zaterdag 13 mei 2023

Veel mensen weten niet wat het ascentie proces inhoud ~ Alaenura Adams


Veel mensen weten niet wat het ascentie proces inhoud en waar klachten vandaan komen die de artsen niet kunnen plaatsen.

Hier beschreven wat het is.

Resonantie door Alaenura Adams:
Inmiddels is er geen enkele persoon op aarde die niet een of ander raar en onverklaarbaar lichamelijk symptoom heeft gevoeld waardoor ze zich ongemakkelijk, ongewoon en verbazingwekkend voelen.

Velen begrijpen niet waarom dit gebeurt, en sommigen gaan naar hun dokter om te ontdekken dat er niets mis is met hen. Op hun beurt realiseren artsen zich dat er een fenomeen lijkt te zijn van onverklaarbare 'psychosomatische' gebeurtenissen.

Er is wetenschappelijk bewijs dat er op dit moment iets op de planeet gebeurt dat de appelkar opschudt, en dit bewijs is afkomstig van een Russische website die de Schumann-resonantie volgt.

*Wat is de Schumann-resonantie?*
De Schumann-resonantie is een wereldwijde elektromagnetische resonantie genoemd door natuurkundige Winfried Otto Schumann, die het wiskundig voorspelde in 1952.
De officiële beschrijving van Wikipedia is:
"De Schumann-resonanties (SR) zijn een reeks spectrumpieken in het extreem lage frequentie (ELF) deel van het elektromagnetische veldspectrum van de aarde. Schumann-resonanties zijn wereldwijde elektromagnetische resonanties, gegenereerd en opgewekt door bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer."
Zoals je kunt zien, zegt de Wikipedia-uitleg dat we de laatste tijd heel veel bliksem hebben gehad als je de grafieken leest die ik je ga laten zien.

Ongeacht of wat er op de planeet gebeurt inderdaad meer "bliksem" veroorzaakt of dat het ervoor zorgt dat de apparatuur iets anders oppikt, het wetenschappelijke bewijs bewijst dat iets de elektromagnetische frequentie op de planeet verstoort of verhoogt.

Al duizenden jaren wordt de Schumann-resonantie gemeten op 7,83 hertz of binnen ondiepe pieken hiervan, afhankelijk van hoeveel stormen er op dat moment op de planeet zijn.
De Russische website is een van de weinige openbare sites die de dagelijkse gegevens over de huidige Schumann-fluctuaties vrijgeeft. De redenen hiervoor zijn onduidelijk, maar lijken te wijzen op de controle om de gegevens voor het publieke oog te houden.

*Hoe beïnvloedt de Schumann-resonantie mensen?*
Als spiritueel wezen versmolten met een menselijk lichaam, versmolten we ook met het bewustzijn en de energetische samenstelling van de aarde toen we in een menselijk lichaam werden geboren.

Om synchroon te blijven met de samenstelling en frequenties van de planeet, heeft het menselijk lichaam een automatisch correct systeem dat zich indien nodig opnieuw kan aanpassen aan de omgeving.

Wanneer het auraveld van een mens echter niet synchroon loopt, is het moeilijk voor de emotionele, mentale, spirituele en etherische lichamen om te synchroniseren met het fysieke lichaam en de frequentie van de aarde.

Tegelijkertijd kan een uitbarsting van de frequentie van de magnetische frequenties van de aarde alle energetische blokkades in het auraveld verdringen die ervoor kunnen zorgen dat het fysieke lichaam op een lage of stagnerende ELF (extreem lage frequentie) blijft.
Uitbarstingen van hogere frequenties zijn een goede zaak voor het opruimen van het auraveld van de mens, zolang het met mate wordt gedaan. Als een persoon bijvoorbeeld zou worden geëlektrocuteerd uit een huishoudelijk stopcontact, heeft hij een grotere kans om te herstellen dan door de bliksem getroffen te worden.

De spirituele en metafysische verklaring van het verhogen van de frequentie van het fysieke lichaam is hoe hoger de frequentie, hoe minder dichte realiteit de mens zal ervaren.
Het doel is om de dichte, controlerende realiteit die we ervaren te transformeren op een manier die de mensheid verenigt in een op liefde gebaseerd hoger bewustzijn terwijl het nog steeds in het fysieke lichaam bestaat.

Dit kan alleen worden bereikt door de energetische blokkades uit het verleden en uit de kindertijd los te laten die iemand vast houden in het creëren van een terugkerende illusie van verdichting en ziekte in de fysieke realiteit.

Dit zal het fysieke lichaam in staat stellen om harmonieus te vibreren met de planetaire frequentie en om een gezonde energiestroom in het lichaam te hebben die veroudering en ziekte voorkomt.

Als een mens vastzit in oude patronen en overtuigingen, of misschien door zelfgenoegzaamheid in een lage frequentie wordt gesust, dan kan een uitbarsting van frequentie twee dingen doen.

