dinsdag 6 juni 2023

Aartsengel Michaël: De sluier is niet meer ~ Lee Degani


Aartsengel Michaël: De sluier is niet meer

Geliefden, ik ben AA Mi-cha-el, Michael, Warrior of Peace, Angel of Blue en Geliefde voor jullie. Ik kom niet zomaarals één, maar ik kom als de velen. De eenheid van alles, het bewustzijn van Een.
Je denkt vaak dat we ver weg zijn. U denkt aan ons als degenen in de hemelse gewesten. Maar geliefden, er is geen afscheiding. We zijn zo dichtbij als de adem die je inademt. Zo dichtbij als de woorden die je zegt. Zo dichtbij als de visioenen die je ziet. Dit is altijd het plan geweest.
Er was een sluier die naar beneden werd getrokken. De sluier is nu opgelost.
Je bent zo gewend geraakt aan het zien met de sluier dat je gelooft dat die er nog steeds is. Zoals de babyolifant die een ketting om zijn voet heeft. En als het eraf wordt gehaald, denkt hij dat het er nog is.
Weet dat de sluier is opgelost. De sluier is niet meer.
Je mag kijken, je mag delen van je geest bereiken. Kom, laten we het nu doen. Laten we de uitstraling oproepen en alles oplossen wat je verhindert om echt te zien, om de volgende stap te zetten, om de genezing te ontvangen, om je geboorterecht op te eisen. Het geboorterecht dat altijd al van jou is geweest.
Kom geliefden, kom naar voren!
Doe de gordijnen open, trek de gordijnen dicht, laat het licht binnen.
Laat ons binnen.
We zijn zo dichtbij als je hart. Kijk daar nu en zie ons glimlachen en je verwelkomen.
Afscheid.
AA Michaël