zaterdag 13 mei 2023

Jouw Bewijs Dat Je Op Het Goede Spoor Zit In Je Zelf Meesterschap ~ 13 mei 2023 ~ Nicky Hamid


Jouw Bewijs Dat Je Op Het Goede Spoor Zit In Je Zelf Meesterschap

Door: Nicky Hamid – 12 Mei 2023

Jouw bewijs dat Je op de goede weg bent in Je Zelf Meesterschap.

1. Je bent in staat om je gedachten te verzamelen voordat je reageert. In feite controleer je tenminste soms je Hartafstemming voordat je een besluit neemt om te handelen.

2. Je stelt en houdt grenzen met mensen en waar je je aandacht op richt. Je wordt duidelijker en meer bereid om je voorkeuren voor wat goed bij je past en wat niet, ongeacht de meningen en druk die je van anderen kunt voelen, vast te houden en te sturen.

3. Je wordt comfortabel en tevreden met lange periodes van alleen zijn. Je ervaart bewust en in toenemende mate een diepere liefde voor het bij jezelf zijn en de daaruit voortvloeiende vreugde in je eigen actieve Aanwezigheid.

4. Je bent vriendelijker voor jezelf wanneer je wankelt en het verknoeit.

Je wisselt nu bewust je “neergezette” en slachtoffer gedachten en gevoelens in met gedachten en gevoelens die je kracht geven en Liefde, waarde, respect, begrip en dankbaarheid bevatten voor wie je bent en wat is.

5. Je hebt de banden verbroken met degenen die niet goed voor je zijn. Je realiseert je hoe je jouw levenskracht (Chi) aan anderen hebt weggegeven en hoe slopend dat is geweest. Verder, hoe je onbewust hebt geprobeerd de Chi van anderen af te pakken om je eigen behoefte om je veilig te voelen te bevredigen.

6. Je hebt het gevoel dat je in de goede richting stroomt, ook al kan het momenteel ruw zijn.

Er zijn beslist veel onbekenden, maar je vertrouwt meer op jezelf en op het welwillende plan van je traject.

Je krijgt voortdurend geruststellende signalen, gebeurtenissen en gevoelens die de waarheid van je nieuwe keuzes bevestigen. Een verborgen harmonie in jouw wandel.

Gefeliciteerd Heldere Zielen van de Nieuwe Aarde.

Ik hou zo van jullie

****************************

PS: Het feit dat je dit allemaal begrijpt is het bewijs dat je op weg bent naar je eigen Vrijheid, Licht en Liefde.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org