donderdag 25 mei 2023

Laat je niet gek maken! ~ Joke Oudshoorn


Laat je niet gek maken!
De wereld is niet wat het lijkt. Momenteel is de Mens zich steeds meer aan het herinneren wie het werkelijk is waardoor er een bewustzijnsverschuiving plaats vindt, een paradigma verschuiving.
Vele van ons zijn als vertegenwoordiger van een andere wereld, een andere werkelijkheid juist hier op aarde gekomen om deze paradigmaverschuiving van binnenuit plaats te laten vinden.
Wat beteken dat…dat betekent dat wij ons Scheppend Vermogen aan het inzetten zijn, al onze kwaliteiten waarin wij zelf onze frequentie van bewustzijn laat verschuiven van een matrix georiënteerde mindsetting naar een oorspronkelijke mindsetting waarin de mind een samenwerking is van hartbewustzijn/weten en voelen welke werkelijk voortkomt uit jou en niet uit een matrix aangestuurd ingevoegde trillingsfrequentie waarmee jij je identificeert.
Je bent hier namelijk in een NU moment aanwezig in jouw heelheid, in jouw Oorspronkelijk Kosmische Zijn. Er lopen verstoringsfrequenties door jouw Oorspronkelijke Veld heen. Laten wij hier nou net de focus hebben op die verstoring alsof we de verstoring zijn en we mogen, nee we moeten onze focus weer leggen op het Oorspronkelijke Veld. Ons vertrekpunt dient ons Oorspronkelijke trilling te zijn, niet de matrixtrilling en nu lig de focus andersom waardoor wij denken dat we ergens naar toe moeten werken om ergens te komen. Nou hier kunnen we oneindig mee bezig zijn, hiermee zeg ik niet dat je niet aan jezelf dien te werken maar er komt een punt dat het klaar is voor wat het is.
We doorzien en voeden niet meer de matrixwerkelijkheid die leeft op onze energie die wij eraan geven. Er worden balletjes opgegooid in de matrixwereld en wij pakken het aan, pakken het cadeautje uit voordat het ook maar een werkelijkheid is. We voeden het met onze energie alsof het al aanwezig is, we spreken elkaar erop aan en in onze gedachten gaan de angst programma’s draaien.
Het is goed te zien welke programma’s erop gestart wensen te worden…maar meer niet…we hoeven er niets mee!!
Het is belangrijk onze focus te houden op wie wij zijn, wie we willen zijn en deze te leven. Dit is onze kracht om een andere wereld in te zetten die werkelijk vanuit jouw wezen komt, de liefde, harmonie, compassie, vreugde, moeiteloosheid, heelheid…noem maar op.
Hierdoor veranderd de gezamenlijke toon frequentie in de wereld waardoor er nieuwe ideeën, nieuw mogelijkheden jouw binnenvallen in co-creatie met jouw team die in een andere frequentie ook druk aan het werk is om de aarde te ondersteunen in deze transitie.
We zijn zo hard onderweg dat de matrixwerkelijkheid, het archontisch veld, de wezens die andere agenda’s ondersteunen in het nauw komen en ervan overtuigd zijn dat zij het recht hebben, dat zij voor de waarheid staan en nog harder terugslaan.
Het is een oorlog die zich afspeelt in onze mind, the Ether, dat is het speelveld. Kijk in jezelf waarmee jij nog in oorlog ben in jezelf. Wat spiegel jij in de buitenwereld? Welke gedachtes zend jij uit? Maak onderscheid tussen de ingevoegde gedachtes en wie jij wezenlijk ben/wilt zijn. Wordt Meester over je eigen gedachtes.
Hou het niet bij mooie woorden, leef het, draag het uit, voed de wereld ermee, voed jezelf ermee. Adem jouw Bronwezen van binnenuit naar buiten.
Dit vraagt focus, moed, aandacht….laat je hier niet van afleiden door in de matrix uitgezette agenda’s/programma’s, want deze worden doelbewust ingezet juist om jou af te leiden van waar het werkelijk omgaat.
Een andere wereld kan niet ontstaan als we het oude in stand willen houden. So, let it go!
In aandacht
Joke Oudshoorn