woensdag 10 mei 2023

Mogelijk Begrip Van Kristallijne Tijd ~ 10 mei 2023 ~ Kenneth Schmitt

Mogelijk Begrip Van Kristallijne Tijd

Door: Kenneth Schmitt – 1 Mei 2023

We hebben gehoord over een nieuwe vorm van tijd, die kristallijne tijd wordt genoemd. Wat is het, hoe beïnvloedt het ons en hoe realiseren we het? In de Euclidische geometrie is tijd onafhankelijk van ruimte, maar in de kristallijne tijd zijn ruimte en tijd gelijkwaardig met elkaar verbonden. In 2012 theoretiseerden natuurkundigen dat we tijdskristallen kunnen maken, en in 2018 waren ze succesvol. Dit zijn vier-, vijf- of zesdimensionale ervaringen met drie dimensies in de ruimte en één, twee of drie dimensies in de tijd. Net als fysieke kristallen hebben tijdskristallen een zich herhalende structuur, maar die kan in de loop van de tijd veranderen zonder de natuurwetten aan te tasten. Het heeft geen energie-input nodig om te functioneren.

Zoals leven in een tijdskristal, wordt onze ervaring meer dan driedimensionaal in hyperbolische geometrie. We kunnen allemaal het bewustzijn van het huidige moment delen, terwijl we fysiek aanwezig blijven, waar we ook zijn. Dit huidige moment kan zich vertalen naar elk huidig moment, zonder onze fysieke locatie te veranderen. We kunnen onze tijdcoördinaten veranderen zonder onze ruimtecoördinaten te veranderen. We kunnen in bewustzijn aanwezig zijn op elk denkbaar moment, terwijl we ook aanwezig zijn in onze huidige ruimte, en we kunnen ook in ons huidige moment blijven, terwijl we ons naar een andere ruimte vertalen. Het is een methode van tijdreizen zonder de wetten van de thermodynamica aan te tasten.

Met de positieve, hoogfrequente neutrino’s die onze fysieke aanwezigheid omhullen en doordringen, kunnen wij ons verplaatsen naar de kristallijne tijd, waarin de moleculen van ons lichaam worden vertaald in een symmetrische opstelling en kunnen worden vertaald in de tijd zonder de natuurwetten aan te tasten. Wij worden kristallijn door de herschikking van de moleculen van ons lichaam, waardoor wij ons in de vertaling van de tijd kunnen bewegen zonder de werking van ons lichaam aan te tasten, behalve dat wij tijdloos worden. Onze samenstellende delen worden hyperstralend, als supergeleiders, en zorgen voor een kristallijne aanwezigheid die andere entiteiten in overeenstemming met ons brengt. Het is alsof je een helder kristal bevriest en bedekt met water dat aan het oppervlak bevriest. De ijsmoleculen worden afgestemd op de moleculaire structuur van het kristal. In het geval van de mens vertaalt onze staat van zijn zich in ruimte en tijd in een toestand zonder entropie. Wij zijn aanwezig zonder interne symmetrie, zoals geladen ionen die in een cirkel ronddraaien zonder inbreng van energie en zonder momentum of entropische degradatie. Wij kunnen op meer dan één plaats tegelijk zijn.

Om kristallijne tijd te realiseren kunnen we in een staat van mentaal en emotioneel evenwicht verkeren. We kunnen volledig verantwoordelijk zijn voor onszelf en hebben geen inbreng van anderen nodig. Wanneer wij ons afstemmen op ons hartbewustzijn, worden wij multidimensionaal en zijn wij in staat onze aanwezigheid op meerdere plaatsen tegelijk en in meerdere tijden op dezelfde plaats te realiseren. In ons ware Wezen is er voor ons veel meer te realiseren dan we ons hebben voorgesteld.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org