donderdag 1 juni 2023

Aartsengel Michaël: De nieuwe dageraad nadert


Aartsengel Michaël: De nieuwe dageraad nadert

Ik ben Aartsengel Michaël. Ik kom om bij je te zijn op dit moment, in deze momenten van vreugde .
En dat is de manier waarop je je leven moet blijven focussen. In de momenten van vreugde die overal om je heen en in je zijn. Concentreer u niet op wat geen schoonheid is. Focus op wat schoonheid is . Focus op wat echt is , niet op wat onecht is. Concentreer je te allen tijde voorbij de illusie wanneer je erover nadenkt. Weet dat de illusie precies dat is.
De driedimensionale expressie is slechts een illusie. En jij bent de realiteit. Jullie, ieder van jullie, zijn de realiteit. Jij bent wat echt is. Wat je hebt gecreëerd in de driedimensionale expressie is niet langer echt als je gelooft dat het niet echt is. Dus ga verder.
Ga verder, mijn broeders en zusters, ga verder. Ga verder naar de nieuwe dag, het aanbreken van de nieuwe dag. Want inderdaad, de nieuwe dageraad nadert. De nieuwe dageraad van de vijfdimensionale expressie en verder nadert.
En velen van jullie beginnen het te voelen en soms zelfs te zien. Want je ziet in uitdrukkingen dat het verder gaat dan wat jullie het fysieke noemen. Want je kunt in het metafysische rijk kijken. Meer en meer zullen jullie dit kunnen doen, en sommigen kunnen het nu ook.
Op momenten dat je het niet verwacht, en je ziet dat vluchtige beeld uit je ooghoeken, en je vraagt ​​je af, was dat echt? Ja, mijn vrienden, dat is echt. Het is reëler dan de illusie zelf waarin je leeft. Leef dus door deze illusie heen. Ga verder dan de illusie. Geloof in jezelf en vertrouw op jezelf.
Vertrouw op het licht dat door je heen beweegt, en door je broeders en zusters, en alle dieren, en de planten, en de bomen, en de bloemen, en de aarde zelf. Voel de energieën de hele dag door steeds meer, want ze zijn echt. Ze brengen de waarheid naar voren, onthulling van die waarheid naar voren.
En weet dat je mijn Zwaard van Waarheid vasthoudt. Je hebt mijn zwaard van de waarheid vastgehouden. Je hoeft alleen maar te geloven dat het binnen handbereik is. Wanneer je het wilt, wanneer je het nodig hebt, het is er. Want daarom ben je tot de waarheid gekomen, omdat je mijn Zwaard van Waarheid vasthoudt. Niet iedereen op deze planeet heeft mijn zwaard vast. Maar iedereen op deze planeet kan vragen om het zwaard vast te houden. Precies zoals je erom vroeg voor deze incarnatie. Dit is wat je openstelde voor de waarheid, terwijl je mijn zwaard vasthield. Je kunt nu niet alleen met mijn zwaard om je heen zwaaien, maar ook om anderen heen om hen te helpen de waarheid te beginnen zien, net zoals jullie hen allemaal hebben geholpen om te ontwaken voor wat echt is, net zoals jullie ontwaken voor wat echt is.
Zoals altijd, mijn vrienden, vertrouw op jezelf. Vertrouw op het licht dat steeds vloeiender deze aarde binnenkomt. En meer en meer voelen de energieën van die waarheid naar voren komen.
Concentreer je niet op wat negatief is in jouw wereld, focus op wat er verandert en steeds positiever wordt in jouw wereld. Focus op de positieve punten en de positieve punten groeien. Concentreer u op de negatieven en de negatieven groeien.
Dit was het plan van degenen van de krachten van het licht om je vast te houden aan die negatieve gedachten, die negatieve programmering. Maar je weet nu meer. Je weet dat je boven de negatieve programmering uit kunt stijgen. Laat het allemaal gaan. Knip de banden door. Gebruik mijn zwaard om voor eens en voor altijd de banden door te snijden die je hieraan vasthouden, of die je vasthielden aan dit driedimensionale rijk, maar die je niet langer kunnen vasthouden als je gelooft dat ze dat niet kunnen.
Laat gaan. Ga vooruit, mijn vrienden. Ga voorwaarts en vind de waarheid en blijf anderen helpen de waarheid te leren kennen. De waarheid van het licht dat de planeet binnenkomt.
Ik ben Aartsengel Michaël en ik laat je nu achter in vrede, liefde en eenheid, en dat je voorwaarts blijft gaan in het licht van de nieuwe schepping van de nieuwe dageraad die nadert