Als de persoon zijn bewustzijn voldoende heeft verhoogd om te beseffen dat er iets gebeurt en in staat is om een open geest en een open hart te hebben, dan zal de persoon deze frequenties zo veel en zo snel gaan absorberen als hun geest en ziel hen toelaten.
Het absorberen van deze frequenties zorgt ervoor dat het water in het lichaam begint te trillen met de frequentie van de piek.

Dit kan veel ongemakkelijke symptomen veroorzaken, maar uiteindelijk is het ook een bewijs dat er echt iets gebeurt met onze planeet en ons bewustzijn.

Enkele van de meest voorkomende symptomen van deze pieken in elektromagnetische frequentie zijn:
- Opvliegers - naarmate het lichaam sneller trilt, genereert het warmte
- Wazig zien
- Hartkloppingen
- Duizeligheid (duizeligheid)
- Onregelmatige of overgeslagen hartslag
- Niet kunnen slapen
- Uitgebreide realiteit
- Tijdloosheid
- Euforie
- Onverklaarbare pijnen die kunnen blijven hangen om te worden erkend of die op mysterieuze wijze kunnen komen en gaan.
- Beltoon in een of beide oren. Hoge frequenties, harmonische tonen en/of soms tijdelijk oorverdovend.
- Stemmingswisselingen als emotionele blokkades komen op te lossen.
- Meer realiteitszin en gevoelens van één zijn met alles.
- Extreme vermoeidheid of extreme energie-uitbarstingen, afhankelijk van het soort frequentie dat op dat moment werd ervaren en hoe het individu ermee omgaat.
- Verhoogde intuïtie, een gevoel om dingen te weten of te onthouden die u door moeilijkheden leiden, en verhoogde vaardigheden van het zesde zintuig (buiten aanraking, smaak, gevoel, gehoor en zicht).
- Misselijkheid
- Griepachtige symptomen
- Problemen met darmen
- Extreme honger of gebrek aan honger – anders dan normaal
- Angst en verhoogde vecht- of vluchtmodus in het lichaam.

Zoals je kunt zien, als sommige van deze negatief beïnvloede symptomen aanhouden zonder dat de persoon dingen doet om het lichaam te helpen acclimatiseren, kan het zeker voelen alsof het lichaam meer tekenen van afsluiten vertoont en je het gevoel kan geven dat je doodgaat.

In feite is het zuiverend om te kunnen acclimatiseren, vergelijkbaar met hoe het omgaat met griep of virussen.

Als een persoon volledig bewusteloos is en geen zorgzaam, medelevend mens is (of helemaal geen mens met een ziel is), dan zullen deze frequenties irriteren en verstoren en hoogstwaarschijnlijk niet geïntegreerd worden.

Dus dit soort mensen zullen op een lage frequentie blijven en zullen niet profiteren van de binnenkomende energiegolven.

Het kan er zelfs voor zorgen dat hun fysieke lichaam wordt afgesloten, omdat het niet in staat zal zijn manifest te blijven in harmonie met de frequentie van de planeet. Helaas kunnen sommige mensen dit fysiek niet goed aan en we zien op dit moment mensen "vertrekken" (sterven).

Er is hier zeker geen oordeel over, aangezien sommige mensen er niet voor kozen om door deze verschuiving in frequentie te gaan of simpelweg niet genoeg energie over hadden om het aan te kunnen, en niemand "sterft" toch ooit echt.

Ze gaan gewoon naar een andere frequentie buiten de beperkingen van het fysieke lichaam en gaan waar ze moeten om hun reis voort te zetten.

*Hoe het lichaam te acclimatiseren om de hogere frequenties te accepteren?*

Er zijn veel manieren om jezelf aan de energieën aan te passen, maar hier zijn een paar van de meest voorkomende:
- Meditatie - niet het soort meditatie om contact te maken met astrale wezens of om buitenlichamelijke ervaringen te hebben.
-Rust, pauze en ademmeditatie en focussen op energiestroom werkt het beste, en open-oogmeditatie is ook goed.
- Aarding of aarding - Blote voeten op de grond, tijd doorbrengen in de natuur, zeezoutbaden, zwemmen, aardend voedsel eten.
- Je hogere wezen (hogere zelf/bron/begeleidingsteam) vragen om je te helpen bij het acclimatiseren, vooral als je lijdt.
- Maak gebruik van de nieuwe overlays van de werkelijkheid en breid je aanwezigheid uit naar dit nieuwe dimensionale veld.
- Drink veel zuiver water! Geen fluoride.
- Grond
- Volg altijd je innerlijke leiding
- Rust - het lichaam heeft een griezelig vermogen om veel van zijn herstel te doen terwijl het slaapt of stil ligt.
- Van jezelf houden en voor het lichaam zorgen.
- Zachte oefening - de energie verplaatsen om blokkades op te heffen en een goede energiestroom aan te moedigen.
- Hele voedingsmiddelen - in tegenstelling tot bewerkte of GMO-voedingsmiddelen.
- Massage aanraking en verbinding
- Luister naar je lichaam en doe wat goed voelt om het comfortabele te maken...