woensdag 10 mei 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 9 mei 2023 – “M-Klasse” sterker geworden! – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 9 mei 2023 – “M-Klasse” sterker geworden!
– Door Dr. Schavi M. Ali

Hoewel zonnewinden naar verluidt iets boven het normale bereik liggen en zich verplaatsen met een snelheid van "407,8" km / s om 8:24 AM (EDT), worden zonnevlammen als sterk beoordeeld.
Er was gisteravond laat, maandag 8-5-2023, een "M.2-Klasse" en vanochtend vroeg, dinsdag 9-5-5, een "M.1-Klasse" en een "M.6-Klasse". 2023.
Deze bevatten natuurlijk deeltjesplasma.
De magnetosfeer bouwt samenpersend plasma op van zowel binnen als buiten ons zonnestelsel, dus van onze zon en voorbij onze zon.
Mercurius heeft nog zes dagen retrograde - hij gaat direct op 15 mei - en bevindt zich dan in zijn "post-schaduw" tot 12 juni, wanneer hij vanuit zijn retrograde in Tropische Stier naar Tropical Gemini zal gaan, nadat hij zijn retrograde begon bij zijn kritieke 29 graden van Tropische Ram op 21 april.
Hoewel Pluto retrograde is in Tropisch Waterman, zal hij op 11 juni weer terugkeren naar Tropische Steenbok en uiteindelijk verder teruggaan naar zijn 29e anaretisch-kritische graad in dat teken. Om de macht van Pluto in dit teken te bekijken: de rest van 2023 kan chaos brengen in de wereldpolitiek, bedrijfsstructuren, onderwijsinstellingen, bij de politie, bij het leger, in de economie, in de wetenschap en in sociologische organisaties.
Er is waarschijnlijk ook barre weersomstandigheden en sterke aardbevingen. De VS zal een bijzonder doelwit zijn van Pluto's energie omdat de VS zijn "Pluto Return" ervaart, die begon op 27 december 2022. De laatste keer dat Pluto in Tropisch Steenbok stond op de geboortegraden van de VS was tussen 1776 en 1777 - de " Revolutionaire Oorlog' toen het onafhankelijk werd van Groot-Brittannië.
Er zal weer oorlog zijn in de VS, maar deze keer vooral met de eigen inwoners - zowel burgers als niet-staatsburgers.
Mensen protesteren al heftig tegen verschillende situaties, zoals politiegeweld, wapenhervormingen, vrouwenrechten en meer.
Er zijn ook ernstige problemen met mensen uit andere landen die illegaal de landsgrenzen oversteken en eisen dat ze hier mogen wonen, wat vereist dat ze huisvesting, voedsel, onderwijs, banen en medische zorg krijgen.
Veel staten zijn in rep en roer omdat hun gouverneurs samen met de federale regering in verwarring zijn.
Vermoedelijk worden er veel meer troepen naar de grenzen gestuurd, maar alleen om informatie te verzamelen, niet om iemand te arresteren of terug te sturen.
De mensen die naar toevluchtsoord verlangen, krijgen papierwerk waardoor ze voor de rechtbank moeten verschijnen, en sommige datums zijn in 2033 - tien jaar verwijderd!
Wat moet er voor die tijd gebeuren?
Er ontstaat nogal een puinhoop terwijl de VS zijn "Pluto Return" blijft ervaren.
Behalve dat het een "goddelijke symfonie", een "kosmische zee" en een "kosmisch heilig boek" is, vormen de werkingen van de hogere rijken ook een "wasmachine".
Bereid je voor op meer reinigende fakkels, CME's en winden - die allemaal diep in tektonische platen zullen duiken, roosters zullen verschuiven, oceanen en zeeën op een hoger niveau zullen brengen, uiteindelijk continenten uit elkaar zullen trekken en landmassa's opnieuw zullen vormen.
Velen "horen" de "tonen" van andere dimensies - en het is geen "tinnitus"! Fysieke voertuigen transformeren, emoties veranderen, en geesten verheffen zich - in ieder geval worden de percentages van deze "wedergeboorten" geleidelijk groter.
Dit moet gebeuren om de opwaartse spiraal naar een "Nieuwe Gouden Eeuw" te laten plaatsvinden zonder volledige catastrofe.
De sterke "M-Klasse" fakkels spreiden het tapijt uit voor de krachtigere "X-Klasse" fakkels, net zoals die van de medium "C-Klasse" zich voorbereiden op de intrede van "M-Klasse".
De trillingsfrequentie en -amplitude van onze planeet (de "Schumann-resonantie" - zijn "kracht" - zijn "hartslag") ontvangt de "coderingen" van LICHT, en of de technologische apparaten van de mensheid planetaire activaties nauwkeurig rapporteren of niet, WIJ WETEN de echte beoordelingen omdat ze worden gegeven door het HOGERE ZELF.
We gaan verder dan de door de mensheid geschreven classificaties naar "S-Klasse" - SOURCE-KLASSE".