anderen te worden gedeeld. Jullie kunnen alles bereiken of worden, wat jullie je kunnen voorstellen, dus waarom zouden jullie niet naar de sterren en naar het hoogste potentieel reiken?

Vorder de rechtmatige plek terug als meester van het Licht, dierbaren.

ONTHOUD alsjeblieft dat terwijl jullie de kennis van de Geest en de verlichte waarheid integreren, wij vragen jullie om voorwaarts te gaan en wijsheid te delen. Wij zijn altijd dichtbij om jullie te begeleiden, te beschermen en te inspireren, maar vooral om van jullie te houden.

IK BEN AARTSENGEL MICHAEL

Via: Ronna Verzane
Via website:
https://eraoflight.com/2023/06/04/archangel-michael-advanced-fifth-dimensional-universal-laws-2/

Vertaling: Anja voor wakkeremensen.org – 4 Juni 2023